تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 720 اولاول ... 50450500540546547548549550551552553554560600650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه arashmidos200x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

ببینید در این موارد قبلنا بحث زیاد شده.شما اول از همه باید انتخاب کنید که led می خواید یا plasma و بعد از این تصمیم گیری مدل مورد نظرتون رو انتخاب کنید.شما مثلا از من سوال می پرسید و من چون تصویر پلاسمارو می پسندم نظرم روی پلاسماست.از شخص دیگه ای که تصویر LED می پسنده بپرسید نظرش قطعا روی LED هستش.اینجوری به نتیجه ای نمی رسی.ببین کدوم تصویر رو می پسندی.اگر روی کاغذ بخوای مقایسه کنی مطمئنا پلاسما یه سر و گردن از LED بالاتره.
    واسه بازی که مطمئنا پلاسما بهتره.من رو تلویزیون خودم فوتبال بازی می کنم و خونه دوستان هم روی LED فوتبال بازی می کنم.مثلا توی فوتبال روی LED توپ کمی سایه داره و تو نماهای سریع هم کمی تار هست ولی تو پلاسما اینگونه نیست.
    از طرقی LED هم مناسب خونه هایی هستش که نورگیری زیادی داره و اگر تو اینجور خونه ها از پلاسما استفاده کنی حتی پلاسماهای پاناسونیک که فیلترهای بسیار قوی داره ولی باز دچار مشکل میشی چون تا یه اندازه ای فیلترها خوب عمل می کنه و اگر نور خیلی زیاد باشه کارایی فیلترها هم کم میشه و اون موقع هستش که امکان داره تصویر بخوره تو ذوقتون.من این مطلب رو گفتم بخاطر اینکه بودن دوستانی که خریدن و پشیمون شدن.
    اره دوست عزیز منم دقیقا تمام اون بحث هارو خوندم و خودمم بیشتر نظرم رو پلاسما بود اما خوب از یه طرف این مدل های سونی هم خیلی جدید هستش و تکنولوژی های جالبی روش داره و از نظر طراحی فوق العاده سرتره (هرچند من از تکنولوژی هاش استفاده ای نخواهم کرد) و اختلاف قیمت هم چندان نیست مخصوصا اگر بخوای از بانه بگیری واقعا گیج شدم .در مورد نور من تلویزیون لامپی هم نور پشت سر توش منعکس میشه اعصابم خورد میشه ایت تلویزیون ها هم همشون صفحه هاشون شفافه و نورو منعکس میکنه و لی خونه ی ما اونقدر پر نور نیست (ازین خونه هاست که تو شیبه از یه طرف زیر زمینه از طرف دیگه طبقه همکف و فقط نور لوستر هستش) واقعا نمیدونم چه انتخابی بکنم چون ازون ادمائیم نیستم که زود به زود تلویزیون عوض کنم

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

اره دوست عزیز منم دقیقا تمام اون بحث هارو خوندم و خودمم بیشتر نظرم رو پلاسما بود اما خوب از یه طرف این مدل های سونی هم خیلی جدید هستش و تکنولوژی های جالبی روش داره و از نظر طراحی فوق العاده سرتره (هرچند من از تکنولوژی هاش استفاده ای نخواهم کرد) و اختلاف قیمت هم چندان نیست مخصوصا اگر بخوای از بانه بگیری واقعا گیج شدم .در مورد نور من تلویزیون لامپی هم نور پشت سر توش منعکس میشه اعصابم خورد میشه ایت تلویزیون ها هم همشون صفحه هاشون شفافه و نورو منعکس میکنه و لی خونه ی ما اونقدر پر نور نیست (ازین خونه هاست که تو شیبه از یه طرف زیر زمینه از طرف دیگه طبقه همکف و فقط نور لوستر هستش) واقعا نمیدونم چه انتخابی بکنم چون ازون ادمائیم نیستم که زود به زود تلویزیون عوض کنم
    خب نورتون زیاد نیست.نور آفتاب خیلی بده.نور لوستر اونجوری اذیت کننده نیست مگر اینکه خونتون رو چراغونی کرده باشی.
    خلاصه بگم که تصویر LED عوام پسنده ولی PLASMA نه.پلاسمارو کسی می پسنده که می فهمه تصویر سینمایی یعنی چی.کسی که می فهمه رنگ طبیعی یعنی چی.کسی که دوست داره فیلم سینمایی رو توی تاریکی ببینه و ...
    اما برای کسی که می خواد چهارتا شبکه ماهپاره ای که شو نشون میده و رنگای جیغ و آبرنگی ببینه و آخر شب هم یه سریال از شبکه های خودمون ببینه بخوابه من بهش LED پیشنهاد می دم.

3. 5 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب نورتون زیاد نیست.نور آفتاب خیلی بده.نور لوستر اونجوری اذیت کننده نیست مگر اینکه خونتون رو چراغونی کرده باشی.
    خلاصه بگم که تصویر LED عوام پسنده ولی PLASMA نه.پلاسمارو کسی می پسنده که می فهمه تصویر سینمایی یعنی چی.کسی که می فهمه رنگ طبیعی یعنی چی.کسی که دوست داره فیلم سینمایی رو توی تاریکی ببینه و ...
    اما برای کسی که می خواد چهارتا شبکه ماهپاره ای که شو نشون میده و رنگای جیغ و آبرنگی ببینه و آخر شب هم یه سریال از شبکه های خودمون ببینه بخوابه من بهش LED پیشنهاد می دم.
    خیلی خیلی منطقی و قانع کننده بود ممنونم ازت پس همون پلاسمارو میگیرم فقط یه مشکلی هست من نمیدونم به کدوم فروشنده های بانه میشه اطمینان کرد شما خودت کسیو میشناسی ازش خرید خوبی کرده باشی ؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

خواهش می کنم.
    نه متاسفانه از فروشنده های بانه من کسی رو نمیشناسم.

6. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگید چه کارهائی برای تست تلویزیون بعد از رسیدن باید انجام بدم تا از سلامتش مطمئن بشم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

میشه راهنمائی کنید ساخت مالزی و تایلند چه تفاوتی داره؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

دوست عزیز میشه بگید چه کارهائی برای تست تلویزیون بعد از رسیدن باید انجام بدم تا از سلامتش مطمئن بشم؟
    تست پیکسل باید انجام بدید با استفاده از چند عکس تمام رنگی.اصل کاری همینه.
    تست کنید فن ها سالم باشه و کار کنه.صدای تلویزیون تو ولوم های بالا خرخر نکنه.از لحاظ ظاهری هم که سلامت باشه.

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

میشه راهنمائی کنید ساخت مالزی و تایلند چه تفاوتی داره؟
    تلویزیون های سال 2011 به نظرم ساخت مالزی نداره و همه ساخت تایلند هست.

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پس واسه چی یه سری میگن مال ما مالزیه یه سری میگن تایلند یه سریم میگن سنگاپور حالا من کدومو بگیرم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام به همه
    من یه سر زدم گناوه گفت که فقط تلویزیون 2012 دارم. و دیگه از جایی که خرید میکنم تی وی های 2011 نیست.
    42 et5 رو میگفت 2450000
    50 et5 رو میگفت 5000000
    گفت سری قبل که رفتم فقط ال ای دی آوردم ولی این سری که برم پلاسما میارم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •