تو ارتش تا اونجا که ما بودیم لیسانس ستوان سوم فوق لیسانس ستوان دوم
تو ارتش تا اونجا که ما بودیم لیسانس ستوان سوم فوق لیسانس ستوان دوم
سلام
تشکر از همه دوستانی که اینجا کمک می کنند!
من 8/1 اعزام شدم به 04 بیرجند ( اون داخل شهری نه، فاز دومش که نزدیک خوسف هست! ) الان مرخصی ام، از بچه ها کسی اونجا هست؟ یا اعزام 10/1 باشه؟
فقط اومدم به بکس تهران - کرج بگم اگه اینجا افتادید نگران هیچی نباشید! بهترین جا برای آموزشیه..
البته من پادگان های دیگه رو که ندیدم، ولی طبق شنیده هام میتونم بگم جزو 5 پادگان هتل (!) کشورـه..
سوالی هست در خدمتم. تا فردا ظهر که بر میگردم بیرجند کسی پرسشی داره بسم الله...
شاد باشید![]()
بچه ها مثل اینکه یه خبراییه !
اینجا رو بخونین
حالا یک سوال داشتم اگر من که الان در حاله خدمتم ارشد قبول شم و برم و بعد برگردم به خدمت ایا باید 16 ماه خدمت کنم(مثل ارشدهای الان) یا که نه باید با قانون جدید خدمت بیشتری کنم مثلا مجوعا بشه 21 ماه !؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا یکی از آشناهای ما سربازیش رو افتاده نیروی انتظامی. در حین آموزشی نامه داده بود از طرف بیمارستان کرمان که ما به تخصص ایشون احتیاج داریم و ازین حرفا. اما به درخواستش ترتیب اثری داده نشده و این بنده خدا رو انداختن مرزبانی بیرجند. بنده خدا مدرک رادیولوژی هم داره. میخواستم ببینم حالا که ایشون آموزشی رو تموم کرده و اسمش دراومده واسه بیرجند آیا هنوز هم میتونه کاری انجام بده و انتقال پیدا کنه به کرمان؟؟؟
Last edited by a.toraby; 08-11-2011 at 17:37.
خیلی سخته باید یه عوض به جای خودش معرفی کنه!
فقط راهش اینه که شرایط دار باشه.یعنی متاهل،پدر نظامی، تک فرزند و یا زیر پوشش کمیته امدادو...
راه دیگه هم اینه که پارتی کت و کلفت و با نفوذ داشته باشه و واقعا بخواد براش کاری بکنه. اینکه میگم با نفوذ یعنی اینکه مثلا سرگرد و سرهنگ و معاون استان و وزیر اینا نباشه که اصلا به درد نمیخورن و کاری از دستشون بر نمیاد. در حد سرتیپ تمام و فرمانده نیروی استان و...
درود
من به تازگی از دانشگاه اخراج شدم.
دنبال گرفتن معافی پزشکیم؛
مفاصل بدنم یکم مشکل داره، آرتروز زانو هم دارم.
کف دستمم عرق میکنه سینوزیت مزمنم دارم.
چیکار باید کنم از کجا شروع کنم ؟
سلام
بچه ها امروز رفتم دفترچه اعزام به خدمت گرفتم.
میخوام برای معافیت کفالت اقدام کنم ولی 2/3 سال از وقتم گذشته. یعنی الان تاخیر و اضاف دارم و واجد شرایط معافیت نیستم و به درخواستم رسیدگی نمیشه و باید برم خدمت .
ولی یه تبصره هست که میگه اگر از قبل موعد خدمت(قبل از 18 سالگی) شرایط معافیت رو داشته بودید و تا حالا اقدام نکرده باشید به درخواست شما رسیدگی میشه.
حالا من میخوام از این تبصره استفاده کنم و برگه ی معافیت کفالت رو پست کنم.
فقط نمیدونم باید از کجا شروع کنم و چه کار کنم...
که یهو پست نکنم و درخواست معافیتم به دلیل تاخیر رد بشه بیچاره بشم.
کجایه برگه باید بنویسم که از قبل سن خدمت شرایط معافیت رو داشتم ؟
بچه ها تورو خدا برادرانه کمک کنید بدجوری گیج شدم. نمیدونم چیکار کنم.
معافی رو بیشتر میخوام واسه ادامه تحصیل. چند تا واحد از دیپلمم مونده نمیزارن ادامه بدم چون سربازم.
تبریک خسته نباشید
شرایط شما اینجوریه . به محض اخراج یه مدت کوتاه فرصت برای مشخص شدن وضعیت سربازیتون دارین .
توی این مدت باید دفترچه رو بگیرید و پرش کنین توی همون پلیس +10 فکر کنم بهتون می گن واسه کمیسیون پزشکی باید چیکار کنید . یه وقت تعیین میشه میری اونجا معاینه ات می کنن و تمام .
آقا این بنده خدا اگه همچین پارتی داشت که کارش به اینجا نمی کشید که حالا بخواد درستش کنه
حالا که این شرایط رو نداره هیچ کاری انجام نده؟؟؟
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
میشه بگید عوض چطوریه؟؟؟؟ یعنس چطوری و چه زمان باید این کار رو بکنه؟
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)