29 هر ماه باید پول تو حساب باشه در غیر این صورت حتی وقتی که پول رو واریز کنی تا 3 روز اینترنت قطعه
29 هر ماه باید پول تو حساب باشه در غیر این صورت حتی وقتی که پول رو واریز کنی تا 3 روز اینترنت قطعه
یعنی در واقع الان من باید پول بریزم به حساب ایرانسل؟؟؟؟عجیبه...مگه نباید sms بده برای واریز...حتی تو کنترل حساب هم که میرم خبری از واریز پول نیست که من بدونم دقیقا چقدر باید واریز کنم...
خیر هیچ چیز عجیبی نیست و برای حساب های ماه به ماه اس ام اس نمیده و توی کنترل حساب هم برای هیچ سرویسی نمینویسه که الان سر ماه شده و پرداخت کنید و باید از توی کنترل حساب برید قسمت صورتحساب و بعد پرداخت قبض و مبلغ رو برای سرویسی که دارید (2 مگ) پرداخت کنید که 130 تومن هست
دوستان وضعیت ایرانسل الان در غرب تهران مخصوصا منطقه 2 و 5 چطوره؟؟؟؟
سلام
کسی میدونه چرا سرعت وایمکس ایرانسل از adslپایین تره با اینکه سرعت وایمکس من 512ولی اون 128 میشه راهنمایی کنید
حالا با این چیزایی که گفتی میشه یا نه؟
من شنیدم با تنظیماتی در مودم این کار عملیه و اگه عملیه این تنظیمات چیه؟
با تشکر
مک مودم رو باید شرکت (چه ایرانسل و چه مبین نت و سایر شرکت های اریه دهنده خدمات وایمکس) بایستی در لیست شون ثبت کنند!
مگر این که مک مودم رو با یکسری نرم افزار های مخصوص این کار عوض کنی و به مک یکی از مودمهای ثبت شده در شبکه تغییر بدهی و ثبت نام رو به صورت مودم اشتراکی بزنی!! اگر همه چیز درست پیش بره ممکنه!!! کار کنه
دوست عزیز میشه بگید که کجای تهران هستین؟
امیرآباد , برای چی؟
تو هنوز وایمکس نخریدی؟
بابا کار شاخی که نیست اصلا پشیمون هم بشی مگه چقدر ضرر کردی.
به خدا تصمیم گیری من برای ثبت نام و خرید وایمکس 1 روز هم طول نکشید و خیلی زود گرفتم. نکن به خدا زشته
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)