رایتل در حال سقوط به دره نابودی هستش و کلا بیخیال پوشش 4g شده!
سرنوشت تالیا در انتظار رایتل![]()
رایتل در حال سقوط به دره نابودی هستش و کلا بیخیال پوشش 4g شده!
سرنوشت تالیا در انتظار رایتل![]()
رایتل فعلا" امیدش به سرمایه گذاری اپراتورهای مجازی هست چون خودش که هیچ پیشرفتی نکرد.
ولی عجیبه که شرکتی مثل شاتل رو چه حسابی با طناب رایتل داره میره تو چاه!
من که بستم تموم بشه بر میگردم ایرانسل
اپراتوری که بعد از این همه سال نتونه کامل پوشش3g رو داخل خیلی از مراکز استان ها بده 4g میخواد چه کار نابود بشه بهتره
پوشش داخلی در شهری مثل گرگان چیزی در حد صفر
Last edited by hamidreza785; 16-03-2017 at 16:16.
اصلا رایتل وضعش خیلی خرابه من یک سال میشه یه سیم کارت ازش گرفتم تو مشهد 4 تا دکل 4g داشت الانم هنوز 4 تا دکل داره!!!!
به اپراتورش میگم این 4 تا دکل نمیخواد بشه 5 تا ؟ میگه به زودی تحت پوشش کامل قرار میگیره میگم کی ؟ میگه زمانش معلوم نیست اعلام نشده؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
با شكايت چيزي حل ميشه ؟
من یک سیم کارت رایتل دارم الان 1 سال هست خاموش کردم و هر 3 ماه میذارم روی گوشی و یک تماس میگیرم باهاش که سلب امتیاز نکنه رایتل! فقط همین
به هیچ دردی نمیخوره رایتل![]()
اگر ایرانسل باشه آره مخصوصا 195 ایرانسل مثل سگ میترسه ولی رایتل اصلا و ابدا
امروز از اهواز اومدم تهران با ماشین. تو جاده اکثر مواقع از طریق رومینگ ملی به همراه اول یا ایرانسل وصل میشد که جالبیش اینجا بود که یکی از همسفرها که همراه اول داشت یه جاهایی آنتن نداشت که من اون مواقع رو ایرانسل بودم!! و بعضی جاها هم برعکس ایرانسل آنتن نداشت و من رو همراه اول بودم و در کل کاملترین آنتن رو داشتم. از لحاظ اینترنت که همراه اول و ایرانسل E بودن و کلا تعطیل. که تو حریم شهرها رایتل وصل میشد و اینترنت 3G کار آدم رو راه مینداخت که باز در همون زمان همراه اول کماکان E بود و ایرانسل هم با اینکه 3G بود، یا اینترنت نداشت یا اینقد سرعت پایین بود تلگرامم باز نمیشد.
در آخر از قم تا تهران، یعنی در اتوبان قم تونستم (فقط با یک بار قطع و وصلی در حد چند ثانیه) شبکه سخیف من-و-تو رو با کیفیت عالی ببینم تا برسم به تهران. در کل مسیر پوشش 3G بود، ولی وقتی نیاز من یعنی لایو استریم رو جوابگو بود نیازی به اینکه حتما LTE باشه دیده نمیشد. و باز هم همسفر ایرانسلی و همراه اولی ما (همراه اولی که بیچاره نتش رو خاموش کرد چون کلا E بود) مشغول قطع و وصل کردن اپ موبایلشون یا خاموش روشن کردن نت برای رفتن روی ۳جی و lte بودن
Sent from my iPhone using Tapatalk
Last edited by salarnosrati; 17-03-2017 at 00:53.
ایرانسل از همه اشغالتره
من دو ساله تهران حتی پوشش مکالمه هم ندارم در صورتیکه تو سایت ایرانسل زده پوشش 2.3.4g به ۱۹۵ هم شکایت کردم
فقط ماهی یک دفه زنگ میزنن میگن حل شد؟ میگم نه مگه کاری کردین؟ میگه نه گفتیم شاید خودبه خود حل شده باشه [emoji38]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)