سلام دوستان ببخشید اگه سوالمو تو جاش مطرح نمیکنم . میتونیین برام یه فرمونی رو معرفی کنیین که هم ارزون باشه و هم خوب تا حد ممکن ممنون![]()
سلام دوستان ببخشید اگه سوالمو تو جاش مطرح نمیکنم . میتونیین برام یه فرمونی رو معرفی کنیین که هم ارزون باشه و هم خوب تا حد ممکن ممنون![]()
دوستان عزیز کسی هست که به 1.7.0 آپ کرده باشه و مشکل کامیون صورتی نداشته باشه ( کرک سالم وجود داره ؟ ) آخه این چه رنگیه کاش یک رنگ دیگه بود قابل تحمل میشد![]()
نه منم یه مدتی خوب بود دوباره صورتی شد، واسه من که فرقی نمیکنه چون دوربین از داخله یادم میره صورتیه وقتی میرم تو گاراژ ماشین همکارامو میبینم یادم میوفته، بابا راننده باید بار ببره بیاره رنگ ماشین که مهم نیسبهرحال اگه کسی راه حلی پیدا کرد بگه
کسی نیست راهنماییم کنه
آقا روم سیاه
ورژن بازیم 1.3
آپدیت لازمه؟
چه مد هایی خوبه بریزم؟
بیشتر واقعی بودن برام مهمه. مثلا رینگ اسپرت و این چیزا به کارم نمیاد
راستی اینو میشه آنلاین بازی کرد؟
چرا من وقتی نقشه TSM-Map_4.1.2 رو تو مد هاش فعال میکنم دیگه بازی بالا نمیاد منظورم اینه تو Load آخری که بعدش بازی میاد هستش دوباره بر می گرده به قسمت load . تو قسمت سمت راست هم میگه که این Save با این مد شاید همخونی نداشته باشن البته من تو ورژن 1.5 این نقشه هم این مشکلو دارم قبلا این ورژن 1.5 درست کار می کرد الان دیگه نه؟
ETS2 ورژن 1.4.1 استفاده میکنم ویندوزمم 8 هستش![]()
در آخرین آپدیت + پچی که باهاش اومده، نقشه شرق اروپا بازه که مپ خیلی بزرگ شدهآقا روم سیاه
ورژن بازیم 1.3
آپدیت لازمه؟
چه مد هایی خوبه بریزم؟
بیشتر واقعی بودن برام مهمه. مثلا رینگ اسپرت و این چیزا به کارم نمیاد
چندتا گزینه توی آپشن ها هم اضافه شده مثل غیر فعال کردن محدودیت سرعت
من هیچ مدی نمی ریختم جز مد انجین 1500... چون ماشینا خودشون راه نمی رفتن!!! اینجوری یه 181 تایی پر می کنم
نمیشود آنلاین بازی کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)