تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 624 اولاول ... 50450500540546547548549550551552553554560600 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 6236

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی جهت خرید گیرنده های دیجیتال تلویزیونی

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

سلام
    بابت پیشنهادتون ممنون
    درسته که میگن ساعتش با قطعی برق از تنظیم خارج میشه؟ چون اگه اینجوری باشه واسه ضبط برنامه ها به مشکل برمیخورم.
    فرمودین سرعتش تو تنظیم کانال خوبه، مثلا چند ثانیه؟
    سایت معتبری داره برای پشتیبانی؟ مثلا آپدیتاش از چه سایتی عرضه میشه؟ اصلا تا بحال آپدیت شده؟

ممنون میشم اگه بتونید به این سوالها جواب بدین. در ضمن پیشنهاد دیگه ای ندارین؟ اگه فقط گیرنده باشه واسه من بهتره.
    بابت وقتی که گذاشتین ممنون
    ساعتش که برا ما که مشکلی نداره و از تنظیم خارج نمیشه. چون با تنظیم خود فرستنده فعال هست ساعت و تاریخش هم تغییر نمیکنه بعد قطع برق.
    سرعتش سریع عوض میشه ولی همون اول یه ثانیه مکث تصویر داره که تو بقیه گیرنده ها هم این شکلی هست. فکر کنم در کل سه ثانیه باشه. الان حوصله ندارم برم تست کن
    سایت داره ولی آپدیت نمیشه فک کنم! دی :پی

پیشنهاد دیگه ایکس ویژنه که اپدیت هم میده. میتونید مشکل دستگاه رو هم بگید تا خودشون مشکلشو حل کنن و اپدیت بدن.

2. این کاربر از Ghaioom بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام بیزحمت من یه سوالی دارم تلویزیون من ال جی مدل 32lv37100 دارم به اینترنت هم وصل نکردم الان من نمیتونم به هارد یا فلش از تلویزیون ضبط کنم دکمه رکورد روی کنترل غیرفعال هستش توسایت ال جی رفتم مدل تلویزیون رو دادم برنامه زیپ شده حدود 150 مگابایت برای تلویزیون من گذاشته ولی من نمیدونم اون فایلو دانلود کنم چطوری در تلویزون نصب و بروزش کنم چون به همه قسمتهای تلویزیون سر زدم و همشون میگن به اینترنت وصل نیست منم خونه اینترنت ندارم راستی با یه نمایندگی ال جی حرف زدم گفت حدود 30 یا 40 هزار تومان میگیرم میام --- رو نصب میکنم حل میشه(من تمام کانالهای دیجیتال رو دریافت میکنم) ممنون میشم منو راهنمایی کنید.

آخر فروم باز amirkhan_0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام بیزحمت من یه سوالی دارم تلویزیون من ال جی مدل 32lv37100 دارم به اینترنت هم وصل نکردم الان من نمیتونم به هارد یا فلش از تلویزیون ضبط کنم دکمه رکورد روی کنترل غیرفعال هستش توسایت ال جی رفتم مدل تلویزیون رو دادم برنامه زیپ شده حدود 150 مگابایت برای تلویزیون من گذاشته ولی من نمیدونم اون فایلو دانلود کنم چطوری در تلویزون نصب و بروزش کنم چون به همه قسمتهای تلویزیون سر زدم و همشون میگن به اینترنت وصل نیست منم خونه اینترنت ندارم راستی با یه نمایندگی ال جی حرف زدم گفت حدود 30 یا 40 هزار تومان میگیرم میام --- رو نصب میکنم حل میشه(من تمام کانالهای دیجیتال رو دریافت میکنم) ممنون میشم منو راهنمایی کنید.
    سلام من راهنمای آپدیت تلویزیون شما رو از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم.
    قبل از هرچیز برای این که مطمئن شید تی وی شما نیاز به گیرنده دیجیتال داره این کار ها رو بکنید:
    دگمه Home از ریموت رو بزنید
    SETUP رو انتخاب کنید
    به بخش SUPPORT برید
    Product/Service info رو انتخاب کنید
    software version رو مشاهده کنید. اگر پائین تر از 04.04.03 بود، آپدیت لازمه وگرنه اگه که ورژن شما همین 04.04.03 بود دیگه آپدیت لازم نیست.
    اگر مطمئن هستید که فایل رو دارید درست دانلود می کنید، فایل 152 مگی رو رو اکسترکت کنید
    در فلش مموری که با فرمت FAT32 فلش شده، فلدری با نام LG_DTV بسازید
    و محتویات اون رو روی اون فلش بریزید.
    به محض این که فلش رو به دستگاه بزنید پیغامی روی تی وی میاد که یه آپدیت پیدا شد. START رو بزنید.
    آپدیت شروع می شه! و این کار جند دقیقه طول می کشه تا تی وی کاملا آپدیت بشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

