سلام من قبلا 128 مکسنت داشتم سرعت داونلودم 115 بود.الان که 512 گرفتم بازم سرعت داونلودم همون 115 هستش.مگه نباید 4 برابر سرویس 128 سرعت داونلود داشته باشم ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
سلام من قبلا 128 مکسنت داشتم سرعت داونلودم 115 بود.الان که 512 گرفتم بازم سرعت داونلودم همون 115 هستش.مگه نباید 4 برابر سرویس 128 سرعت داونلود داشته باشم ؟
این سوال ها رو بهتره تو تایپک تورنت بپرسی تا جواب کامل بگیری
seeder یعنی اپلود کننده
leecher یعنی دانلود کننده
هر چه قدر نسبت سید ها به لیچ ها بیشتر باشه سرعت دانلود بیشتره
و فایل هم از کامپیوتر های افراد میاد(همونهایی که سید میکنن)
---------- Post added at 08:11 AM ---------- Previous post was at 08:09 AM ----------
128 با 512 فرق نمیکنه
همشون رو روی پورت 1 مگ بستن و همشون با سرعت 115 دانلود دارن به غیر از سرویس 2 مگ
سلام دوستان
چرا پس تو تمدید آنلاین همار سیستم پرداخت از طریق درگاه بانک سامان غیرفعال هستش ؟
سلام به همه دوستان دیگه دارم قات می زنم یکی به دادم برسه
من ساکن تبریزم الن 2 ماه ای دارم
30 تومان هزینه مودم
10 تومان نصب
54 تومان شارژ 6 ماه 128 آپ 512 حجم 10 گیگ
128 آپ 512 ینی صبح ها 128 شب ها 512
جمعا 94 تومن آب خورده حالا بگذریم
من یه روزی به یه تبلیق شرکت لایزر بر خوردم و رفتم دفتر فروش اول گفت ما زیر مجموعش بودیم ولی حالا خودمون یه شرکت جدیدیم پار آنلاین یا یه همچین چیزی جالبش این که گفت سایت ما هنوز راه اندازی نشده ما شاسگولم واسه یه ده دوازدهتومن گفتیم به قول خودشون ندارن دیگه تازه کارن یه ماه سایت میاد بالا و چون واسه گرفتن سرعت 128 به بالا هم مدرک دانشجویی و مدارک دیگه نخواست + اینکه گفت یه مگ هم بخوای مثله ای نیست ما هم شاسگولیدیم و از اینا گرفتیم
خوب ماه اول 4 گیگم پرید قضیه هم از این قرار بود که هر بار برای متوجه شدن حجم زنگ میزدیم و حجم رو می پرسیدیم حالا ماه دووم نشده 3 گیگمم پرید دیگه صدام درومد گفتم بابا آخه این حجم من کجا میره من که صبح وب گردی می کنم شبم میزارم 2 تا 8 دان البته الان کردک 2.5 تا 7 حالا من که 1800 دان کردم در چرا باید یگیگش از حجمم بره دوستان می خواستم به دونم این مامان**************** می تونن دستی حجم کسی رو هر چه قدر که می خوان کم کنن من البته این روند کمک کردن حجم تدیرجی بود و در ماه دوم اوج ختصی به خودش گرفت حدودا تا الان 50 گیگیی دانیدم با همین ساعات 2 الی 8 ولی 8 گیگ از حجمم رو خوردن چیزی هم که جالبه هم رو بی خوابی کشیدم چون یه بار دادم دانلود منیجر ساعت ویندوزمم اشتباه بود تو روز کم کرد فقط یه ساعت البته حالا از اون موقع بی خوابی می کشم وووووووووووو آیا همچین چیزی هست
تا الانم نفهمیدم با کدوم شرکت قرداد دارم تا این که این سایت به قول خودشون بالا بیاد ببینم لایزر یا پارس آنلاین که 100در100 این ماه هم همون پایین اینا فکر می کنم چون مشتری نمی تونه حجمش نگاه کن و می بینن یکی مثل من دوست داره به دان حجمش و می خورن
راستی کسی میشه بگه بهترین شرکت هم از لحاظ قیمت هم سرعت و پینگ کدوم تو تبریز
ممنون (چوخ ممنون عزیز لار)
Last edited by sasan7khat; 17-11-2010 at 17:20.
شما برو داخل سایت زیر یک تست بگیر مشخص میشه کدوم شرکته.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sei_pm; 17-11-2010 at 17:25.
دوستان مشکل پینگ ماکسنت چرا حل نمیشه؟
آخه این چه شرکتی هست؟
تا چند روز دیگه درستش نکنن قرارداد رو فسخ میکنم باهاشون.
آخه ما 128 نامحدود همارا میگیرم آخه!
کدوم اونوقت بهتره برم اونو بگیرم ....
منتظر جواب دوستان هم هستم /.![]()
الان کدوم یک از نامحدود ها خوب هستش ؟
و کدوم یک از محدودیت ها خوبه ؟
شاتل هم هستش اون چطوره + ماکس نت و ....
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)