ببینید در این موارد قبلنا بحث زیاد شده.شما اول از همه باید انتخاب کنید که led می خواید یا plasma و بعد از این تصمیم گیری مدل مورد نظرتون رو انتخاب کنید.شما مثلا از من سوال می پرسید و من چون تصویر پلاسمارو می پسندم نظرم روی پلاسماست.از شخص دیگه ای که تصویر LED می پسنده بپرسید نظرش قطعا روی LED هستش.اینجوری به نتیجه ای نمی رسی.ببین کدوم تصویر رو می پسندی.اگر روی کاغذ بخوای مقایسه کنی مطمئنا پلاسما یه سر و گردن از LED بالاتره.
واسه بازی که مطمئنا پلاسما بهتره.من رو تلویزیون خودم فوتبال بازی می کنم و خونه دوستان هم روی LED فوتبال بازی می کنم.مثلا توی فوتبال روی LED توپ کمی سایه داره و تو نماهای سریع هم کمی تار هست ولی تو پلاسما اینگونه نیست.
از طرقی LED هم مناسب خونه هایی هستش که نورگیری زیادی داره و اگر تو اینجور خونه ها از پلاسما استفاده کنی حتی پلاسماهای پاناسونیک که فیلترهای بسیار قوی داره ولی باز دچار مشکل میشی چون تا یه اندازه ای فیلترها خوب عمل می کنه و اگر نور خیلی زیاد باشه کارایی فیلترها هم کم میشه و اون موقع هستش که امکان داره تصویر بخوره تو ذوقتون.من این مطلب رو گفتم بخاطر اینکه بودن دوستانی که خریدن و پشیمون شدن.