مشکل در گیرنده دیجیتال Ester-T15

با سلام مدتی است که گیرنده دیجیتال استر را خریده ام در کل گیرنده بدی نیست اما این گیرنده مشکل بزرگی دارد و آن اسکن دائم و خودکار شبکه است ( مثلا اگر در حال تماشای تلویزیون باشید و کانالی از طرف فرستنده اضافه شود گیرنده استر سریعا آن کانال را بدون زدن دکمه جستجو و .. به لیست کانال ها اضافه میکند ) شاید بگید این که یک مزیت است نه عیب اما این مزیت یکی از بزرگترین معایب این دستگاه ست چون هر دو سه روز یکبار با کوچکترین تغییر یا پارازیت از طرف فرستنده دستگاه به کلی به هم ریخته و لیست کانال ها به هم می رزید مثلا با زدن کانال 1 شبکه خبر میاد یا مثلا با زدن دکمه 6 شبکه مستند میاد و ...
    علاوه بر این اگر مثلا زمان بندی برای ضبط تعریف کرده باشید زمان بندی کاملا پاک میشود ( مثلا فرض کنید نمیتونید برنامه ای را ببینید به دستگاه زمان میدید که اونو ضبط کنه تا بعدا سر فرصت تماشا کنید اما بعدا میبینید که تمامی کانال ها به هم ریخته و هیچی ضبط نشده ) گاهی در یک روز تا دو - سه بار این اتفاق رخ میدهد و گاهی هفته ای یک بار که واقعا اعصاب خرد کن است مثلا در حال تماشا شبکه نمایش هستید یهو تصویر سیاه میشه و کانال دیگه ای میاد و حتی بعضی وقتها دستگاه در اثر این تغییرات هنگ کرده و باید چندین بار خاموش و روشن شود تا تصویر را نشان دهد از بس لیست کانال ها را درست کردم دیگه حالم از اینکار به هم میخوره
    متاسفانه این قابلیت دستگاه را نمیشه غیرفعال کرد و نمایندگی استر هم پشتیبانی بسیار ضعیفی داره و تا حالا آپدیتی برای حل این مشکل نداده
    آخرین آپدیت گیرنده استر ester-T15-VER3 است که نه تنها این مشکل را حل نکرده بلکه تلتکست فارسی هم در این آپدیت کار نمیدهد
    من تا کنون دو سه مدل گیرنده داشتم و هیچکدوم این مشکلو نداشتن حالا نمیدونم آیا دستگاه های دیگه هم این مشکلو دارن یا نه ؟
    از دیگر مشکلات این دستگاه به پخش کننده آن میتوان اشاره کرد که چندان قوی نیست و حتی یک فیلم 30 دقیقه معمولی را سریعتر از حالت عادی پخش میکند ( احساس میکنید فیلم در حالت تند است ) !! دستگاه نیز صدای دالبی را پشتیبانی نمیکند البته صدای دستگاه نسبتا بد نیست اما میتوانست بهتراز این باشد
    از معایب این دستگاه که بگذریم دستگاه دارای گیرندگی قوی ست و حتی از فرستنده های بسیار دور هم کانال را میگیرد و کیفیت کیرندگی تصویر خوبه و دستگاه با کیفیت خوبی ضبط میکند و فرمت فیلم ضبط شده .mts است که براحتی قابل تبدیل و پخش در کامپیوتره
    سرعت تعویض کانال این دستگاه هم نسبتا خوب است
    دستگاه از زبان فارسی نیز به خوبی پشتیبانی می کند که البته در آخرین آپدیت تلتکست کار نمیدهد
    کنترل دستگاه نیز خیلی خوب عمل میکند و در زوایا و فواصل مختلف کار میدهد
    در کل گیرنده Ester T15 گیرنده بدی نیست البته به شرطی که مشکلات این دستگاه حل شود .
    سلام جناب irandvb-t
    مدتیه در مباحث شرکت نمیکنید ،اصلا به تاپینگ سر میزنید یا نه ؟میخواستم در مورد مشکلی که دوستمون راجع به ایستر مطرح کردن ،نظرتونو بدونم ،ایا واقعا این مشکلات عمومیت داره یا در این مورد خواص اتفاق افتاده ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام جناب irandvb-t
    مدتیه در مباحث شرکت نمیکنید ،اصلا به تاپینگ سر میزنید یا نه ؟میخواستم در مورد مشکلی که دوستمون راجع به ایستر مطرح کردن ،نظرتونو بدونم ،ایا واقعا این مشکلات عمومیت داره یا در این مورد خواص اتفاق افتاده ؟
    سلام
    بله ایشون کمتر میان
    در مورد سما بنده هم این طور هست که اپراتور بازیگوش صدا و سیما گاهی اوقات ترتیب کانال ها را جابجا می کند و برای تعمیرات، بعضی وقت ها فرستنده ای رو خاموش می کنه.
    فکر کنم در منوی ایستر هم گزینه به نام چیدمان کانال ها در فهرست وجود داشته باشد که اگه اشتباه نکنم می تونید روی با شناسه سرویس تنظیم کنید. البته در این حالت کانال ها ترتیبش به هم می ریزه که می تونید به صورت دستی تغیییرش بدین. در این حالت نباید چیدمان به هم بخوره.
    البته امکان داره گزینه رو اشتباه گفته باشم چون هنوز تست نکردم خودم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

