واسه منم دیشب 30 بود
بالا و پایین داشت .... اولی که شروع کردم به دانلود با سرعت 200 داشت دانلود میشد بعدش رفته رفته اومده پایین تر
چند بار به زیر 100 هم رسید اما باز سریع میزد بالا
آخراش هم 130 اینا .... بود
اما در کل خوب بود ...
ضمنا دیشب برای من سر 1 ساعت هم قطع نشد...
![]()
منم با اینکه مشترک صبانت نیستم. این پیروزی رو به همه تبریک عرض میکنم. با آرزوی شبهایی خوش![]()
بلی مال من هم درست شد .دستشون درد نکنه . من می خواستم اگه تا آخر هفته درست نشد برم نامه ببرم دفتر و قراردادمو فسخ کنم. منو از این همه زحمت نجات دادند.دستشون درد نکنه امیدوارم استیبل و دایمی باشه . ماکه معتاد دانلود شدیم رفته. یه شب خوب دانلود نکنیم روزشو پکریم. امیدوارم با ما بازی نکنن دیگه .
منم دیشب با 70-80 تا دان میکردم ... بازم مثل قبل نشده بود ولی بهتر از شبهای پیش بود
برگشت به حالت قبلش،واسه من زور که میزد دیگه 60 بیشتر نمیاد!!!
سلام
من امروز اینترنتم وصل شد یکی در مورد اینترنت شبانه صبا یو کوچولو توضیح میده . (ساعتش و طریقه اتصالش)
ممنون
ساعت 3 به بعد :
user: guest
pass: ngsnet
خب چیزی که مهمه اینه که آدم بدونه بخاطر مشکلی این مسئله بوجود اومده و دارن درستش می کنن الان نسبت به چند روز قبل خیلی بهتر شده وتقریبا به حالت قبل برگشته .
چیزی که قابل قبول نیست اینه که خودشون از قصد بیان وسرعت رو 30 محدود کنن .کاری که یکی دو بار کردن وکلی از مشتریاشون پریده.
من شبانه 180 داشتم قبلا از دیشب روی 25 بستنش. دانلود با 25 نمی صرفه فعلا تعطیلش می کنم تا وقتی که دوباره درست شه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)