اگه سرعتت به حدی هست که بتونی با ایرانسل توی یه ساعت 20 گیگ بگیری ایرانسل بهتره. در غیر این صورت همراه اول برات بهتره که 20 گیگ رو میتونی طی 5 ساعت ( یا کمتر) بگیری
اگه سرعتت به حدی هست که بتونی با ایرانسل توی یه ساعت 20 گیگ بگیری ایرانسل بهتره. در غیر این صورت همراه اول برات بهتره که 20 گیگ رو میتونی طی 5 ساعت ( یا کمتر) بگیری
با مودم سیگنالت قوی تر میشه
بعد از گذشت دو ماه و نیم از تاریخ شکایت این شد نتیجه اش!:/
من دیگه حرفی ندارم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همشهرى شمااين سرعت رو با چ مودمى مى گيرى من باتبلت بين 800-1500نوسان دارم واسه شما ثابته؟
سلام منم با گوشی هواوی وصل میشم به PC سرعت هم در بهترین حالت اینه خیلی شبا هم سرعت میزون نیس ولی زیر یک مگ بر ثانیه نیست
Last edited by shahin1373; 20-11-2016 at 04:18.
این برنامه ltewatchرو ویندوز اکس پی نصب نمی شه؟ اگه کسی لینک دانلودش رو داره زحمتشو بکشه
دوستان من تازه میخام سیمکارت فورجی همراه اول بگیرم.. قیمت اعتباریش چنده؟ ایرانسل داشتم تا حالا ولی چندوقته 4G منظقه قطع شده (قبلا خوب بود) برای همین میخام از همراه اول استفاده کنم.برای نت همراه اول باید مث قبلا ریجستر بشه رو فورجی تا وصل بشه یا محدودیتا رو برداشتن؟ یکم توضیح بدین
سلام.5 هزار تومان قیمت سیم اعتباریش هست.
باید تو منطقه 4g قرار بگیرید.بسته 1 ماهه گویا به 4جی وصل میشه
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من بسته شبانه یک ماهه (نامحدود) دارم ولی سیمکارتم 4G نیست. کسی می دونه تهران منطقه اکباتان تحت پوشش 4G هست با نه؟ اگه هست برم سیمکارت 4G بگیرم.
ضمنا این بسته محدودیت 30 گیگ که قبلا برای بسته های 10 ساعته بود رو نداره و خودم یک شب حدود 40 گیگ دانلود کردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)