تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 973 اولاول ... 50450500540546547548549550551552553554560600650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 9724

نام تاپيک: Grand Theft Auto IV

داره خودمونی میشه kaka.ronaldo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این بازی رو ویندوز xp sp2 هم میاد؟
    و این که رو گرافیک 512 میاد؟چون فروشنده بهم گفت باید گرافیکت از 1gig به بالا باشه.
    بله باید از منوی استارت وارد run شوید و فرمان regedit را تایپ کنید وارد HKEY_LOCAL_MACHINE شوید و سپس
    Surrentcontrolset/control بروید و سپس روی windows کلیگ کنید CSDVersion دبل کلیک کنید و عدد 200 را به 300 تغییر دهید.

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

و این که رو گرافیک 512 میاد؟چون فروشنده بهم گفت باید گرافیکت از 1gig به بالا باشه.
    بهتره که خود sp3 رو نصب کنی چون خیلی ها که جیستر رو تغییر داده بودن به مشکل برخورده بودن

درضمن تعداد کارتهایی که 1 گیگ رم دارن به تعداد 2 دست هم نمیرسه پس طرف چرت گفته بوده

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

آره. من هم مشکل شما رو دارم. بیش از ده بار هم امتحان کردم. ولی هر بار یا به اون هلیکوپتر نمی رسید یا می رفت تو دیوار... اعصاب من رو ریخت به هم..
    البته من یه جور دیگه هم بازی رو تموم کرده بودم. از اون روش خیلی راحت تر تموم میشه. ولی این یکی تقریبا غیر ممکنه....

در ضمن دوستان: به گمانم هیچ کسی تا به حال نتونسته سیوهای بازی رو واسه جای دیگه یا وقتی دیگه استفاده کنه. چون اصلا اون پوشه ای که توی Document قرار داره، Save بازی نیست. Save بازی توی پوشه ی اصلی بازی و تو یه فایلی با پسوند dat. ذخیره میشه. اگر اسمش رو پیدا کردم، حتما بهتون میگم.
    سیو بازی توی این مسیر قرار داره »

C:\Users\Oracle\AppData\Local\Rockstar Games

به جای Oracle اسم کامپیوتر خودتون رو انتخاب کنید .
    حالا میشه یه نفر سیو قبل تصمیم گیری رو بزاره ؟
    اونی که Kate میگه برو انتقام بگیر ، Roman هم میگه نه تو واسه انتقام نیومدی اینجا ...
    ممنون میشم ...

حـــــرفـه ای ebicross's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    مـشـهـد

پيش فرض

بهتره که خود sp3 رو نصب کنی چون خیلی ها که جیستر رو تغییر داده بودن به مشکل برخورده بودن

درضمن تعداد کارتهایی که 1 گیگ رم دارن به تعداد 2 دست هم نمیرسه پس طرف چرت گفته بوده
    بهتره Sp3 نصب کنی. چه اجباری که خودت رو به زحمت بندازی آخرش هم بازی بد اجرا بشه. یک SP3 یا Vista SP1 نصب کن خلاص.
    در مورد گرافیک من دارم با 512 بازی میکنم ولی اگر خوب بخوای بازی کنی 1 گیگ هم کمه.
    من رو سیستم 1 گیگ با 4 گیگ رم و CPU Phenom تست کردم بازم بازی رو High اجرا نشد. اینطور که من دیدم بازی برای بهترین شرایط 1500 مگ ویدئو مموری لازم داره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام تو رو خدا يكي به من كمك كنه من بازي رو نصب ميكنم ولي اجرا نميشه و هيچ اروري هم نميده من چي كار كنم

پروفشنال rezidentevilone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

بازی رو تموم کردم.....

تا شاهکار شدن فقط چند قدم فاصله داشت...........

فقط چند تا باگ بزرگ توی گیم پلی داره.......

مثلا الان ما با این همه پولی که داریم در آخر بازی چی کار کنیم؟!!! هات داگ بخریم؟!

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اره این قضیه پول ها بدجوری داره روی اعصابم میره...
    من هم نمی دونم این همه پول رو باید چکار کرد؟!
    توی سری قبل میشد با پول هایی که می گیریم خونه بخریم ولی توی این...

پروفشنال rezidentevilone's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    LA

پيش فرض

مثل اینکه اگه یه دستکاری هایی رو رجیستری ویندوز انجام بدین بیاد ! تو sp2

گرافیک باید 8600 gt باشه تا بشه medium باهاش بازی کرد و ربطی به 512 یا 1gig بودن نداره !

پس درو دیستنس به چی ربط داره؟!!!!!!!!!!!!!

دوستان سیو ها رو از اون مسیر هم اگه کپی کنید باز هم ویندوز عوض کنید سیو ها کار نمی کنه....

اون مرحله آخر هم راحته.... با هلیکوپتر یه مقدار می ری بالا سر قایق بعد یه موشک بهت می زنه... یه مقدار کنترل می کنید هلیکوپتر رو تا خود بازی با دمو هلیکوپتر رو بشونه....

در کل پایان خوشی نداره اگه دیمیتری رو بکشید فکر کنم اگه همکاری کنید باهاش بهتر باشه.

اره این قضیه پول ها بدجوری داره روی اعصابم میره...
    من هم نمی دونم این همه پول رو باید چکار کرد؟!
    توی سری قبل میشد با پول هایی که می گیریم خونه بخریم ولی توی این...
    آره توی gta vice city هم می شد!!!!!

اینجا فقط باید هات داگ بخری!!!!!! ( باگ گیم پلی اصل به این می گن! چینی هم نیست اصله اصله!!! )

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Wait wut

پيش فرض

بابا شما ماشین دارید ! من بدبختو بگید هر روز کلی پول تاکسی میدم ! (یه ماشین با کلاسم دارم که برای مسافتای نزدیک :d)

10. این کاربر از HoJJaT_007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

من رفتم دیشب برا یکی از بچه ها سیستم جمع کنم یه گرافیک یه گیگ 9400 جی تی چشمم رو گرفت
    هرکاری کردم نگیرم نشد
    اخر این یه گیگه رو خریدم 95 تومن مایه دادم پاش و بعد این 8400 رو برا اون سیستمه بستم یه گیگه رو برا خودم
    کفتم الان برم تو بازی میترکونه گرافیک رو رو هایگ بازی میکنم عشق میکنم
    رفتم دیدم رزلوشن رو میبری بالای 800*600 و ویو دیستنس رو میبری بالاتر از 30 افت فریم میده باز
    ایقندر حالم گرفته شد
    الانم گیره اون مرحله اخرم بد مسب خیلی سخت مخصوصا کنترل اون هلکوپتره دوربین خیلی بد کار گذاشته میشه اه اه اه اه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •