256 نامحدود دارم ظهر و عصر سرعت افتضاح بود . اما الان باز شدیدا بالا رفته. همین الان با 300 دانلود کردم
256 نامحدود دارم ظهر و عصر سرعت افتضاح بود . اما الان باز شدیدا بالا رفته. همین الان با 300 دانلود کردم
![]()
جان ؟؟؟ ۳۰۰ ؟؟؟
![]()
چه غلطی کردم 512 محدود گرفتم! راهی نیست که تبدیلش کنم به 512 نامحدود؟! 3 ماهه گرفتم. تفاوت قیمت رو بدم تغییرش نمیدن؟
300 یه نقطه ش زیادی نیست احیانا ؟
مثل اینکه مخابرات فعلا آب قطعه .... دوستانی که نامحدود دارن از کدوم سرویس راضین؟البته پول هم مهمه مثلا 1 مگ نامحدود ماهی 45000 تومان که ما از این پولا نداریم ... خودم 128 نامحدود دارم بعضی وقت ها مودم بالا میاره از بس به خودش زور میزنه واسه دانلود![]()
سلام بچه ها . هر موقع کسی زنگ میزنه خونمون چراغ لینک مودم میره و دوباره روشن میشه. هم مودمم و هم تلفنمون به spliter وصل شده. به نظرتون spliter مشکل داره؟
سلام آره احتمالش از اسپلیتره منتها ببین نویز خطط تو چه وضعیه چون نویز خط که بد باشه این مشکلات پیش میاد.
خط خوبی داری ظاهرا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نمیکنم راهی باشه مگر اینکه بسوزونی سرویس رو که پولت میپره .حالا اگر حضوری بری شاید یه کاری برات بکنن . الان 512 محدود که گرفتی سرعت تا چند میره ؟ ثابته یا نوسان داره ؟
نه واسه چند لحظه اینجوری شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)