تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 827 اولاول ... 50450500540546547548549550551552553554560600650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

يك مشكل ديگه كه بعضي مواقع با هارد هام دارم اينه كه safe remove نميشن ! البته بعضي مواقع . همه برنامه ها رو ميبندم و حتي پراسس explorer هم ميبندم باز هم همين ارور رو ميده !
    اين مشكل ميتونه از آنتي ويروس هم باشه . براي اطمينان از تنظيمات exclusions آنتي ويروس ، هارد اكسترنال رو تعريف كنيد و ببينيد آيا مشكل برطرف ميشه يا خير . البته مستثني كردن هارد اكسترنال و فلش مموري ميتونه باعث ويروسي شدن آن هم بشه . موارد ديگري مثل schedule disk defrag كه هارد رو درگير ميكنه ميتونه مانع از safely remove شدن هم بشه .

سلام . قیمت امروز ! ( لطفا نپرسید قیمت کجاست )
    p.t ؟

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال iOS hormozan m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

اين مشكل ميتونه از آنتي ويروس هم باشه . براي اطمينان از تنظيمات exclusions آنتي ويروس ، هارد اكسترنال رو تعريف كنيد و ببينيد آيا مشكل برطرف ميشه يا خير . البته مستثني كردن هارد اكسترنال و فلش مموري ميتونه باعث ويروسي شدن آن هم بشه . موارد ديگري مثل schedule disk defrag كه هارد رو درگير ميكنه ميتونه مانع از safely remove شدن هم بشه .

p.t ؟
    بله

کار هایی که گفتید رو انجام دادم ولی نشد ! بعد تغییرات بالا restart کنم ؟
    Last edited by hormozan m; 19-06-2013 at 14:17.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام آقا مشاوره دادن به من خیلی راحته چون

من قطعا هارد 1 ترا بایت میخوام
    من قطعا میخوام usb باشه (بدون آداپتور، پرتابل)

که همین 2 تا باعث میشه انتخاب ها به 3 4 گزینه کاهش پیدا کنه

والا من که یه مدت یه wd my passport 500 ماله یکی از دوستام دستم بود راضی بودم و میخوام هم برم 1تراشو بخرم گفتم قبل خرید بپرسم اینجا کسی نظر مخالفی داره؟

کسی میتونه خلاصه بگه این فرقهای mypassport ها بر جه اساسیه؟ مثل سری SE مثلا این سری چه فرقی داره با اون mypassport هایی که se نداره؟
    Last edited by pinky; 19-06-2013 at 14:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

برای روشن تر شدن منظور

مثلا فرق این دو مدل در چیست؟ کسی نظری داره؟

Western Digital My Passport Essential SE USB3.0 - 1TB

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نظرت راجع به این هارد چیست نوشته world's best selling external hard drive
    Western Digital Elements SE 1TB 2.5" USB3.0

و در آخر هارد سیگت در سطح وسترن نیست درسته؟
    این دو مدل هم قیمت وسترن بودند (تقریبا)
    Seagate FreeAgent GoFlex 2.5" 1Tb

Seagate Backup Plus 1Tb USB3.0

اگه بهتر بخوام بگم سوالم اینه که داستان این 3 سری چیه؟
    Western Digital Portable My Passport

Western Digital Portable My Passport Essential
    Western Digital Portable My Passport
    Element

و در نهایت که حالا که بنده میخوام خرید کنم کدوم از این 3 مدل رو بخرم؟

Western Digital Portable My Passport - 1TB
    Western Digital Portable My Passport Essential SE 1TB
    Western Digital Portable My Passport Element 1TB

Last edited by pinky; 19-06-2013 at 14:48.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله

کار هایی که گفتید رو انجام دادم ولی نشد ! بعد تغییرات بالا restart کنم ؟
    محض اطمينان ميتونيد restart كنيد .

سلام آقا مشاوره دادن به من خیلی راحته چون

من قطعا هارد 1 ترا بایت میخوام
    من قطعا میخوام usb باشه (بدون آداپتور، پرتابل)

که همین 2 تا باعث میشه انتخاب ها به 3 4 گزینه کاهش پیدا کنه

والا من که یه مدت یه wd my passport 500 ماله یکی از دوستام دستم بود راضی بودم و میخوام هم برم 1تراشو بخرم گفتم قبل خرید بپرسم اینجا کسی نظر مخالفی داره؟

کسی میتونه خلاصه بگه این فرقهای mypassport ها بر جه اساسیه؟ مثل سری SE مثلا این سری چه فرقی داره با اون mypassport هایی که se نداره؟
    برای روشن تر شدن منظور

مثلا فرق این دو مدل در چیست؟ کسی نظری داره؟

Western Digital My Passport Essential SE USB3.0 - 1TB

نظرت راجع به این هارد چیست نوشته world's best selling external hard drive
    Western Digital Elements SE 1TB 2.5" USB3.0

و در آخر هارد سیگت در سطح وسترن نیست درسته؟
    این دو مدل هم قیمت وسترن بودند (تقریبا)
    Seagate FreeAgent GoFlex 2.5" 1Tb

Seagate Backup Plus 1Tb USB3.0
    سلام .

1. مدلهاي SE قديمي هست و خريدشو توصيه نميكنم (اگر در بازار هم پيدا بشه) . مدلهاي SE بدنه براقي داشتند كه به سادگي خط و خش مي افتاد ولي در مدلهاي جديد شكل ظاهري بهتر شده ولي از لحاظ مشخصات هارد اينترنال بكار رفته فكر نميكنم فرقي داشته باشند (هر دو 5400rpm و 8MB cache دارند) .

2. با توجه به اختلاف اندك قيمت بين my passport و elements توصيه ميشه كه حتماً my passport را بخريد كه نه تنها داراي قابليت hardware encryption هست بلكه داراي نرم افزارهايي براي بكاپ گيري و مديريت هارد هست .

3. Seagate Backup Plus 1Tb USB3.0 هم هارد اكسترنال خوب و با كيفيتي هست ولي قابليت hardware encryption رو نداره .

7. 3 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هارد دیسک های کارکرده در قالب نو

دنیای‌اقتصاد- بازار کالاهای پرمخاطب همیشه بیش از سایر کالاها در معرض تغییر و تحولات ناشی از جریانات اقتصادی و... قرار می‌گیرد.
    در حوزه کامپیوتر به غیر از لپ‌تاپ و تبلت‌ها که به عنوان پرمخاطب‌ترین کالاهای بازار کامپیوتر به حساب مي‌آیند، هارددیسک‌ها نیز که در رده کالاهای محبوب و پرمخاطب بازار قرار داشتند طی ماه‌های گذشته با تغییر و تحولات زیادی مواجه شده‌اند.
    می‌توان گفت، هارددیسک‌ها که زمانی یکی از محبوب‌ترین ابزارهای انتقال اطلاعات در بازار بودند، طی ماه‌های گذشته شاهد تغییر و تحولاتی چه از لحاظ قیمت و چه از لحاظ موجودی برندها و همچنین شاهد کمیاب شدن برخی از برندها در بازار بوده و هستند.
    کاهش تنوع مدل‌های گوناگون هارد در برندهای گوناگون، عرضه برندهای جدید که تا قبل از این کمتر نامی از آنها به گوش مي‌رسید و همچنین بروز برخی از سوءاستفاده‌ها نمونه‌ای از اتفاقاتی است که در بازار هارددیسک طی شش ماه اخیر شاهد بروز آن هستیم. به این اتفاقات رشد 40 تا 70 درصدی و حتی در برخی موارد 100 درصدی قیمت‌ها را نیز باید اضافه کرد.
    از رشد قیمت و کاهش موجودی و... که بگذریم سوءاستفاده‌هایی که برخی از کسبه از بی‌اطلاعی خریداران می‌کنند موضوعی است که این اواخر در پی ادامه روند صعودی قیمت‌ها در بازار هارددیسک مشاهده می‌شود و موجب اعتراض آن دسته از خریدارانی که متوجه این موضوع می‌شوند شده است.
    به گفته گروهی از کسبه بازار، در پی کاهش موجودی هارددیسک‌های اکسترنال در بازار به ویژه با برندهای محبوب، برخی از کسبه نمونه های اینترنال را در قاب‌های جدید و تقریبا نو قرار داده و به اسم هارد آکبند به خریدار ارائه می‌کنند.
    مظلومیان، یکی از کسبه بازار با بیان این مطلب که رکود و بی‌رونقی در بازار هارددیسک منجر به بروز برخی سوءاستفاده‌ها از فضای موجود شده است، گفت: در شرایط فعلی برخی از کسبه که موجودی چندانی در اختیار ندارند اقدام به عرضه هاردهای کارکرده که از روی لپ‌تاپ‌های اوراقی باز شده‌اند کرده و آنها را در قاب‌های نو جاسازی کرده و به جای هارد آکبند به فروش مي‌رسانند.
    این فعال بازار افزود: متاسفانه برخی از این بابت سود زیادی عایدشان شده است. زیرا روی کالایی که 50 هزار تومان خریداری کرده‌اند، گاه 200 تا 300 هزار تومان سود می‌کنند.

این فعال بازار افزود: خریداران باید در این مورد دقت کافی داشته باشند و هنگام خرید هارددیسک توجه داشته باشند که علاوه بر اینکه کالای پلمب خریداری می‌کنند، بلکه از خرید بدون گارانتی نیز خودداری کنند. زیرا دردسرهای بعد از خرید هارددیسک‌های مرجوعی یا کارکرده بسیار زیاد است.

فعالان بازار و همچنین کارشناسان بازار با اشاره به کاهش موجودی و تنوع هارددیسک در بازار گفتند، تا پیش از این برندهای سی‌گیت، وسترن دیجیتال و توشیبا سهم بسیاري از بازار هارددیسک را در اختيار داشتند که اکنون با توجه به کاهش زمینه کاری و رشد شدید قیمت‌ها شاهد هستیم نه‌تنها هارددیسک‌های این برندها در بازار کمیاب شده است، بلکه تنوع مدل این کالاها نیز به شدت کم شده و خریداران هنگام خرید قدرت انتخاب چندانی
    ندارند.
    محسن علومی،یکی از کسبه بازار هارددیسک در این باره به «دنیای اقتصاد» اعلام کرد: نوسانات نرخ ارز بیشترین تاثیر خود را روی کالاهای پرمخاطب و محبوب گذاشته‌اند. کالاهایی نظیر لپ‌تاپ و تبلت و البته هارددیسک!
    به گفته این فعال بازار، از آنجا که طی دو، سه، چهار سال گذشته در پی تزریق هارددیسک‌های اکسترنال در برند و مدل‌های گوناگون و به وجود آمدن بازار رقابتی، این کالا به رده کالاهای پرمخاطب و بسیار محبوب صعود کرد و حتی محبوبیت زیاد این کالا در آن زمان روی بازار کالاهایی نظیر حافظه های فلش و... تاثیر گذاشته و بازار این کالاها را به رکود کشید.
    اما اکنون با توجه به رشد قیمت‌ها و کاهش موجودی در بازار شاهد هستیم که تقاضا برای این کالا به شدت کم شده و بازار این کالا اینک یک بازار بی‌مخاطب با مشتریان خاص است.
    سالارمنش، یکی دیگر از فعالان بازار هم در این باره گفت: از زمان افول قدرت هارددیسک‌ها در بازار و کاهش موجودی برندهای محبوب و معروف در بازار شاهد عرضه برندهایی هستیم که اکثرا ناشناخته بوده و به طرق گوناگونی وارد کشور مي‌شوند.
    به گفته این فعال، البته برندهایی نظیر ای دیتا هم در بازار وجود دارند که در بازار شناخته شده هستند، اما به دلیل قیمت بالایی که دارند در بازار چندان که باید مخاطب ندارند.

9. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام
    توی هارد ادابتوری فرق داره اول کابل برق را بزنی یا دیتا؟
    برای جدا کردن چی همون safe to remove کافیه؟
    هارد Seagate backup plus 2 tb ادابتوری.
    اینم اکسش

Last edited by 55312; 19-06-2013 at 22:03.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    توی هارد ادابتوری فرق داره اول کابل برق را بزنی یا دیتا؟
    برای جدا کردن چی همون safe to remove کافیه؟
    هارد Seagate backup plus 2 tb ادابتوری.
    اینم اکسش

سلام .
    در Quick Start Guide ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) نوشته که اول به برق متصل بشه و سپس کابل usb آن به سیستم متصل شود . حتی برای هاردهای وسترن هم بدین ترتیب توصیه شده ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) . برای جدا کردن چیزی گفته نشده ولی پس safely remove کردن و پس از جدا کردن کابل usb ، آداپتور برق رو جدا کنید .

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام اقا ata خوبی
    اقا من میخوام برای ارشیو اصلاعاتم هارد بگیرم به نظرت داخلی بگیرم خوبه یا خارجی؟
    حودم نظرم توی خارجیه
    حالا هارد ادابتوری چیزی هست esata هم داشته باشه ؟ و یه چیزه با عمر بالا باشه؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام اقا ata خوبی
    اقا من میخوام برای ارشیو اصلاعاتم هارد بگیرم به نظرت داخلی بگیرم خوبه یا خارجی؟
    حودم نظرم توی خارجیه
    سلام .

هارد ديسك اينترنال به خاطر نصب در مكان امن (داخل كيس) و برق رساني مطمئنتر (بشرطي كه پاور خوبي داشته باشيد) و ... امنيت بيشتري دارد . در هر حال اگر قصد جابجا كردن هارد را نداريد و اگر بطور دائمي نياز به آن داريد بهتره كه اينترنال بخريد .

حالا هارد ادابتوری چیزی هست esata هم داشته باشه ؟ و یه چیزه با عمر بالا باشه؟
    مدلهايي هست كه اينترفيس esata داشته باشند اما خيلي بعيد ميدونم در بازار پيدا بشه .

14. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •