تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 555 اولاول ... 50450500540546547548549550551552553554 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 5541

نام تاپيک: I9100 Galaxy S II » گوشی سامسونگ با سیستم عامل Android و پردازشگر ا Dual Core ا

کاربر فعال کلوپ گوشی ها h!tman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

مشکل اون نیست،اگر دوست ندارید کرنل یا رام کم مصرف بزنید
    روت کنید و باتری رو کالیبره کنید،البته اول خرید گوشی مصرف زیاده ،مشکلی از این نظر نیست.باتری یکم شارژ و دشارژ بشه اوکی میشه.

2. 2 کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

داداش اینکارو کردم بهتر شد ولی مشکل اصلی پا برجاست الان رو حالت استنذ بای (lcd خاموش) 3 برای هر نیم ساعت کم میکنه که فاجعس یعنی هر روز من باید این گوشی رو شارژ کنم . ببینم به خاط اندرویدش نیس ؟ اندروید خودش 4.04 بود که متاسفانه یه روز باهاش کار نکردم سریع اپدیت کردم به 4.1.2 گفتم شاید مشکل از این باشه ؟
    شما تنظیمات go power رو بصورت زیرتنظیم کن :
    وارد بخش smart شو

سپس طبق تصویر زیر نظیمات رو انجام بده

+

شما از باطری استفاده کن بذار شارژش تموم شه و گوشی خاموش شه سپس در حالت خاموش باتری رو فول شارژ کن ... سپس گوشی رو روشن کن و به ریکاوری برو و wipe batrrey بزن ...
    چند بار این کارو انجام بده ( یعنی دوباره با گوشی ور برو گوشی شارژ خالی شه ، در حالت خاموش بزن شارژ فول شه ، سپس وایپ باتری کن دوباره )

+

در این گوشی ها ، هر یک ساعت 2 درصد باتری کم شدن طبیعیه .... انتظار نداشته باش عین 1100 هر 2هفته شارژ کنی ....

4. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

S2 رو من هرکاری کرده بودم ، آخرش هر دو روز یک بار باید شارژ میکردم.
    یک روز شارژ یک چیز طبیعیه برای S2

6. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه abc2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

شما تنظیمات go power رو بصورت زیرتنظیم کن :
    وارد بخش smart شو

سپس طبق تصویر زیر نظیمات رو انجام بده

+

شما از باطری استفاده کن بذار شارژش تموم شه و گوشی خاموش شه سپس در حالت خاموش باتری رو فول شارژ کن ... سپس گوشی رو روشن کن و به ریکاوری برو و wipe batrrey بزن ...
    چند بار این کارو انجام بده ( یعنی دوباره با گوشی ور برو گوشی شارژ خالی شه ، در حالت خاموش بزن شارژ فول شه ، سپس وایپ باتری کن دوباره )

+

در این گوشی ها ، هر یک ساعت 2 درصد باتری کم شدن طبیعیه .... انتظار نداشته باش عین 1100 هر 2هفته شارژ کنی ....

من الان یه ipad دارم روزی به زور چکو لگد 1 درصد شارژ کم میکنه رو حالت استندبای
    ولی این اس 2 اساسی حالمو گرف اخه همه جا زده رو حالت استندبای 300 ساعت شارژ نگه میداره ماله مارو چرا پ 12 ساعتم نمیتونه نگه داره باتری طوری رو حالت استندبای مصرف میشه انگار که داری از گوشی استفاده میکنی .
    این تنظیماتی هم که گفتین کردم جواب نداده تغییر کوچکی کرد ولی مشکل اصلی پابرجا بود :-| حالا بزا این روشی که گفتین رو انجام بدم ببینم چطو میشه ممنون ;-)

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

S2 رو من هرکاری کرده بودم ، آخرش هر دو روز یک بار باید شارژ میکردم.
    یک روز شارژ یک چیز طبیعیه برای S2
    دوست عزیز یعنی رو استندبای هم شارژ کم میکرد به سرعت ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بله. شما باتریت یکم استفاده بشه ،متعادل تر میشه
    ولی از 12تا 6 صبح حدود 9-10درصد کم میکرد
    با کرنل و رام کاستوم 1درصد

10. این کاربر از h!tman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بله. شما باتریت یکم استفاده بشه ،متعادل تر میشه
    ولی از 12تا 6 صبح حدود 9-10درصد کم میکرد
    با کرنل و رام کاستوم 1درصد
    دوست عزیز گوشی رو root کردم اگر زحمتی نیس اموزش نصب کاستوم رام و کرنل مناسب رو برام بزارید خیلی ممنون میشم
    ورژن اندروید خودم 4.1.2 هست امکانش هست به 4.2.2 ارتقا بدم اگر میشه و مشکلی نداره کاستوم رام اونو بزارید

ببخشید یه سوال هم دارم میخواستم بدونم مثلا کاستوم رام 4.2.2 غیر رسمی که اومده برای همه گوشیهای اندرویدی یکیه یا برا هر گوشی فرق میکنه ؟
    Last edited by abc2; 13-04-2013 at 17:31.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دوست عزیز گوشی رو root کردم اگر زحمتی نیس اموزش نصب کاستوم رام و کرنل مناسب رو برام بزارید خیلی ممنون میشم
    ورژن اندروید خودم 4.1.2 هست امکانش هست به 4.2.2 ارتقا بدم اگر میشه و مشکلی نداره کاستوم رام اونو بزارید

ببخشید یه سوال هم دارم میخواستم بدونم مثلا کاستوم رام 4.2.2 غیر رسمی که اومده برای همه گوشیهای اندرویدی یکیه یا برا هر گوشی فرق میکنه ؟

سلام.

دوست عزیز من الان روی اس 2 رام 4.1.2 دارم در صورتی که گوشی استند بای باشه و باهاش کار نکنم 5 روز هم شارژ نگه میداره و شاید توی 5 روز 10 درصد شارژ کم کنه.فقط تنها کاری هم که کردم برای بهبود وضعیت شارژ با برنامه آتو ران منیجر برنامه هایی که نیاز ندارم رو از توی آتو ران برداشتم. ضمنا" برنامه مذکور به روت بودن گوشی نیاز داره.

13. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز من الان روی اس 2 رام 4.1.2 دارم در صورتی که گوشی استند بای باشه و باهاش کار نکنم 5 روز هم شارژ نگه میداره و شاید توی 5 روز 10 درصد شارژ کم کنه.فقط تنها کاری هم که کردم برای بهبود وضعیت شارژ با برنامه آتو ران منیجر برنامه هایی که نیاز ندارم رو از توی آتو ران برداشتم. ضمنا" برنامه مذکور به روت بودن گوشی نیاز داره.
    داداش یعنی قبل از نصب این برنامه شما هم مشکل منو داشتین ولی بعد از نصبش درست شد ؟
    من گوشیم رو روت کردم چند ساعت پیش
    الان نصبیدمش چیکار کنم باهاش الان یه لیستی از نرم افزارهایی که ریختم روش هست بعضیهاش جلوش زده running یعنی در حال اجران .
    Last edited by abc2; 13-04-2013 at 21:24.

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

داداش یعنی قبل از نصب این برنامه شما هم مشکل منو داشتین ولی بعد از نصبش درست شد ؟
    من گوشیم رو روت کردم چند ساعت پیش
    الان نصبیدمش چیکار کنم باهاش الان یه لیستی از نرم افزارهایی که ریختم روش هست بعضیهاش جلوش زده running یعنی در حال اجران .
    سلام.

شما روی هر برنامه که کلیک کنید یکسری لیست باز میشه که تعدادی تیک داره اون تیکهارو بردار و برنامه رو ببند.مشکل شارژت انشاا...درست میشه.

16. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •