بله باید از منوی استارت وارد run شوید و فرمان regedit را تایپ کنید وارد HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و سپس
Surrentcontrolset/control بروید و سپس روی windows کلیگ کنید CSDVersion دبل کلیک کنید و عدد 200 را به 300 تغییر دهید.
بله باید از منوی استارت وارد run شوید و فرمان regedit را تایپ کنید وارد HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و سپس
Surrentcontrolset/control بروید و سپس روی windows کلیگ کنید CSDVersion دبل کلیک کنید و عدد 200 را به 300 تغییر دهید.
بهتره که خود sp3 رو نصب کنی چون خیلی ها که جیستر رو تغییر داده بودن به مشکل برخورده بودن
درضمن تعداد کارتهایی که 1 گیگ رم دارن به تعداد 2 دست هم نمیرسه پس طرف چرت گفته بوده
سیو بازی توی این مسیر قرار داره »
C:\Users\Oracle\AppData\Local\Rockstar Games
به جای Oracle اسم کامپیوتر خودتون رو انتخاب کنید .
حالا میشه یه نفر سیو قبل تصمیم گیری رو بزاره ؟
اونی که Kate میگه برو انتقام بگیر ، Roman هم میگه نه تو واسه انتقام نیومدی اینجا ...
ممنون میشم ...
این بازی رو ویندوز xp sp2 هم میاد؟
و این که رو گرافیک 512 میاد؟چون فروشنده بهم گفت باید گرافیکت از 1gig به بالا باشه.بهتره Sp3 نصب کنی. چه اجباری که خودت رو به زحمت بندازی آخرش هم بازی بد اجرا بشه. یک SP3 یا Vista SP1 نصب کن خلاص.بهتره که خود sp3 رو نصب کنی چون خیلی ها که جیستر رو تغییر داده بودن به مشکل برخورده بودن
درضمن تعداد کارتهایی که 1 گیگ رم دارن به تعداد 2 دست هم نمیرسه پس طرف چرت گفته بوده
در مورد گرافیک من دارم با 512 بازی میکنم ولی اگر خوب بخوای بازی کنی 1 گیگ هم کمه.
من رو سیستم 1 گیگ با 4 گیگ رم و CPU Phenom تست کردم بازم بازی رو High اجرا نشد. اینطور که من دیدم بازی برای بهترین شرایط 1500 مگ ویدئو مموری لازم داره.
سلام تو رو خدا يكي به من كمك كنه من بازي رو نصب ميكنم ولي اجرا نميشه و هيچ اروري هم نميده من چي كار كنم
بازی رو تموم کردم.....
تا شاهکار شدن فقط چند قدم فاصله داشت...........
فقط چند تا باگ بزرگ توی گیم پلی داره.......
مثلا الان ما با این همه پولی که داریم در آخر بازی چی کار کنیم؟!!! هات داگ بخریم؟!
اره این قضیه پول ها بدجوری داره روی اعصابم میره...
من هم نمی دونم این همه پول رو باید چکار کرد؟!
توی سری قبل میشد با پول هایی که می گیریم خونه بخریم ولی توی این...
پس درو دیستنس به چی ربط داره؟!!!!!!!!!!!!!
دوستان سیو ها رو از اون مسیر هم اگه کپی کنید باز هم ویندوز عوض کنید سیو ها کار نمی کنه....
اون مرحله آخر هم راحته.... با هلیکوپتر یه مقدار می ری بالا سر قایق بعد یه موشک بهت می زنه... یه مقدار کنترل می کنید هلیکوپتر رو تا خود بازی با دمو هلیکوپتر رو بشونه....
در کل پایان خوشی نداره اگه دیمیتری رو بکشید فکر کنم اگه همکاری کنید باهاش بهتر باشه.
آره توی gta vice city هم می شد!!!!!
اینجا فقط باید هات داگ بخری!!!!!!( باگ گیم پلی اصل به این می گن! چینی هم نیست اصله اصله!!! )
بابا شما ماشین دارید ! من بدبختو بگید هر روز کلی پول تاکسی میدم ! (یه ماشین با کلاسم دارم که برای مسافتای نزدیک :d)
من رفتم دیشب برا یکی از بچه ها سیستم جمع کنم یه گرافیک یه گیگ 9400 جی تی چشمم رو گرفت
هرکاری کردم نگیرم نشد
اخر این یه گیگه رو خریدم 95 تومن مایه دادم پاش و بعد این 8400 رو برا اون سیستمه بستم یه گیگه رو برا خودم
کفتم الان برم تو بازی میترکونه گرافیک رو رو هایگ بازی میکنم عشق میکنم
رفتم دیدم رزلوشن رو میبری بالای 800*600 و ویو دیستنس رو میبری بالاتر از 30 افت فریم میده باز
ایقندر حالم گرفته شد
الانم گیره اون مرحله اخرم بد مسب خیلی سخت مخصوصا کنترل اون هلکوپتره دوربین خیلی بد کار گذاشته میشه اه اه اه اه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)