حقیقتشو بخوای دفترچه راهنما رو گم کرده ام و روی جعبه اش هم ننوشته![]()
حقیقتشو بخوای دفترچه راهنما رو گم کرده ام و روی جعبه اش هم ننوشته![]()
Last edited by fmps; 06-12-2009 at 21:11.
روی برچسب پشت خود مودم چی؟
اگه نیست ، اسمش رو از روی جعبه یا خودش دقیق برام بنویس
ُSHUTTLE tech
ADSL WIRELESS 915 WM
مرسی داداش
از دوستان کسی آدرس سایت یا راهنمای این مودم رو داره:
SHUTTLE tech
ADSL WIRELESS 915 WM
من خودم رو کشتم فقط تونستم عکسش رو پیدا کنم !
ممنون . . .
--------------------------------------
بیخیال همین جوری میریم جلو:
شما باید تنظیمات سیستم ها ( هم PC و هم لپ تاپ ) رو بذاری رو اتومات. من تو XP توضیح میدم و شما ببین تو ویستا همین روال ها رو باید به طریقی مشابه طی کنی.
شما باید روی آیکون های Local Area Connection و Wireless Network Connection در پنجره Network Connection راست کلیک کنی :
و از منوی کرکره ای روی( Internet Protocol (TCP/IP دوبار کلیک کنی :
و تو پنجره جدید گزینه ای شبیه Optain IP Address Automatically رو انتخاب کنی.
در اینصورت تمام تنظیمات به حالت خاکستری در میآد. یادت باشه این کار رو باید برای آیکن LAN تو PC و نیز LAN و WAN در لپ تاپ انجام بدی.
حالا واسه اتومات کردن مودم هم ، وقتی میخوای توسط صفحه 192.168.1.1 تنشیمات ISP رو وارد کنی ، بگو از Wizard یا حالت اتومات خودش استفاده کنه. من نمی دونم صفحات مودم شما چیه.
نتونسیتی عکسشو واسم بفرست ، صفحه به صفحه جلو میریم. ( حیف که نتونستم راهنمای مودمت رو پیدا کنم)
با توجه به اینکه ظاهرا از این مارکهای چینی سفارش ایرانه، بعیده بشه دفترچه شو توی سابت تولید کننده پیدا کرد. توی سایت شرکت ایرانی (هم که خودتون ازش عکس گذاشتین) دفترچه نذاشته، پس امیدی نیست.
ولی با فرض مشابه بودن این مدل با مدل غیر وایرلسشون، ممکنه بشه از دفترچه اون یکی استفاده کرد:
از خود شرکت گارانتیش هم یه سوالی بکنه بد نیست:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میلاد افزار تهران : 88971855 -
88942525
این دستگاهها احتمالا کپی دستگاههای d-link هستن. اگه از توی device info توی setup مودم، Board ID شو بزارین ممکنه بفهمیم کدوم مدله..
سلام دوستان،
من تازه ویندوز 7 رو نصب کردم ولی درایور مودمم رو نصب نکرد و درایور جدیدی هم پیدا نکردم !
خواستم از طریق Lan نصب کنم ولی هیچ اطلاعی از این چیزا ندارم ، چجوری باید این Ip ، DNS و ... رو وارد کنم ؟؟؟
البته رفتم از Loca Area Connecttion وIP رو اتومات گذاشتم و Dns رو هم زدم 192.168.1.1 وصل نشد !
کار دیگری هم باید بکنیم ؟
ممنون/
اگه می خوای فقط به یه کامپیوتر اینترنت بدی ، کافیه یه کانکشن از توی new connection wizard بسازی. همه اون چیزهایی را هم که دست زدی بزار روی اتوماتیک.
یعنی لازم نیست هیچ DNS , IP و ... وارد کنیم ؟
همه چی تو اتومات بمونه ؟
آره، خوب یه بار امتحانش کنین ببینین جواب می ده؟
با ویندوز قبلیت چه جوری وصل می شدی؟ کانکشن ساخته بودی یا وقتی کامپیوترو روشن می کردی خودش وصل می شد؟
مدل مودمت را هم ننوشتی..
من مودم آلفكس دارم ميخواستم بدونم اگه با كارت شبكه به مادربورد وصل كنم بهتره يا با يو اس پي؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)