تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 626 اولاول ... 50450500540546547548549550551552553554560600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 6252

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z500

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

دمت گرم
    حمیدرضا اصلا خوشم اومده ازت
    مرسی داداش

داداش من اکثرا از برق مستقیم استفاده میکنم این برنامه اسمش چی هست؟
    در ضمن من امروز شنیدم میشه کلا باتری رو غیر فعال کرد و از برق مستقیم استفاده کرد
    ببخشید سوالام زیاد نشه اما تو انرژی منجمنت مثله اینکه میشه یه بار کامل باتری رو reset کرد!! این واسه چیه؟
    قربونت عزیزم
    راستش منم تازه 3 روزه z510 گرفتم ، و چون وقت ندارم اصلا ، اصلا طرفش نرفتم که ببینم چیا داره و چیا نداره
    ولی اسم برنامه همون انرژی منیجمنت هست.اونم ریست نه ، میشه کالیبرش کرد که مدت زمان استفاده از باتریت بیشتر بشه

اینم توضیح در مورد برنامه انرژی منیجمنت ، به نقل از پست دوم همین تاپیک: ( روی عکس کیلیک کن بزار بزرگ بشه ، تا راحت تر ببینی چیکار کنی )

بحث پیرامون انرژی منیجمنت:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تعریف قسمت های مختلف Energy Management:
    1-Power Plan قسمت تنضیم بین سه حالت Power saver-Balanced-High Performance هستش که هرکدوم هم به ترتیب از چپ به راست:سیو کردن انرژی-حالت بالانس یا عادی-بالاترین قدرت که کلاک پردازنده رو افزایش میده.
    2-مربوط به خود باتری میشه که گزینه اول Full Charge هستش که 100% شارژ میکنه و گزینه دوم هم تا 60% شارژ میکنه که اگه تمام مدت لپتاپ به برق وصل هستش بهتره از گزینه دوم که خودم هم انتخاب کردم استفاده کنید.
    3-در مورد پاک کردن گرد و غبار هستش که بهتره هر ماه انجام بشه کل پروسه هم حدود 3 دقیقه طول میکشه.
    4-مربوط به هارددیسک میشه و بهتره روشن باشه.
    نکته:خود قسمت Battery به سه قسمت تقسیم میشه:
    بخش اول توضیح داده شد.
    بخش دوم مربوط به کالیبره کردن باتری هست که هر 5-6 ماه یه بار بهتره انجام بشه.
    بخش سوم هم وضعیت باتری رو نشون میده.
    Last edited by hamidreza2010; 07-01-2014 at 22:27.

2. 3 کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من برنامه energy management رو نصب کردم(z510) ولی نه آیکونی برا اجرا داره نه چیز دیگه.انگار مثل یه درایور نصب شده.کسی میدونه باید چطور اجرا کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

من برنامه energy management رو نصب کردم(z510) ولی نه آیکونی برا اجرا داره نه چیز دیگه.انگار مثل یه درایور نصب شده.کسی میدونه باید چطور اجرا کنم؟
    سلام
    آیکن داره.کنار ساعت هست.من الان با pc هستم دفعه بعد که با لپ تاپ اومدم برات شات میذارم متوجه شی.روش کلیک کنی باز میشه.با برنامه z500 فرق داره.وقتی بازش کردی ، بالای برنامه سمت راست یه علامت داره که وقتی میزنی ، برنامه بزرگتر میشه ، بعد برو سربرگ setting و اولین گزینه رو فعال کن
    در این صورت باتری تا 60 درصد شارژ میشه و بعدش از برق مستقیم استفاده میکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

سلام
    آیکن داره.کنار ساعت هست.من الان با pc هستم دفعه بعد که با لپ تاپ اومدم برات شات میذارم متوجه شی.روش کلیک کنی باز میشه.با برنامه z500 فرق داره.وقتی بازش کردی ، بالای برنامه سمت راست یه علامت داره که وقتی میزنی ، برنامه بزرگتر میشه ، بعد برو سربرگ setting و اولین گزینه رو فعال کن
    در این صورت باتری تا 60 درصد شارژ میشه و بعدش از برق مستقیم استفاده میکنه
    اگه زحمتی نمیشه با اسکرین شات بذارید.دستور کارش رو هم اگه میشه بنویسید

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان چند سوال درباره ی z510 داشتم:
    فرق i5 و i7 در اجرای بازی ها محسوس هست آیا؟و تو کیفیت اجرا بازی خیلی تاثیر داره؟
    و با توجه به اینکه نسل ۴ پردازنده ها کم مصرف هستن،آیا باطری ۴ سلولی کافی هس؟
    ی کانفیگ z510 هست 8 گیگ ssd داره ssd ها تو سرعت انتقال داده ها فوق العادن اما از 8 گیگ کمه!کانفیگ با ssd بیشتر نیس؟
    از بین گارانتی سریر و هماهنگ کدوم بهترن؟

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

فرق i5 و i7 در اجرای بازی ها محسوس هست آیا؟و تو کیفیت اجرا بازی خیلی تاثیر داره؟
    ی کانفیگ z510 هست 8 گیگ ssd داره ssd ها تو سرعت انتقال داده ها فوق العادن اما از 8 گیگ کمه!کانفیگ با ssd بیشتر نیس؟

توان پردازنده 7 دقیقا دو برابر 5 هست. اما برای بازی و کارای عادی دیگه 5 کاملا جوابگو هست و شاید هم زیادی هست. برای کارا خاص مثل رندر گرفتن یا کار با نرم افزارهای خاص مهندسی که نیاز به پردازش بالا دارن اگر 7 بگیرین بهتره.
    در مورد ssd هم نه. بیشتر از این نداره. درواقع هارد sshd داره که از اون 8 گیگ ssd برای کش استفاده میکنه.
    گارانتی هم هردو بدرد نخورن فکر کنم.

8. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز فقط زمانی تفاوت بین i5 و I7 رو می شه احساس کرد که یه برنامه با قابلیت پردازش موازی داشته باشیم.

بازی ها از پردازش موازی استفاده نمی کنند و عمده قسمت پردازشی خودشونو می زارن بر عهده GPU .

لذا توی بازی ها i5 یا I7 خریدن تاثیر آنچنانی نداره . مگر اینکه GPU بسیار بسیار قوی ( در حد AMD 7970M ) باشه .

باطری 4 سلولی کاملا جوابگوی این لپ تاپ در مصارق عادی ( کار با اینترنت و ... ) هست . توی بازی هم که کسی از باتری استفاده نمی کنه .

10. این کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

توان پردازنده 7 دقیقا دو برابر 5 هست. اما برای بازی و کارای عادی دیگه 5 کاملا جوابگو هست و شاید هم زیادی هست. برای کارا خاص مثل رندر گرفتن یا کار با نرم افزارهای خاص مهندسی که نیاز به پردازش بالا دارن اگر 7 بگیرین بهتره.
    در مورد ssd هم نه. بیشتر از این نداره. درواقع هارد sshd داره که از اون 8 گیگ ssd برای کش استفاده میکنه.
    گارانتی هم هردو بدرد نخورن فکر کنم.
    ممنون،پس 8 گیگ ssd قابل استفاده نیست و به عنوان فضای کش استفاده می کنه تا سرعت بوت شدن لپ تاپ بره بالا.
    و ی سوال دیگه ک در مصارف معمولی باطری لپ تاپ چند ساعت دوم میاره؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

ممنون،پس 8 گیگ ssd قابل استفاده نیست و به عنوان فضای کش استفاده می کنه تا سرعت بوت شدن لپ تاپ بره بالا.
    و ی سوال دیگه ک در مصارف معمولی باطری لپ تاپ چند ساعت دوم میاره؟
    سلام
    بله درسته.
    برای مصارف معمولی تا حدود 4 ساعت ولی من خودم تا 3 ساعت استفاده کردم
    بستگی به نور پس زمینه و .... هم داره

13. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوست عزیز این چیزی که گفتی در مورد z500 هم صدق میکنه؟

فرستاده شده از GT-I9082ِ من با Tapatalk

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •