همه ي اين حرفا تاييد ميشه ! مثلا ًمن به فيزيك علاقه دارم اما مسلماً بايد رياضيات و كاربرد هاي اونم بلد باشم ! اما اينكه يه دانش آموز رياضي بياد عربي و ادبيات و ديني و هزار كوفت و مرض ديگه رو به زور حفظ كنه يا ... خيلي مزخرفه ! واقعاً متاسفم !!! ديگه حالم از كنكور بهم ميخوره ! سعي كنين از همون درسي كه بهش علاقه دارين لذت ببرين (شيمي - رياضي يا فيزيك ) ! لعنت به نظام آموزشي ايران !!!!
راستي حالم از كلمه هايي مثل " جمع بندي " ، "دوران طلايي" ، "آزمون آزمايشي" ،"تراز" ، "كانون" ، "رتبه" و همچنين از عدد و ارقامي كه نسبت ميدن بهم ميخوره ! شايد مثل من خيلياي ديگه باشن اما به زور دارن تحمل ميكنن!
گوش کن ببین چی میگم :
من خودم تقریبا 2 ماه و نیم پیش بود که رفتم گاج سفید عربی رو گرفتم من کسی بودم که عربی رو به زور 10 درصد میزدم اونم فقط از ترجمه های دو سه سوال اولش بود ولی ولی ولی فقط با خوندنش و با توجه به این نکته که این زبون مزخرف عین چی توی رتبه تاثیر داره شروع کردمش تا جایی که الان دیگه عربی من بعد این بازه زمانی رسید به حدود 55-60 درصد که واقعا برای من که عربی سوال اعراب گذاریش تاس مینداختم ( چرت ترین سوالی که عربی داره همین شکل هست ) الان راحت میزنمش فقط هم به خاطر این بود که دنبال حاشیه ای که داره ( این زبون فلانه خود عربا هم انگلیسی صحبت میکنن . . . نرفتم ) یکی هم ادبیات تا جایی که ادبیات 25 - 30 درصدی من رسید به 75 درصد ( البته به ادبیات علاقه دارم از نظر من همه چیز ادبیاته حتی این دنیای مجازی هم ادبیاته چه میدونم هر چیزی بتونی بهش فکر بکنی ادبیاته ) فقط رمزش پیوسته بودن و چسبیدن سفت و سخت بهشه
حالا دروسی مثه فیزیک ( عشق من ) یا گسسته دیف هندسه ها بماند اونا که اصلا آدم تستشو میزنه لذت میبره ازشون میدونی چیه کلا باید با درس حال کنی بخونیش یعنی مثلا الان بیرونی با دوستات هستی داری حال میکنی یه لحظه به خودت اومدی یاد درس افتادی ضد حال نباشه برات دپرس نشی ازش ، اون موقع که یادش افتادی بیشتر حال کنی باهش و بیشتر لذت ببری