سرعت دانلود من 40
فیلتر شکن ندارم
سرعت دانلود من 40
فیلتر شکن ندارم
خدمت دوستان عزیز عرض کنم که :
امروز داشتم برنامه "به روز" که از شبکه3 پخش میشه رو نگاه میکردم یه خبری گفت که هنگ کردم
میگفت توی ژاپن یک شرکت خدمات اینترنتی با استفاده از یک بستر جدید سرویس اینترنت به کاربرانش میده که:
سرعت دانلودش برابر هست با 2 گیگا بیت در ثانیه(2G/8=256MB/s)
سرعت آپلودش برابر هست با 1 گیگا بیت در ثانیه(1G/8=128MB/s)
جالب اینجا هست که برای راه اندازی (رانژه خودمون) به پول ایران 1 ملیون باید بدی و ماهانه فقط 127 هزار تومن پرداخت میکنی
و اگه به صورت اینترنتی ثبت نام کنند هزینه راه اندازی نداره
.
.
.
.
.
حالا تو مخابرات مازندران باید 78 هزار تومن بدی تا سرویس نامحدود 2048Kbps بخری![]()
مملکت درپیت ......................تف توش
آقا اون سرعت دانلو 256 مگابایتم نخواستیم سرعت 3 مگابایت برای انجام همه کارهای انلاین فیلم، بازی، مرور وب، دانلود و ... کافیه که مطمئن هم هستم تو ایران راحت میشه ارائه داد اما نمیخوان ارائه بدن![]()
بدون فيل 230 تا 300
با پروك..سي 130 تا 170 متغيره
نامحدود 256
حرف شما درسته .
فکر میکنید که ما نمیتونیم چنین سرعتی داشته باشیم؟؟ حالا 256 مگ در ثاینه رو نمیگم ولی 1 مگ در ثانیه رو میتونیم حداقل داشته باشیم.
اینا همش سیاسته.
میترسن اگه 1 مگ بدن همه برن تو اینترنت دنبال ..........
برای همین دارن اینترنت ملی رو میارن و سرعت بالا و یه خوبی که برای اینا داره اینه که اگه 256 مگ رو هم بدن مهم نیست چون دیگه به سایت های خارجی دسترسی نداری.
ولی من شنیدم که اینترنت جهانی رو قطع نمیکنن.
در کنار اینترنت جهانی این ملی رو هم ارائه میدن فکر کنم.
آقا شما مثل اینکه در جریان نیستی!
اخیراً یکی از مراجع عظام در مورد راه اندازی مکالمات تصویری بر روی اُپراتور جدید رایتل فرمودند که این عمل باعث فساد می شود و می بایست جلوی آن گرفته شود!!!
دقت کنید: مکالمه تصویری و دیدن چهره ی فرد در هنگام صحبت کردن با تلفن عامل فساد است...دیگه چه برسه به اینترنت 100 مگ و 200 مگ!
انسان قرن بیست و یکمی هستیم ولی باید با معیارهای 1400 سال قبل زندگی کنیم..و این داستان ادامه دارد...
چجوریه اینجا نامحدودا همه با 300-400 دانلود میکنن اما برای من در بهترین حالت 70 -80 ؟
من 512 نامحدود دارم
شهر بابل
دوستان اگه ترفندی بلدین به ما هم یاد بدین![]()
دادا ترفندي در كار نيست ...فقط مخابرات شهر به شهر حتي منطقه به منطقه نتش فرق ميكنه ....هر چي عشق مخابرات محلتون كشيد بهت سرعت ميده ...البته 80 هم سرعت خوبيه ديگه ...![]()
گفتم در بهترین حالت !
اکثرا 50 تا بیشتر نمیره
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)