تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 752 اولاول ... 50450500540546547548549550551552553554560600650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

اگه نباشه جاش خالی می مونه Faraz_sm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام. قصد خرید یک هدفون واقعا خوب رو دارم . رو مدل akg k450 تحقیق کردم و به نظرم هدفون کاملی هست و تو ایران هم در دسترسه...panasonik rp-htx7 هم تو ایران دیدم که اون رو هم سایت whathifi بهش 5 ستاره داده و راجع بهش گفته صداش به طور باور نکردنی خوبه!... کسی هست که با این دو تا موزیک گوش داده باشه و تجربه اش رو باهام در میون بگذاره؟ فروشگاهی می شناسی که اجازه تست بده؟
    در راستای سوالم یه سری توضیحات بدم که اگه شما مدل بهتری رو می شناسید به من هم معرفیش کنید...
    من یه فیلیپس shq-3000 برای موزیک گوش دادن بیرون از خونه گرفتم که باید بگم واقعا صدای مزخرفی داره و تو پاساژها کل موزیک رو با هم قاطی می کنه... باس پانچ خشکی داره اصلا صداش گرم نیست... فقط به درد الکترونیک می خوره... به هدفون های تو گوشی هم اصلا نمی تونم عادت کنم...
    از اونجا که من بیشتر انواع راک و الترنیتو و گاهی -- بلوز و ایزی لیسنینگ گوش می دم برام تفکیک صدا و گرم و عمیق بودنش خیلی مهمه... در ضمن چون هدفون رو برای بیرون از خونه می خوام باید چیزی تاشو و مقاوم باشه... کیف هم باهاش بیاد که عالیه...
    پلیرم بیرون خونه گوشی موبایل با winamp هست...

ممنون از اینکه قراره منو راهنمایی کنید...

2. این کاربر از Faraz_sm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز musketeer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

در راستای سوالم یه سری توضیحات بدم که اگه شما مدل بهتری رو می شناسید به من هم معرفیش کنید...
    من یه فیلیپس shq-3000 برای موزیک گوش دادن بیرون از خونه گرفتم که باید بگم واقعا صدای مزخرفی داره و تو پاساژها کل موزیک رو با هم قاطی می کنه... باس پانچ خشکی داره اصلا صداش گرم نیست... فقط به درد الکترونیک می خوره... به هدفون های تو گوشی هم اصلا نمی تونم عادت کنم...
    از اونجا که من بیشتر انواع راک و الترنیتو و گاهی -- بلوز و ایزی لیسنینگ گوش می دم برام تفکیک صدا و گرم و عمیق بودنش خیلی مهمه... در ضمن چون هدفون رو برای بیرون از خونه می خوام باید چیزی تاشو و مقاوم باشه... کیف هم باهاش بیاد که عالیه...
    پلیرم بیرون خونه گوشی موبایل با winamp هست...

ممنون از اینکه قراره منو راهنمایی کنید...
    عزیز یک نگاهی به px100-II از Sennheiser بکنید. میتونید برید نامداران شاید هنوز برای تست داشته باشنش. من قبلا رفتم برای تست گذاشته بودن.

4. این کاربر از musketeer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان برای :

دنس .

پاپ .

سنتی ایرانی .

الکترونیک .

رپ و هیپ هاپ .

با 250 تومن بودجه

چی پیشنهاد میکنید ؟

( Earphone )

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

دوستان دیگه برای گوش دادن موزیک بیرون از خونه و هدفون هایی در سبک behind the neck ها چیزی پیشنهاد ندارند؟
    تا ۴۰ تومن
    با ایپاد و ایفون گوش میدم

نظرتون راجع به philips shs8200 و v-jays چیه؟ akg مدل behind the neck نداره نه؟
    Last edited by zerolight; 11-01-2012 at 21:58.

داره خودمونی میشه vurhorston's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان اینجا کسی هدفون custom مثل jh-16,weston es5 یا مدلای نزدیکشو امتحان کرده؟
    من می خوام shure se535 بخرم ولی موندم که بخرمش یا یکمی پول بزارم روش jh-13 یا jh-16 بخرم
    اگه کسی نظری داره بگه
    با تشکر

دوستان دیگه برای گوش دادن موزیک بیرون از خونه و هدفون هایی در سبک behind the neck ها چیزی پیشنهاد ندارند؟
    تا ۴۰ تومن
    با ایپاد و ایفون گوش میدم

نظرتون راجع به philips shs8200 و v-jays چیه؟ akg مدل behind the neck نداره نه؟
    کلاً مدل های پشت گردنی معمولاً تو رده ی هدفون های خوب نیستن ولی PHILIPS SHS8200 نسبت به قیمتش چیز بدی نیست، AKG هم فکر نمی کنم مدل پشت گردنی داشته باشه. Sennheiser PMX 680 هم پشت گردنی ولی قکر نکنم بتونی تو ایران پیدا کنی.
    در کل به نظر من IEM بگیری خیلی بهتره
    Last edited by peaceful1; 11-01-2012 at 23:18.

پروفشنال zerolight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Apple California

پيش فرض

کلاً مدل های پشت گردنی معمولاً تو رده ی هدفون های خوب نیستن ولی PHILIPS SHS8200 نسبت به قیمتش چیز بدی نیست، AKG هم فکر نمی کنم مدل پشت گردنی داشته باشه. Sennheiser PMX 680 هم پشت گردنی ولی قکر نکنم بتونی تو ایران پیدا کنی.
    در کل به نظر من IEM بگیری خیلی بهتره
    IEM چی هست؟

خوب در مدل های دیگه تا ۴۰ تومن چه مدلی رو پیشنهاد میدید؟
    ترجیحا داخل گوشی نباشه ، از مدل هایی که دور گوش میوفته چیزی نیست؟
    با v-jays کسی کار کرده؟ کجا داره؟
    Last edited by zerolight; 11-01-2012 at 23:35.

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    دوستان اینجا کسی هدفون custom مثل jh-16,weston es5 یا مدلای نزدیکشو امتحان کرده؟
    من می خوام shure se535 بخرم ولی موندم که بخرمش یا یکمی پول بزارم روش jh-13 یا jh-16 بخرم
    اگه کسی نظری داره بگه
    با تشکر
    با سلام
    من قبلا قصد خريد jh audio jh 16 proرو داشتم كه با مشورت اقا رضا پشيمون شدم.به چند دليل.
    ١-حتما بايد دو بار از داخل گوشتون قالب بگيرين و بفرستين براي شركت خارج .البته قالب بايد توسط دكتر فوق تخصص گوش گرفته بشه كه خيلي هزينش زياده و هزينه پست رو هم در نظر بگيرين.
    ٢-در نهايت هم چون حضور فيزيكي ندارين براي تست قالب اوليه احتمال فيت شدن خيلي پايين مياد.
    ٣-حتما بايد براي استفاده از حداكثر كيفيت و توان هدفون از امپ مخصوص استفاده كنين.
    در هر صورت هزينه تهيه se 535 با هدفون كاستوم فقط افزايش يه كم بوجه نيست چون jh audio jh13 pro.jh16 pro ,1100$ و 1200$ بدون در نظر گرفتن هزينه قالب و هزينه پست و ماليات هست.westone es5 هم فكر كنم قيمت اوليش 1000$ هست در صورتي كه shure se 535 حدود 500$ هست كه تقريبا بدون امپ هم درايو ميشه .فقط مشكلي كه هست اينه كه فعلا ايران موجود نيست و بايد از خارج تهيه كنين كه اين هم هزينه هاي زيادي داره و يا اينكه از اشناهاتون براتون بيارن.ولي در كل هدفون خيلي خوبي هست.اگه پيشنهاد دوستانه من رو بپذيرين ميگم كه از همين ايران با قيمت بسيار مناسب هدفون sennheiser ie8 يا sony mdr ex1000 رو انتخاب كنين هر دو خيلي هدفون حرفه اي هستن و دوستان هم استفاده كردن و review هاي خيلي كامل و خوبي در بارشون دادن.review هدفون se535 اقا رضا خيلي بي نقص و عالي بود ولي بعدش review ex1000 رو دادن كه اگه مقايسه كنين ex1000 جديد تر و حرفه اي تر و با صداي مانيتور سرتر از se 535 شد.
    ولي باز هم نظر اقا رضا رو بدونين بهتره چون ممكنه نظره ديگه و بهتري داشته باشن و شايدم هدفون جديدي اومده كه بهتر از همه اينها باشه.بهر حال امسال شركتها بايد محصولات جديد و ارتقا يافته خودشون رو در رقابت با بقيه رقباشون ارايه كنن.
    موفق باشين.

10. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

با سلام
    من قبلا قصد خريد jh audio jh 16 proرو داشتم كه با مشورت اقا رضا پشيمون شدم.به چند دليل.
    ١-حتما بايد دو بار از داخل گوشتون قالب بگيرين و بفرستين براي شركت خارج .البته قالب بايد توسط دكتر فوق تخصص گوش گرفته بشه كه خيلي هزينش زياده و هزينه پست رو هم در نظر بگيرين.
    ٢-در نهايت هم چون حضور فيزيكي ندارين براي تست قالب اوليه احتمال فيت شدن خيلي پايين مياد.
    ٣-حتما بايد براي استفاده از حداكثر كيفيت و توان هدفون از امپ مخصوص استفاده كنين.
    در هر صورت هزينه تهيه se 535 با هدفون كاستوم فقط افزايش يه كم بوجه نيست چون jh audio jh13 pro.jh16 pro ,1100$ و 1200$ بدون در نظر گرفتن هزينه قالب و هزينه پست و ماليات هست.westone es5 هم فكر كنم قيمت اوليش 1000$ هست در صورتي كه shure se 535 حدود 500$ هست كه تقريبا بدون امپ هم درايو ميشه .فقط مشكلي كه هست اينه كه فعلا ايران موجود نيست و بايد از خارج تهيه كنين كه اين هم هزينه هاي زيادي داره و يا اينكه از اشناهاتون براتون بيارن.ولي در كل هدفون خيلي خوبي هست.اگه پيشنهاد دوستانه من رو بپذيرين ميگم كه از همين ايران با قيمت بسيار مناسب هدفون sennheiser ie8 يا sony mdr ex1000 رو انتخاب كنين هر دو خيلي هدفون حرفه اي هستن و دوستان هم استفاده كردن و review هاي خيلي كامل و خوبي در بارشون دادن.review هدفون se535 اقا رضا خيلي بي نقص و عالي بود ولي بعدش review ex1000 رو دادن كه اگه مقايسه كنين ex1000 جديد تر و حرفه اي تر و با صداي مانيتور سرتر از se 535 شد.
    ولي باز هم نظر اقا رضا رو بدونين بهتره چون ممكنه نظره ديگه و بهتري داشته باشن و شايدم هدفون جديدي اومده كه بهتر از همه اينها باشه.بهر حال امسال شركتها بايد محصولات جديد و ارتقا يافته خودشون رو در رقابت با بقيه رقباشون ارايه كنن.
    موفق باشين.
    در مورد خریدنش زیاد مشکل ندارم sennheiser ie8 هدفون خیلی خوبیه ولی من یه هدفون با mid های قوی برای vocal خوب می خوام ie8 بیشتر bass قوی داره که به سبک موسیقی که من گوش می دم نمی خوره
    راستی با چه قیمتی میشه خرید ie8 تو ایران؟

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام
    اگه کسی نظری داره بگه
    با تشکر
    یکمی پول بزارم روش؛ یعنی 2 برابر؟
    اونوقت قالب گوش رو هم می خوایی اینجا بگیری براشون بفرستی؟ هزینۀ فرستادن قالب گوشت به قیمت هدفون اضافه میشه. اگر اشکالی توی قالب گیری بوجود اومد و نیاز شد برای اصلاحش دوباره قالب بگیری و بفرستی دیگه هزینت همینطور بیشترم میشه
    در نهایت اگر دستت اومد می خوایی با چه آمپلی فایر و دک ازش استفاده کنی؟ هزینۀ اینها رو هم در نظر گرفتی؟
    هرچند همون 535 هم نیاز به آمپلی با کیفیت داره،
    حالا می خوام یکمقداری درد دل کنم که طرف صحبتم شما نیستین و از این پستتون به عنوان بهانه استفاده می کنم که یکسرس مطالبی که به نظرم درسته رو بگم؛ پس با اجازه
    بعضی مواقع فکر می کنم یک مقداری دوستان در اینجا مسیرشون رو گم کردن،
    توی موزیک گوش دادن، قضیه این نیست که هرکی به هر اندازه ایی که پولش میرسه بیاد هدفون و ... بخره، حالا من 1000 تومن پول دارم یکچیزی میخرم، یکی دیگه 10 میلیون داره، یک چیزه دیگه
    قضیه نیازه نیازززززززززززز
    من این حرف رو از وقتی که اومدم توی فروم میزنم که، یادمون نره خود موزیک علته و وسایل جانبیش معلول
    ایکاش بجای اینکه اینهمه انرژی سر این مطالب میزاشتیم، نصفش رو موزیک گوش میدادیم
    امسال که داشتم کاتالوگ فروش به مناسبت کریسمس سایت هدفای رو نگاه می کردم ( که برادر پیسفول لینکش رو داده بود )
    آخرش یک جمله داشت
    with all this talk about gear, let's not forget that ultimately we're all in this for music
    یا جمله ایی که توی امضای یکی از کاربرای سایت هدفایی بود ( من این جمله رو تا حالا چند باری توی فروم استفاده کردم) که می گفتم: master or slave???????1

13. 9 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

یکمی پول بزارم روش؛ یعنی 2 برابر؟
    اونوقت قالب گوش رو هم می خوایی اینجا بگیری براشون بفرستی؟ هزینۀ فرستادن قالب گوشت به قیمت هدفون اضافه میشه. اگر اشکالی توی قالب گیری بوجود اومد و نیاز شد برای اصلاحش دوباره قالب بگیری و بفرستی دیگه هزینت همینطور بیشترم میشه
    در نهایت اگر دستت اومد می خوایی با چه آمپلی فایر و دک ازش استفاده کنی؟ هزینۀ اینها رو هم در نظر گرفتی؟
    هرچند همون 535 هم نیاز به آمپلی با کیفیت داره،
    حالا می خوام یکمقداری درد دل کنم که طرف صحبتم شما نیستین و از این پستتون به عنوان بهانه استفاده می کنم که یکسرس مطالبی که به نظرم درسته رو بگم؛ پس با اجازه
    بعضی مواقع فکر می کنم یک مقداری دوستان در اینجا مسیرشون رو گم کردن،
    توی موزیک گوش دادن، قضیه این نیست که هرکی به هر اندازه ایی که پولش میرسه بیاد هدفون و ... بخره، حالا من 1000 تومن پول دارم یکچیزی میخرم، یکی دیگه 10 میلیون داره، یک چیزه دیگه
    قضیه نیازه نیازززززززززززز
    من این حرف رو از وقتی که اومدم توی فروم میزنم که، یادمون نره خود موزیک علته و وسایل جانبیش معلول
    ایکاش بجای اینکه اینهمه انرژی سر این مطالب میزاشتیم، نصفش رو موزیک گوش میدادیم
    امسال که داشتم کاتالوگ فروش به مناسبت کریسمس سایت هدفای رو نگاه می کردم ( که برادر پیسفول لینکش رو داده بود )
    آخرش یک جمله داشت
    with all this talk about gear, let's not forget that ultimately we're all in this for music
    یا جمله ایی که توی امضای یکی از کاربرای سایت هدفایی بود ( من این جمله رو تا حالا چند باری توی فروم استفاده کردم) که می گفتم: master or slave???????1
    واقعاً درسته حرفت دوست من

15. این کاربر از vurhorston بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •