مسنجرم کلا که باز نمیشه از طریق یاهو هم نمیتونم وارد ایمیلم بشم مشکل این بود یه بار مسنجر رو باز کردم دیدم اینترنت قط شده بعد از اون دیگه باز نمیشد بعد با وی پی ان باز شد اما از وقتی وی.پی.ان ها رو قط کردن دیگه باز نشد با یوزر و پسورد خودم (منظورم یوزر و پسورد شرکتی که ای دی اس ال گرفتم هر دو از یه شرکت ای دی اس ال گرفتیم نه مسنجر) توی یه کامپیوتر دیگه امتحان کردم بازم باز نشد سایت های دیگه رو اورد جایی خودندم اگه مودم رو دوباره کانفیگ کنی درست میشه حالا همچین چیزی درسته؟
توی تنظیمات هم رفتم قسمت ------ و اینا تیک ندارن سایت یاهو باز میشه اما sing in نمیشه ممنون اگه جواب بدین![]()
اول دست به مودم نزن! هیچ تقصیری نداره بدبخت! اگر سایتهای دیگه باز میشن، این یکی هیچ کاره است 99%
وقتی آیدی/پسورد رو وارد می کنی چی میگه؟ چه پیام اخطاری میده؟
سعی مثلا توی نوت پد ویندوز، آیدی و پسورد رو بنویسی و از طریق کپی پیست کردن وارد بشی. بد نیست عکس هم بذاری از صفحه جواب یاهو به اسم و رمزت
اقا دوروزه نه یاهو باز میشه نه سایت ایمیل یاهو که بتونم به ایمیلم سر بزنم . از شما هم همینطوره . چرا؟
سلام
عاغا من همین امروز از ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کردم و دیگه یاهو مسنجرم باز نمیشه اصابمو ریخته بهم...هرچی گشتم تو نت مطلب به درد بخوری نبود
یه بار قبلنم اینجور شد مجبور شدم ویندوز عوض کنم....همین چند ماه پیشم حواسم نبود باز از این ف ی ل ت ر ش ک ن استفاده کردم و رفتم پول بی زبونو دادم تا برام درستش کردن
تو رو خدا بگید باید چیکار کنم دیگه پول ندارم قبل عیدی
لطفا هرچه زودتر جوابمو بدید پلیز...چون احصابم خرابه اصن![]()
سلام!
یه کمی آرومتر!
با فونت ریزتر
واقعا متاسفم
الان درست میشه
در یاهو مسنجر این کار رو بکنید:
menu
messenger
preferences
connection
گزینه اول باید تیک داشته باشه
انتهای صفحه هم بزنید:
dial-up
united states
برای اینکه کار رو برای همیشه انجام بدید باید برید اینترنت اکسپلورر
menu
tools
internet options
connections
lan setting
همه تیک ها رو بردارید و خلاص!
پول تعمیر رو هم بریز به حسابم!
شماره کارت بدم؟!!!
نه
چون یا از فیلترشکان! استفاده می کنی یا وی پی اون!
باید مستقیم وصل شی
تمام!
سلام.
من خیلی وقته یاهو نرفتم .
تو مسنجر اون قسمتی که روم ها رو انتخاب میکنی کجاست ؟
تو اسکایپ هم اون قسمت وجود داره تو روم هر کشوری بتونی بری؟
چند وقت پیش یاهو قسمت chat room ـش رو تعطیل کرد.
دو سه روزه اختلال ایجاد شده و یاهو مسنجر در بعضی ساعات کانکت نمیشه چه با پر وکسی چه بی پر وکسی کسی راهی سراغ نداره بجز سایت یاهو
محتوای مخفی: عکس
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)