ببخشید برو صفحهی 396![]()
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
ببخشید برو صفحهی 396![]()
با برنامه img tool میتونی جایگزین کنی.
سلام.
امیدوارم به این سوالم هر چه زودتر جواب داده بشه.
چطوری میشه کلمه پلیس را روی در ماشین نوشت؟
خواهش میکنم به طور کامل توضیح بدین. من آموزش zmodeler2 را که تو همین سایت بود خوندم ولی از قسمت گذاشتن کلمه پلیس روی در بنز هیچی نفهمیدم![]()
اینو که می دونم!!!
اما به جون جدم این ReadMe خود بازیه:باور نمیکنی؟؟؟؟؟؟ یه سری به قسمت path توی gtainside بزنید یه همچین عکسی گذاشته بالاشم نوشته
Version of ENB Series mod for old videocards with DirectX8 support only.
Minimum Hardware Requirements:
1GHz Intel Pentium III or AMD Athlon Processor
256 MB of RAM
8 speed DVD-ROM Drive
3.6 GB of free Hard Disk space for a minimal install
64 MB Video Card with DirectX 9 compatible drivers
("GeForce3" or better)
DirectX 9 compatible Stereo Sound Card
Keyboard
Mouse
این راهنماش برای تغییر دستی. توهندیلن ادیتور هم این گزینه ها وجود داره.ببخشید همش سوال میکنم اینجا...
میخواستم ببینم برای تغییر سرعت ماشین ها، کدوم فایل و کجاش رو باید تغییر بدم؟
ستون سیزدهم: TransmissionData.fMaxVelocity
در این ستون حداکثر سرعت مجاز برای وسایل نقلیه تعریف شده است البته برخی از آنها قادر نیستند به این سرعت دست یابند.
اگر عدد این ستون را کاهش دهید حداکثر سرعت اتومبیل نیز بالطبع کاهش می یابد. کافی است در عدد این ستون دستکاری کنید تا Infernus که سریعترین اتومبیل بازی است چون لاک پشت حرکت کند.
با کاهش این عدد از شتاب اتومبیل نیز کاسته شده و صفر تا صد افزایش می یابد.
اما از سوی دیگر شاید تصور کنید با افزایش عدد مربوط به این بخش می توان به سرعتهای بیشتری دست یافت. این تصور نادرست است زیرا با افزایش عدد مربوطه ، حداکثر سرعت تغییری نمی کند و نمی توانید به سرعتهای بالاتری دست یابید ولی درعوض شتاب اتومبیل بسیار افزایش یافته و اصطلاحا اتومبیل بسیار تند و تیز می شود.
در اعداد مربوط با این ستون ، Infernus به همراه Turismo بالاترین عدد را به خود اختصاص داده اند ( حتی بیشتر از هواپیماها ) ولی Turismo بسیار کندتر از Infernus ودیگر اتومبیلهای اسپرت حرکت می کند. قبلا سریعترین وسایل نقلیه را با یکدیگر مقایسه کرده ام.
این ستون برای تمامی هواپیماها برابر 200 و برای تمام قایقها و موتور سیکلتها برابر 190 است.
حداکثر سرعت وسایل نقلیه علاوه بر این مورد به موارد دیگری نیز بستگی دارد که در ادامه مطلب مطالعه خواهید کرد.
ستون چهاردهم : TransmissionData.fEngineAcceleration
این گزینه به قدرت موتور وسیله نقلیه اختصاص دارد.
با افزایش عدد مربوط به این ستون ، قدرت موتور و بالطبع شتاب و حداکثر سرعت افزایش می یابد. همانطور که قبلا نیز ملاحظه کردید با افزایش شتاب ، وسیله نقلیه تند و تیز تر شده و در یک زمان محدود به سرعتهای بالا دست می یابد و از میزان صفر تاصد کاسته میشود.
اگر می خواهید آستانه سرعت وسایل نقلیه را بالا برده وبه سرعتهای بالاتری دست یابید این گزینه ، گزینه بسیار مناسبی است. با افزایش اعداد این ستون ، حداکثر سرعت اتومبیلها به طور چشمگیری بالا می رود.
اعداد این ستون برای اتومبیلهای اسپرت در حدود 30 ، برای موتور سیکلتها در حدود 50 ، برای قایقها در حدود 2 و برای هواپیماها برابر 16 است.
علت اینکه NRG-500 سریعترین موتورسیکلت بازی است در همین گزینه نهفته است زیرا درسایر گزینه ها با دیگر موتور سیکلتها فرق چندانی ندارد.
ستون پانزدهم : TransmissionData.fEngineInertia
این گزینه میزان اینرسی وسیله نقلیه را نشان میدهد. می دانیم که مطابق خاصیت اینرسی ، ماده همواره دوست دارد در وضعیتی که است باقی بماند وبا هرگونه تغییر وضعیت مخالفت می کند.
هر چه این عدد کاهش یابد ، اینرسی وسیله نقلیه نیز کاهش یافته و وسیله نقلیه سریعتر از جای خود کنده شده و شتاب می گیرد . کاهش این گزینه ، صفر تا صد وسیله نقلیه را کاهش میدهد.
طبق قوانین فیزیک اجسامی که جرم بیشتری دارند اینرسی بالاتری نیز دارند . این قانون در اعداد این ستون کاملا رعایت شده است مثلا اینرسی تانک به میزان قابل توجهی از سایرین بیشتر است.
این عدد درمورد اتومبیلها معمولا بین 10 تا 20 قرار دارد. این عدد برای قایقها ، موتور سیکلتها و هواپیماها برابر 5 است.
میتوانید عدد این ستون را برای اتومبیلهایی که در مسابقات خیابانی شرکت دارند کاهش دهید تا در شروع حرکت ، با یک شتاب اولیه مناسب از سایرین پیش افتید.
با فایل FBI.TXD توی Gta3.img جایگزین کن. همیناین پلیس fbi رو چه جوری باید جایگزین کنیم؟
__________________________________________________ _____________
NEW EFFECT
این هم افکتهای جدید و جالب که شامل موارد زیر میشه.
1- بک گراند جدید برای منوها
2- آیکونهای جدید و شیک برای نقشه
3- آب جدید برای بازی
4- دود جدید برای بازی
5- آتش جدید
6-خون جدید
7- فریم جدید برای نقشه
8- نشانه ی جدید براس اسلحه ها
9- نشانه جدید برای هواپیما
10- علامت جدید به جای ستاره پلیس
11- رنگ جدید برای نوشته ها
12- حشره جدید برای بازی
13- افکت انفجار جدید
14- نور جدید برای ماشینها
15- ماه جدید برای بازی
16- ستاره جدید برای بازی
17- افکت تیر اندازی جدید
دانلود کنید با حجم 1 مگابایت:
این مد هیچ مشکلی برای بازی پیش نمیاره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برای نصب کافیه فایلها رو تو پوشه ی Models کپی کنید.
قبل از کپی از فایلهای اصلی یک نسخه تهیه کنید.
این مد ساخت خودم هست و شاید بعدا مدلهای جدیدتری بهش اضافه بشه.
سلام
فكر نكنم ايني كه ميگي ربطي به zmodeler داشته باشه بايد توي TXD Workshop اين كار را بكني
من كه وقتي ميخوام نوشته هاي روي ماشين را عوض كنم فايل TXD را تغيير ميدم![]()
مهم ( من از ویندوز ویستا استفاده می کنم ) مهم
من آخرین ورژن برنامه ZModeler یعنی ورژن 2.1.1 رو 5 روز پیش دانلود کردم.
حالا این برنامه کرک نشده است.
خواهش می کنم که همه گی دست در دست هم بدین ، و بگردین کرک این برنامه رو پیدا کنین.
این برنامه از نسخه قبلی اش خیلی بهتر تره.
منتظر هستم.
اگه پیام خصوصی بدین ممنون میشم.
چون کمتر به اینجا سر میزنم.
راستی ، اون برنامه ای که آخرین نفر آپلود کرده بود ، تو ویندوز ویستا ، با کرک جواب نمی داد.
![]()
صدا برای موتورهای الکتریک لطفا بجز اونایی که تو صفه 153 هستن
![]()
Last edited by officer; 04-08-2008 at 11:55.
اين مود بسوورد مي خواد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)