سلام
چرا فکر میکنم یه پچ باشه میگردم اگه پیدا کردم همینجا برات میذارم
البته شاید هم نباشه ولی اگه پیدا کنم حتما برات میذارم![]()
سلام
چرا فکر میکنم یه پچ باشه میگردم اگه پیدا کردم همینجا برات میذارم
البته شاید هم نباشه ولی اگه پیدا کنم حتما برات میذارم![]()
دوست عزیز شما این کار رو بکن ببین خوب میشه
invert یا invert camera بود فکر کنم روی on بزارین خیلی بهتر میشه![]()
دوست عزیز، باید بگم که من بعد از انجام این کار هیچ مشکلی در وصل شدن به اینترنت ندارم. مشکل شما دقیقاً چیه؟ مطمئنین که فقط windows event log رو Disable کردین؟
راستش من این مشکل کیبورد رو داشتم اما انگار کسانی که بازی رو تو ویندوز 7 اجرا میکنن هیچوقت به این مشکل دقت نکردن. منم تو چند تا فروم خارجی گشتم و جوابش رو پیدا کردم. اینجوری هم که شما خودتون فهمیدین مشکل مربوط به گرافیک نیست.
من در حال حاضر فقط 2 تا مشکل با بازی دارم. یکی اینکه حتماً باید به اینترنت وصل باشم تا بازی اجرا شه. یکی هم اینکه بعضی وقتا وسط بازی ارور میده... اینا هم از اول بودن.
اين كار فقط حركت بالا پايين موس رو معكوس ميكنه. بهتر كه نشد هيچ ، بدترش كرد!
ظاهرا بايد با اين حالت كنار اومد. بقيه دوستان كه اينو دارن بازي ميكنن چيكار كردن؟ بهش عادت كردين؟
فکر کنم شما San Andreas بازی نکردی چون اون هم اینجوری بود. اولش سخته بعدش عادت میکنی میبینی چقدر هم به درد بخوره این حالت.![]()
اره. من قبل اين vice city رو بازي كرده بودم.
ممنون از جواب دوستان
من وقتی میخوام بازی رو بکــــنم این خطا رو میده ! روی ویندوز ایکس پی من بازی رو بدون هیچ مشکلی تموم کردم روی این ویندوز خطا میده
عکس رو ببینید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خسته نباشيد بچه ها
راستش من دو تا مشكل دارم يكي اين كه اين بازي كمي كنده و
دومي اين كه در يكي از مرا حل نمي دونم بايد چيكار كنم-برام اين را زير نويس ميكنه
follow bernie as he iogs,but keep your distance. اميد دارم كه يكي بدونه.
تشكر
اين هم عكس مرحله اي كه گير كردم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احتمالا با نصب پچ بهتر اجرا ميشه بازي ولي صددرصد نيست. چند صفحه ي اخر اين تاپيك رو اگه بخوني توضيح داده شده.
در مورد اون مرحله هم اونطوري كه گفته شما بايد تعقيبش كني ولي فاصله خودتو بايد حفظ كني. ظاهرا شما خيلي نزديكش ميشي
DD3D30 - خطا مربوط به D3D کارت گرافیکی شما - سیستم خود را ریستارت کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)