یکمی پول بزارم روش؛ یعنی 2 برابر؟
اونوقت قالب گوش رو هم می خوایی اینجا بگیری براشون بفرستی؟ هزینۀ فرستادن قالب گوشت به قیمت هدفون اضافه میشه. اگر اشکالی توی قالب گیری بوجود اومد و نیاز شد برای اصلاحش دوباره قالب بگیری و بفرستی دیگه هزینت همینطور بیشترم میشه
در نهایت اگر دستت اومد می خوایی با چه آمپلی فایر و دک ازش استفاده کنی؟ هزینۀ اینها رو هم در نظر گرفتی؟
هرچند همون 535 هم نیاز به آمپلی با کیفیت داره،
حالا می خوام یکمقداری درد دل کنم
.gif)
که طرف صحبتم شما نیستین و از این پستتون به عنوان بهانه استفاده می کنم که یکسرس مطالبی که به نظرم درسته رو بگم؛ پس با اجازه
بعضی مواقع فکر می کنم یک مقداری دوستان در اینجا مسیرشون رو گم کردن،
توی موزیک گوش دادن، قضیه این نیست که هرکی به هر اندازه ایی که پولش میرسه بیاد هدفون و ... بخره، حالا من 1000 تومن پول دارم یکچیزی میخرم، یکی دیگه 10 میلیون داره، یک چیزه دیگه
قضیه نیازه نیازززززززززززز
من این حرف رو از وقتی که اومدم توی فروم میزنم که، یادمون نره خود موزیک علته و وسایل جانبیش معلول
ایکاش بجای اینکه اینهمه انرژی سر این مطالب میزاشتیم، نصفش رو موزیک گوش میدادیم
امسال که داشتم کاتالوگ فروش به مناسبت کریسمس سایت هدفای رو نگاه می کردم ( که برادر پیسفول لینکش رو داده بود
.gif)
)
آخرش یک جمله داشت
with all this talk about gear, let's not forget that ultimately we're all in this for music
یا جمله ایی که توی امضای یکی از کاربرای سایت هدفایی بود ( من این جمله رو تا حالا چند باری توی فروم استفاده کردم) که می گفتم: master or slave???????1