سلام از بین لومکسی Lumexy Combo DVD-T3608 و X.VISION XDVB-353 کدوم بهتره؟

بهتر از این 2 هم هست؟
    (تو همین رنج قیمت)؟
    Last edited by mohsen0000000000; 07-07-2013 at 23:24.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام و باتشکر: چون منوی من فارسی بود اون مراحل نگاه کردن ورژن نرم افزار رو نتونستم نگاه کنم (بعداً فهمیدم) oخلاصه برنامه رو دانلود کرده و همانطوری که گفته بودین عمل کرده و نرم افزار رو آپدیت کردم حالا مشکل اصلی من این هستش که من نمیتونم ضبط کنم (اولاً این حرف درسته یا نه که میگن تلویزیون تو فقط به هارد ضبط میکنه؟) منو اگه در این مورد هم کمکم کنید خیلی ممنون میشم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه linkinpark20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز بنده خودم یک گیرنده الکومکس پارسال تهیه کردم که بسیار راضی هستم گویا سما همان الکومکس هست که داخل تهیه میشه میخواستم بدونم چه گیرنده دیجیتالی رو پیشنهاد میکنید که برای دیدن فیلم با زیرنویس با کیفیت باشه همچنین گیرندگی خوبی هم داشته باشه؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تو لباسم!!

پيش فرض

سلام و باتشکر: چون منوی من فارسی بود اون مراحل نگاه کردن ورژن نرم افزار رو نتونستم نگاه کنم (بعداً فهمیدم) oخلاصه برنامه رو دانلود کرده و همانطوری که گفته بودین عمل کرده و نرم افزار رو آپدیت کردم حالا مشکل اصلی من این هستش که من نمیتونم ضبط کنم (اولاً این حرف درسته یا نه که میگن تلویزیون تو فقط به هارد ضبط میکنه؟) منو اگه در این مورد هم کمکم کنید خیلی ممنون میشم.
    بعید می دونم هارد و فلش فرقی داشته باشه. هارد اتفاقا سخت تره چون جریان بیشتری می کشه.
    نکته اول اینه که فلش رو اگه گزینه ای داره که فلش رو فرمت کنه امتحان کن
    بعد شما یکی از این دو تا کار بکن:
    1- به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه کنید! شماره پشتیبانی ال جی 84733 هست. که خیلی خوب جوابتون رو می دهند. من خودم یه بار تماس گرفتم.
    همچنین یه بار به خدمات پس از فروش ایمیل زدم که خودشون باهام تماس گرفتند.
    2- راه دیگه اینه که بری یکی از فروشگاه ها روی یکی از تلویزیون های دیوار راهش بندازند و بهت یاد بدهند.
    البته فراموش کردم بگم قبل از این دو کار، با مطرح کردن مشکلتون در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] می تونید کارتون رو راه بیندازید. بچه های اونجا بر خلاف من ال جی دارند و خیلی بهتر از مغازه دارها می تونند کمکتون کنند.
    موفق باشید

پروفشنال 8-1kel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    7kl

پيش فرض dvbt

سلام دوستان،بهترين مدل تا 110 تومن چيه؟نظرتون راجع به دناي
    STB329 با پردازنده 633 و رم ddr3 چيه؟ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •