تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 1024 اولاول ... 50450500540546547548549550551552553554560600650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

همه ي اين حرفا تاييد ميشه ! مثلا ًمن به فيزيك علاقه دارم اما مسلماً بايد رياضيات و كاربرد هاي اونم بلد باشم ! اما اينكه يه دانش آموز رياضي بياد عربي و ادبيات و ديني و هزار كوفت و مرض ديگه رو به زور حفظ كنه يا ... خيلي مزخرفه ! واقعاً متاسفم !!! ديگه حالم از كنكور بهم ميخوره ! سعي كنين از همون درسي كه بهش علاقه دارين لذت ببرين (شيمي - رياضي يا فيزيك ) ! لعنت به نظام آموزشي ايران !!!!

راستي حالم از كلمه هايي مثل " جمع بندي " ، "دوران طلايي" ، "آزمون آزمايشي" ،"تراز" ، "كانون" ، "رتبه" و همچنين از عدد و ارقامي كه نسبت ميدن بهم ميخوره ! شايد مثل من خيلياي ديگه باشن اما به زور دارن تحمل ميكنن!

گوش کن ببین چی میگم :

من خودم تقریبا 2 ماه و نیم پیش بود که رفتم گاج سفید عربی رو گرفتم من کسی بودم که عربی رو به زور 10 درصد میزدم اونم فقط از ترجمه های دو سه سوال اولش بود ولی ولی ولی فقط با خوندنش و با توجه به این نکته که این زبون مزخرف عین چی توی رتبه تاثیر داره شروع کردمش تا جایی که الان دیگه عربی من بعد این بازه زمانی رسید به حدود 55-60 درصد که واقعا برای من که عربی سوال اعراب گذاریش تاس مینداختم ( چرت ترین سوالی که عربی داره همین شکل هست ) الان راحت میزنمش فقط هم به خاطر این بود که دنبال حاشیه ای که داره ( این زبون فلانه خود عربا هم انگلیسی صحبت میکنن . . . نرفتم ) یکی هم ادبیات تا جایی که ادبیات 25 - 30 درصدی من رسید به 75 درصد ( البته به ادبیات علاقه دارم از نظر من همه چیز ادبیاته حتی این دنیای مجازی هم ادبیاته چه میدونم هر چیزی بتونی بهش فکر بکنی ادبیاته ) فقط رمزش پیوسته بودن و چسبیدن سفت و سخت بهشه

حالا دروسی مثه فیزیک ( عشق من ) یا گسسته دیف هندسه ها بماند اونا که اصلا آدم تستشو میزنه لذت میبره ازشون میدونی چیه کلا باید با درس حال کنی بخونیش یعنی مثلا الان بیرونی با دوستات هستی داری حال میکنی یه لحظه به خودت اومدی یاد درس افتادی ضد حال نباشه برات دپرس نشی ازش ، اون موقع که یادش افتادی بیشتر حال کنی باهش و بیشتر لذت ببری

2. 3 کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

گوش کن ببین چی میگم :

من خودم تقریبا 2 ماه و نیم پیش بود که رفتم گاج سفید عربی رو گرفتم من کسی بودم که عربی رو به زور 10 درصد میزدم اونم فقط از ترجمه های دو سه سوال اولش بود ولی ولی ولی فقط با خوندنش و با توجه به این نکته که این زبون مزخرف عین چی توی رتبه تاثیر داره شروع کردمش تا جایی که الان دیگه عربی من بعد این بازه زمانی رسید به حدود 55-60 درصد که واقعا برای من که عربی سوال اعراب گذاریش تاس مینداختم ( چرت ترین سوالی که عربی داره همین شکل هست ) الان راحت میزنمش فقط هم به خاطر این بود که دنبال حاشیه ای که داره ( این زبون فلانه خود عربا هم انگلیسی صحبت میکنن . . . نرفتم ) یکی هم ادبیات تا جایی که ادبیات 25 - 30 درصدی من رسید به 75 درصد ( البته به ادبیات علاقه دارم از نظر من همه چیز ادبیاته حتی این دنیای مجازی هم ادبیاته چه میدونم هر چیزی بتونی بهش فکر بکنی ادبیاته ) فقط رمزش پیوسته بودن و چسبیدن سفت و سخت بهشه

حالا دروسی مثه فیزیک ( عشق من ) یا گسسته دیف هندسه ها بماند اونا که اصلا آدم تستشو میزنه لذت میبره ازشون میدونی چیه کلا باید با درس حال کنی بخونیش یعنی مثلا الان بیرونی با دوستات هستی داری حال میکنی یه لحظه به خودت اومدی یاد درس افتادی ضد حال نباشه برات دپرس نشی ازش ، اون موقع که یادش افتادی بیشتر حال کنی باهش و بیشتر لذت ببری
    با این روحیه موفقیتتان تضمینیه. فقط اگر سال آخر هستید به جای تفریح تستهای ساده را در زمان خستگی بزنید. صرف حدود 18 ساعت در ماههای آخر را فراموش نکنید
    قبولی خوبی را برایتان آزرو می کنم.

داره خودمونی میشه mosbatekonkoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی جلد 1 خوشخوان دیفرانسیل رو داره؟
    اگه آره می تونه قسمتی ازش رو که به آموزش دیفرانسیل این آزمون قلم چی مربوط میشه رو بذاره؟
    اگرچه سخته ولی اگه لطف کنید بی نهایت ممنون می شم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه skhammari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی جلد 1 خوشخوان دیفرانسیل رو داره؟
    اگه آره می تونه قسمتی ازش رو که به آموزش دیفرانسیل این آزمون قلم چی مربوط میشه رو بذاره؟
    اگرچه سخته ولی اگه لطف کنید بی نهایت ممنون می شم.
    بفرمایید :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    فایل ها به ترتیب صفحه است
    فرمت RAR و حجم فایل 1.2 MB

6. 6 کاربر از skhammari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

دوستان گل.من میخوام کنکور آزاد که چند روز دیگه دفترچش میاد شرکت کنم.رشته انسانی.
    حالا سوال من اینه که:اگه بخوام تو این بازار مکاره کنکور موسسه ای رو برای مشاوره و خوندن کتابهاش انتخاب کنم،شما بین قلم چی و گاج کدومو پیشنهاد میکنید.دوستانی که تجربشو دارند میشه کمکم کنن ،قبل از اینکه کلاه سرم بگذارند.من خودم بیشتر مد نظرم گاج هست

پروفشنال Alamate Soal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

دوستان گل.من میخوام کنکور آزاد که چند روز دیگه دفترچش میاد شرکت کنم.رشته انسانی.
    حالا سوال من اینه که:اگه بخوام تو این بازار مکاره کنکور موسسه ای رو برای مشاوره و خوندن کتابهاش انتخاب کنم،شما بین قلم چی و گاج کدومو پیشنهاد میکنید.دوستانی که تجربشو دارند میشه کمکم کنن ،قبل از اینکه کلاه سرم بگذارند.من خودم بیشتر مد نظرم گاج هست
    اگه هدفت آزاد قبول شدنه ، من يه توصيه برات دارم :

پولت رو خرج آزمون و تست و . . . نكن . درس هاي خودت رو تو مدرسه كامل بخوني كافيه تا‌آزاد قبول بشي .

9. 4 کاربر از Alamate Soal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farid55's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

اگه هدفت آزاد قبول شدنه ، من يه توصيه برات دارم :

پولت رو خرج آزمون و تست و . . . نكن . درس هاي خودت رو تو مدرسه كامل بخوني كافيه تا‌آزاد قبول بشي .
    تشکر میکنم ازت دوست عزیز من.والا داستان من چیزه دیگست.من 25 سالمه و فوق دیپلم صنایع چوب و کاغذدارم.در کنکور کاردانی به کارشناسی هم قبول شدم ولی کلاسها به حد نصاب نرسیده و تشکیل نمیشه.
    الان با توجه به این موضوع و هزینه های بالای تحصیلی و آینده نامعلوم رشته خودم،میخوام دوباره کنکور بدم و از نو تو یک رشته آینده دار تر ادامه تحصیل بدم.بنابر این قبول شدن تو این کنکور،برای من مهمه.رو همین حساب مجبورم که با برنامه پیش برم.حالا اگه بخوام بین قلم چی و گاج انتخاب کنم،کدوم بهترن.من والا اون موقعی که کنکور میدادم این قلم چی خیلی جالب نبود.نه آزمون هاش و نه کتاب هاش.کتابهاش خیلی سخت بو د و الکی پیچیده بود.
    الان من شنیدم موسسه گاج رو دست قلم چی بلند شده و هم آزمون هاش و هم کتابهاش منطقی تره.حالا سوال من از شما که دانش آموزید و میتونید معلم ها رو ببینید و ازشون مشورت بگیرید،کدومو پیشنهاد میکنن.من هدفم انسانی و رشته حسابداری و مدیریت ها ست.
    تشکر ویژه

پروفشنال majid_potter7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    یه کم مونده بفهمم کجام...!

پيش فرض

تشکر میکنم ازت دوست عزیز من.والا داستان من چیزه دیگست.من 25 سالمه و فوق دیپلم صنایع چوب و کاغذدارم.در کنکور کاردانی به کارشناسی هم قبول شدم ولی کلاسها به حد نصاب نرسیده و تشکیل نمیشه.
    الان با توجه به این موضوع و هزینه های بالای تحصیلی و آینده نامعلوم رشته خودم،میخوام دوباره کنکور بدم و از نو تو یک رشته آینده دار تر ادامه تحصیل بدم.بنابر این قبول شدن تو این کنکور،برای من مهمه.رو همین حساب مجبورم که با برنامه پیش برم.حالا اگه بخوام بین قلم چی و گاج انتخاب کنم،کدوم بهترن.من والا اون موقعی که کنکور میدادم این قلم چی خیلی جالب نبود.نه آزمون هاش و نه کتاب هاش.کتابهاش خیلی سخت بو د و الکی پیچیده بود.
    الان من شنیدم موسسه گاج رو دست قلم چی بلند شده و هم آزمون هاش و هم کتابهاش منطقی تره.حالا سوال من از شما که دانش آموزید و میتونید معلم ها رو ببینید و ازشون مشورت بگیرید،کدومو پیشنهاد میکنن.من هدفم انسانی و رشته حسابداری و مدیریت ها ست.
    تشکر ویژه
    سلام دوستای گل کنکوری 89...من خیلی وقته اینجا نیومدم..سرم خیلی شلوغ بود این ترم..
    من کنکوری پارسالم...شاید بعضی ها بشناسن...
    راستش من برنامه همه رو امسال دیدم...بازم منطقی تر از همشون کانونه و برنامش خیلی قشنگه...ولی یه مشکلی هست اینه که اگه بخوای الان شروع کنی بهتره خودتو از ترم دوم تو برنامه کانون بندازی(یعنی دقیقا همین الان...) و ترم اول رو خودت بخونی..ولی اگه بخوای با برنامش پیش نری نتیجه نمیگیری....
    من الان امیرکبیر میخونم..از هر کس که میپرسم تقریبا 80 درصدشون قلمچی شرکت میکردن و این نشون میده نتجه کار کانونو...(همشون هم با برنامه کانون پیش میرفتن...)
    موفق باشین..

12. 9 کاربر از majid_potter7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mosbatekonkoor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

بفرمایید :
    کد:
    فایل ها به ترتیب صفحه است
    فرمت RAR و حجم فایل 1.2 MB
    بی نهایت سپاسگزار. ولی وقتی دانلود میشه حجمش 32 کیلوبایته و باز نمیشه و ارور میده.

14. این کاربر از mosbatekonkoor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

بی نهایت سپاسگزار. ولی وقتی دانلود میشه حجمش 32 کیلوبایته و باز نمیشه و ارور میده.
    1. از rapidbaz.com استفاده کنید.
    2. در سرویس دیگری آپلود کرم:
    کد:

16. 4 کاربر از mehdi_7070 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •