مطميني 35 سال داره ؟؟؟؟؟؟؟من فكر كردم فوق فوقش 21 يا 22 سالشه ...اين ژاپني ها همشون همينجوري baby face ميزنن آدم اشتباه ميكنه......![]()
مطميني 35 سال داره ؟؟؟؟؟؟؟من فكر كردم فوق فوقش 21 يا 22 سالشه ...اين ژاپني ها همشون همينجوري baby face ميزنن آدم اشتباه ميكنه......![]()
جاش هست یا نه نمی دونم...ولی خوب بی ربط به دنیای بازی نیست:
محتوای مخفی:
Last edited by mehdy.z; 29-11-2009 at 22:36.
خب چرا ؟؟؟
نکنه میگی بچس ؟؟
بابا 100 تا منو تو زاد داره !(زاد در اینجا به معنی سن و سال - گفتم شاید نفهمید چی گفتم !
)
آمار و ارقام فروش کنسولهای بازی در هفته منتهی به 28 نوامبر توسط سایت vgchartz.com منتشر شد. کنسول دستی نینتندو DS با افزایش 52 درصدی در آمار فروش نسبت به هفته گذشته، در جایگاه نخست قرار گرفت تا کنسول نینتندو Wii به سکوی دوم منتقل شود. لازم بهذکر است عرضه DSi LL تاثیر مستقیمی در افزایش آمار فروش این کنسول داشته است. همچنین کنسول پلیاستیشن3 با 10 درصد افزایش فروش نسبت به زمان مشابه در هفته گذشته همچنان از کنسول ایکسباکس360 پیش است. از جمله نکات قابل توجه این هفته، کاهش 3 درصدی فروش ایکسباکس360 نسبت به زمان مشابه در هفته گذشته بوده است!!
در لیست زیر آمار فروش کنسولها بههمراه افزایش یا کاهش فروش نسبت به هفته گذشته میلادی ارائه شده است:
1- کنسول نینتندو DS با فروش 749،934 دستگاه (٪52+ نسبت به هفته گذشته)
2- کنسول نینتندو Wii با فروش 702،186 دستگاه (٪26+ نسبت به هفته گذشته)
3- کنسول پلیاستیشن3 با فروش 359،417 دستگاه (٪10+ نسبت به هفته گذشته)
4- کنسول ایکسباکس360 با فروش 285،460 دستگاه (٪3- نسبت به هفته گذشته)
5- کنسول پیاسپی با فروش 207،594 دستگاه (٪12+ نسبت به هفته گذشته)
6- کنسول پلیاستیشن2 با فروش 82،043 دستگاه (٪18+ نسبت به هفته گذشته)
محتوای مخفی: منابع:
Last edited by mehdy.z; 30-11-2009 at 14:08.
![]()
بهنقل از خبرگزاری رویترز، دانشگاه کارولینا شمالی واقع در ایالات متحده آمریکا با هدف بازسازی صحنههای جرم و جنایت توسط موتور بازیسازی Unity، بودجهای معادل 1.4 میلیون دلار از آکادمی ملی علوم این کشور دریافت کرده است.
پروژه مورد نظر که تحت عنوان IC-CRIME پلتفرم شناخته میشود، امکان شبیهسازی صحنههای جرم و جنایت را در حالتهای دوبعدی و سهبعدی برای کارآگاهان فراهم میکند. همچنین پروژه مذبور ابزار لازم جهت سازماندهی و هماهنگی علوم تخصصی جرمشناسی و تجربه کارآکان را فراهم کرده و از صرف هزینههای غیرضروری جهت ماموریتهای کاری جلوگیری میکند.
هرچند این تکنولوژی در حال حاضر مراحل ساخت و توسعه خود را سپری میکند، اما متخصصین قضائی نسبت به آینده پروژه کاملا خوشبین هستند.
Last edited by mehdy.z; 30-11-2009 at 14:29.
واو عجب ایده ای...
یعنی قدرتش اینهمه زیاده؟؟؟
خوب بنظرم اگر این پروژيه ادامه پیدا کنه و نتیجه بده باید منتظر بازی هایی باشیم که براساس این اطلاعات و شبیه سازی ها به بیرون داده میشن...
بنظرتون اینطوری نمیشه؟؟؟
من که فکر میکنم این اتفاق بیوفته...
من که خیلی هیجان زده شدم ممنونم مهدی جان...![]()
راستی خبرش پخش شده بود که کمپانی اسپانیایی Pyro Studios قرار هست روی سری جدید کماندوز یعنی کماندوز 4 کار کنند. اما ظاهرا این خبر شایعه بوده و اونا این خبر رو رد کردن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بازی MW 2 با وجود 32 درصد کاهش فروش نسبت به زمان مشابه در هفته گذشته، همچنان در صدر جدول فروش بازیها در انگلستان باقی ماند. مشابه هفته گذشته عنوان AC2 در مقام دوم قرار گرفت و بازی سوپر ماریو بروز جدید جایگاه سوم را از آن خود کرد. از نکات جالب توجه فروش بازیها در هفته گذشته صعود دو پلهای فیفا10 و قرار گرفتن این عنوان در جایگاه چهارم بود که موید علاقه بسیار زیاد بازیکنندههای جزیره به این بازی است.
در هفته منتهی به بیستویکم نوامبر نیز بازی MW 2 با وجود 86 درصد کاهش فروش نسبت به هفته نخست عرضه بازی، با اختلاف زیادی نسبت به بازی AC 2در مقام نخست قرار گرفت. لیست فروش بازیها در هفته منتهی به بیستوهشتم نوامبر به شرح زیر است:
1-> Modern Warfare 2
2 -> Assassins Creed 2
3 -> New Super Mario Bros
6 -> 4FIFA10
5 -> Wii Fit Plus
4 -> Wii Sports Resort
8 -> Mario & Sonic at Olympic Winter Games
7 -> Left4Dead2
9 -> Forza Motorsport 3
10 -> F1 2009
شرکت Ubisoft جدیدترین قسمت بازی Prince of Persia به نام Prince of Persia: The Forgotten Sands را برای کنسول ها نسل حاضر و کنسول های دستی تایید کرد. از این قسمت بازی به عنوان بازگشتی دوباره سه سری Sands of Time یاد شده است.
این بازی همزمان با عرضه فیلم Prince of Persia : The Sands of Time در می 2010 عرضه خواهد شد.
اطلاعات بیشتری از بازی یاد نشده است اما Ubisoft اعلام کرده است بسیاری از المان های محبوب سری به این شماره باز خواهد گشت. به نظر می رسد خالق سری Sands of Time و سری Prince of Persia یعنی Jordan Mechner در ساخت این بازی نقش داشته باشد.
این قسمت بازی هم همانند شماره های قبلی در Ubisoft Montreal ساخته می شود. طبق گفته بعضی منابع اولین تریلر از این اثر در مراسم VGA 2009 در روز 12 دسامبر پخش خواهد شد.
محتوای مخفی: منبع:
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)