تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 859 اولاول ... 50450500540546547548549550551552553554560600650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 8586

نام تاپيک: تر جمه -- Translation 2

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام

لطفا متن زیر رو به انگلیسی ترجمه کنید.

جناب x طبق قوانین سایت وقتی نرم افزار رایگانی رو معرفی می کنیم باید لینک سایتش رو هم قرار بدهیم که من این کار رو انجام داده ام. ذکر کردن عبارت رایگان اجباری نیست. نمی دونم دلیل ناراحتی شما چیست؟ در هر صورت شما مجبور نیستید فایل های معرفی شده توسط من رو دانلود کنید.

با سپاس
    excellency mr.... according to de rules of website when we introduce a freeware/software the link and refrence must be attached aswell that i did i here.
    mentioning term of "FREE" is not a demand. i don know de reason u bin sad.
    anyway u aint have to download those files that are made public by me

2. این کاربر از hanzaleh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اميدوارم بدردت بخوره و خيلي بي ربط نباشه
    دست شما درد نکنه دوست عزیز.. کارم رو راه انداختین..

---------- Post added at 01:36 PM ---------- Previous post was at 01:32 PM ----------

سلام

لطفا متن زیر رو به انگلیسی ترجمه کنید.

جناب x طبق قوانین سایت وقتی نرم افزار رایگانی رو معرفی می کنیم باید لینک سایتش رو هم قرار بدهیم که من این کار رو انجام داده ام. ذکر کردن عبارت رایگان اجباری نیست. نمی دونم دلیل ناراحتی شما چیست؟ در هر صورت شما مجبور نیستید فایل های معرفی شده توسط من رو دانلود کنید.

با سپاس
    Dear X
    According to the rules of the site, when we introduce a free softeware, we should put it's site linke. I have done it.

It is not neccessary to use(express) the word "free". I don't know what you are worried about. Anyway, you don't have to download the files introduced by me
    .

4. این کاربر از baran_1000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوستان سلام،

من چند صفحه پیش این پست را پیدا کردم. یکی از دوستان تقاضای ترجمه این متن را داشتند و می خواستند ببینند که آیا ترجمه زیر مناسب است ؟ :

" من وقتی به جامعه ایرانی در کانادا نگاه و وضعیت آنها را بررسی کردم کردم ، متوجه شدم که اکثر آنها در پیدا کردن کار نا موفق بوده اند و نتوانسته اند کار خوبی بدست آورند و این موضع محدود به شغل یا سن خاصی هم نبود و در مورد همه صدق میکرد."

When I looked through and consider the Iranian society in Canada, I realized most of them were unsuccessful to find and get a get a good job and this issue was not confined to any particular age or joband applied to the all groups

آیا درجمله بالا خصوصا لغاتی که با رنگ قرمر مشخص شده اند درست است ؟ برای برسی کردن یک موضوع چه فعل دیگری میشود استفاده کرد؟

با سپاس
    به نظر من بهتره جمله اول و آخر به این صورت باشن..

when I looked at the Iranian society in Canada and studied their conditions.

It was true/right about all.

برای بررسی کردن میتونی از study,evaluate,measure,assessاستفاده کنی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان سلام،

معادل فارسی "پرداختن به یک موضوع " مثلا در جمله "پرداختن و ادامه دادن به این موضع بی فایده است " چی است ؟

در پایان یک جا به چنین جمله ای برخوردم:

it is high time a world code were created to

حالا سوالی که برایم ایجاد شده این است که با توجه به معنی این جمله ، " زمان آن رسیده است که قانونی جهانی برای ....... ایجاد شود " ، چرا برای مجهول کردن با توجه به اینکه جمله گذشته نیست از were استفاده شده و از be یا are استفاده نشده است.

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای انگلیسی یا کلا تو فروم بخش چت زنده هم بزارن خیلی جالب تر میشه!! فقط تکست رو ساپورت کنه هم کافیه! انگلیسی یا هر زبان دیگه نیاز به تمرین داره تا قوی تر شی مهارتت رو زیاد کنی ... بخاطر همینه خیلی از دوستای خودم اطلا تو فروم های فارسی فعالیت نمیکنن.
    به امید اینکه روزی زبان پارسی زبان اول دنیا بشه.

آخر فروم باز ghazal_ak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اگه ميشه برام ترجمه کنيد:

در باره بازی ورق هستش:

The person with the two of clubs leads.

You must follow suit if you can.

پروفشنال c30tehran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ببخشید معنی و معادل مناسب این چی میشه با تشکر

Since GNU and some other open source licenses stipulate that derived works must distribute their intellectual property under
    an open source (copyleft) license, ISVs and VARs have developed legal and technical mechanisms to foster their commercial goals
    :

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوستان سلام،

معادل فارسی "پرداختن به یک موضوع " مثلا در جمله "پرداختن و ادامه دادن به این موضع بی فایده است " چی است ؟

در پایان یک جا به چنین جمله ای برخوردم:

it is high time a world code were created to

حالا سوالی که برایم ایجاد شده این است که با توجه به معنی این جمله ، " زمان آن رسیده است که قانونی جهانی برای ....... ایجاد شود " ، چرا برای مجهول کردن با توجه به اینکه جمله گذشته نیست از were استفاده شده و از be یا are استفاده نشده است.

با تشکر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در باره بازی ورق هستش:

من ورق بازی بلد نیستم !
    فردی که دارای 2 تا از( کلاب چیه ؟)شروع میکنه

شما در صورت امکان باید از درخواست پیروی کنید !

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

در باره بازی ورق هستش:

ببخشید معنی و معادل مناسب این چی میشه با تشکر

Since GNU and some other open source licenses stipulate that derived works must distribute their intellectual property under
    an open source (copyleft) license, ISVs and VARs have developed legal and technical mechanisms to foster their commercial goals
    :

از آنجاییکه GNU و بعضی دیگر از مجوز هایی که کد باز دارند اظهار میدارند که آثار بدست آمده باید توزیع کنند دارایی های ذهنی خود را تحت مجوزهایی که کد باز دارند
    و ISVs and VARs مکانیسم قانونی و فنی برای اهداف تجاری خود ، توسعه داده اند

دوست من این یک ترجمه تخصصی میخواد چون من نمیدونم open source licenses رو چطوری معنی کنم اونطوری معنی کردم ! البته همه باید اظهار نظر کنن !

13. این کاربر از M O B I N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •