ارت یک قبلا رو 1 مگ بود ولی الان رو 574 ست شده
زنگ هم که بزنی میگه که اون پروموشن بوده و ......
ارت یک قبلا رو 1 مگ بود ولی الان رو 574 ست شده
زنگ هم که بزنی میگه که اون پروموشن بوده و ......
دوستان امروز نویز خط من به شدت رفت بالا و سرعتم از 8 مگ رسید به 4 مگ. (شرق تهران هستم)
کسی با این مشکل مواجه نشده؟
سلام دوستان.
رفتم نمایندگی شاتل شهرمون واسه ثبت نام طرف در اومده میگه 50 تومن بده برای ثبت نام اولیه این هزینه رو فقط بار اول میگیریم
طبق قوانین شاتل این قانونیه؟
سلام
نه بابا چرت گفته
هزینه اولیه و رانژه 15 تومنه + هزینه طرح انتخابیت
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
سلام
بصورت ثابت اینجوری شده؟
یبار مودمو از پریز دربیار دوباره بزن ببین تغییر نمیکنه
Sent from my LG-K500 using Tapatalk
اره ثابته، همه پریزها رو تست کردم اما فایده نداشت.
در ضمن SNR هم به شدت اومده پایین
دوستان من الان طرح آسیاتک یک ساله 6 مگ رو دارم و از سرعتش هم راضیام. اما شاتل جشنواره طرح فروش پاییزی گذاشته و میخوام ببینم ارزشش رو داره که بیام سمتش یا نه.
مهم ترین موردی که میخوام بدونم دانلود شبانه و قیمت خرید حجم اضافهس.
آسیاتک بستههای حجمی که داره خیلی محدودن و مدت زمان استفاد ه ازشون هم کمه.
شاتل چجوریه؟
دوستان کسی سرویس آرت بیس داره؟
ART Base 2048
سرویس نامحدود ویژه
هزینه سرویس:
۴۰،۰۰۰ تومان
- حداقل تبادل ترافیک بینالمللی ۱۵ گیگابایت
- حداقل تبادل ترافیک داخلی ۳۰ گیگابایت
کدام طرح آسیاتک منظورتان است؟ دانلود شبانه دارد؟چقدر از زمان و حجمتان باقی مانده است؟(اگر طرح صبحانه دارید حیف است جمع آوری کنید)
سرویس 18 ماهه جشنواره لبخند پاییزی شاتل با 144 گیگ حجم و 90400 تومان هزینه خوب است فقط دانلود شبانه ندارد(البته اگر داشت هم به درد نمیخورد چون شاتل بعد از کمی دانلود به شدت سرعت را محدود میکند)
بسته های حجم اضافی در شاتل متنوع تر و ارزان تر از آسیاتک است. برای دانلود هم سرویس شاتل لند هست که فایلهایتان را به سرور شاتل ریموت آپلود میکنید و بدون کم شدن حجمتان دانلود میکنید و هزینه اش ماهانه 10 تا 20 هزار تومان است.
درود دوستان
آیا امکان این هستش ک شاتل از حجم کلی سرویس دزدی کند ؟
من پیش از شاتل از ISP دیگریسرویس داشتم اما حالا ک به شاتل منتقل کردم احساس میکنم حجم مصرف روزانه من تقریبا 40 الی 50 درصد بیش از ISP قبلی هستش و در حالی اینطور هستش ک من ب غیر از چند سایت ساده ک پیش تر هم از همونا استفاده میکردم مصرف سنگینی نداشتم .
نظر شما چیست ؟
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)