تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 905 اولاول ... 50450500540546547548549550551552553554560600650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام خدمت اساتید
    ماشینم سمند x7 مدل 83 هستش میخوام لامپ کیلومترشو عوض کنم.خیلی کم نورو بد رنگه.از این یخیا میخوام بزنم.
    پیچ بالای صفحه رو باز کردم اما دیدم صفحه از جاش درنمیاد.
    میخواستم یه راهنمایی کنید چجوری صفحه کیلومترو دربیارمو چراغشو عوض کنیم
    ممنون
    اینم عکس:

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام

دوستان یک پراید 131 مدل 93 داریم که یه مشکل پیدا کرده که توضیح میدم براتون
    ماشین 9 هزار تا کارکرده
    و جدیدا وقتی دور موتور میاد روی 2 تا 1 از ماشین یه صدای خرخر میاد
    صدای دنده مرده نیست کاملا مشخصه فرق داره
    و حتی گاز هم ندی بازم صدا میاد
    و به محض گرفتن کلاج یا بردن دور موتور بالاتر یا حتی پایین تر از بازه ای که صدا میده صدا قطع میشه
    صدای خرخر خیلی ریز و کمی هست

ممنون اگر راهنمایی کنید

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

پیچ بالای صفحه رو باز کردم اما دیدم صفحه از جاش درنمیاد.
    میخواستم یه راهنمایی کنید چجوری صفحه کیلومترو دربیارمو چراغشو عوض کنیمممنون
    سلام
    احتمالاً سیم کیلومتر و سیمهائی که از پشت بهش وصله نمیذاره دربیاد
    اول سیم کیلومتر رو جدا کنین
    اگر باز درنیومد باید بقیه رو هم جدا کنید
    معمولاً فشاری جا زده شده ( فیشی هست )
    عکسهای مربوطه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to remove cluster speedometer cable&hl=en&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch
    در بعضی ماشینها میشه بدون بازکردن صفحه , لامپها رو از پشت عوض کرد ) با نشستن زیر فرمان و شاید لازم بشه با موبایل ازشون عکس بگیرین تا بهتر جای لامپها رو ببینین
    Last edited by MOHAMMAD_ASEMOONI; 02-11-2014 at 08:21. دليل: تصحیح

4. 2 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

سلام دوستان یک پراید 131 مدل 93 داریم که یه مشکل پیدا کرده که توضیح میدم براتون
    ماشین 9 هزار تا کارکردهو جدیدا وقتی دور موتور میاد روی 2 تا 1 از ماشین یه صدای خرخر میادصدای دنده مرده نیست کاملا مشخصه فرق دارهو حتی گاز هم ندی بازم صدا میاد
    به محض گرفتن کلاچ یا بردن دور موتور بالاتر یا حتی پایین تر از بازه ای که صدا میده صدا قطع میشه
    صدای خرخر خیلی ریز و کمی هست
    ممنون اگر راهنمایی کنید
    سلام
    احتمالا کلاچ رگلاژ نیست و بلبرینگ کلاچ بسیار نزدیک به دیسک کلاچ هست و این صدای سایششون با هم هست
    کلاچ رو طوری تنظیم کنین که یک کم پائین تر بگیره یعنی خلاصیش از بالا یک کم بیشتر بشه تا بلبرینگ از دیسک فاصله بگیره و نتیجه رو ببینین .
    اگر از چیزی که گفتم باشه و به دادش نرسید بلبرینگ زود خراب میشه چون بللربنگ کلاچ طراحی نشده که همیشه بچرخه بلکه فقط موقع کلاچ گرفتن باید بچرخه

6. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اقا کسی نبود جوابه مارو بده؟
    من شمع ماشینو عوض کردم،درست شد،یعنی ریپ زدن نداره(میل سوپاپ هم عوض شد،موتور بهتر کار میکنه یعنی خوبه الان،اما مکانیکم میگه بخوای اساسی درست بشه باید موتور بیاد پایین،راهی هست بفهمم درست میگه یا نه؟)
    اما تو همین اینترنت سرچ زدم میگن احتمالا "رینگ " خراب شده که سر شمع ها روغن میزنه......
    فعلا که داره خوب کار میکنه....
    راه فهمیدن خراب شدن رینگ چیه؟
    اقا خواهشا یکی تو انجمن جوابه ما رو بده
    Last edited by ali.dadash; 02-11-2014 at 15:02.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

دوستان یه سوال دیگه اینکه موتور ماشینم تو دور موتور 3 هزار ،یه صدایه لرزشی میده،واشر گلویی خرابه؟
    تا قبل اینکه صفحه کلاچو عوض کنم میگفتم شاید واسه صفحه باشه که این صدا رو میده.....
    وقتی دنده 4 هم میدم،سرعت حدود 80 که میشه،بازم صدای لرزشه میاد(یعنی هر موقعه با هر دنده ایی دور متور به حدودای 3 هزار برسه،صدا میاد)
    دوستان کسی میدونه علتش چیه؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام
    احتمالا کلاچ رگلاژ نیست و بلبرینگ کلاچ بسیار نزدیک به دیسک کلاچ هست و این صدای سایششون با هم هست
    کلاچ رو طوری تنظیم کنین که یک کم پائین تر بگیره یعنی خلاصیش از بالا یک کم بیشتر بشه تا بلبرینگ از دیسک فاصله بگیره و نتیجه رو ببینین .
    اگر از چیزی که گفتم باشه و به دادش نرسید بلبرینگ زود خراب میشه چون بللربنگ کلاچ طراحی نشده که همیشه بچرخه بلکه فقط موقع کلاچ گرفتن باید بچرخه
    .
    ممنون
    اگه این مشکلی که میگید باشه به چه دلیل بوجود میاد ؟
    و چرا فقط توی یک بازه خاص از دور موتور ؟
    چون کاملا یهویی پیش اومد
    و مکانیک هم بردم خیلی دقت نکرد ولی گفت شفت بلبرینگ ؟ درسته ؟
    اونشه که بعدا ممکنه 200 تومن خرجش باشه
    Last edited by Hatek; 02-11-2014 at 15:05.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت

پيش فرض

اقا کسی نبود جوابه مارو بده؟
    من شمع ماشینو عوض کردم،درست شد،یعنی ریپ زدن نداره(میل سوپاپ هم عوض شد،موتور بهتر کار میکنه یعنی خوبه الان
    اما مکانیکم میگه بخوای اساسی درست بشه باید موتور بیاد پایین،راهی هست بفهمم درست میگه یا نه؟)
    اما تو همین اینترنت سرچ زدم میگن احتمالا "رینگ " خراب شده که سر شمع ها روغن میزنه......
    فعلا که داره خوب کار میکنه....راه فهمیدن خراب شدن رینگ چیه؟
    اقا خواهشا یکی تو انجمن جوابه ما رو بده
    سلام
    تعمیر اصولی بر این اساس هست که هیچ قطعه ای از روی حدس و گمان تعمیر یا تعویض نشه
    تمام قطعات ماشین قابل معاینه و تست هست تا اگر لازمه تعمیر یا تعویض بشه
    گاهی فقط با نگاه کردن میشه فهمید تعمیر و تعویض لازمه یا نه مثل لنت ترمز و لاستیک که با دیدنش میشه فهمید خوبه یا نه
    گاهی باید اندازه گیریهائی انجام بشه مثل وایر شمع که اگر ظاهرش سالمه باید با اهم متر تست بشه تا معلوم بشه سالمه یا نه
    میل سوپاپ هم اگر خط نیافتاده روش , باید با دستگاه مخصوص , تاب داشتنش چک بشه
    اگر خط داره با تراشکاری درست میشه . اگر هم تاب داره باز هم با دستگاههای دقیق اندازه گیری قابل کشف و تعمیر هست .
    رینگها هم همینطور
    اگر تست ضریب کمپرس خوب باشه پس هم رینگها سالمه هم سرسیلندر و واشرش و هم سوپاپها
    اگر یک یا چند شمع چرب میشه و موتور هم روغن سوزی داره ( دود آبی یا سفید موقع گاز آنی ) و یا روغن کم میکنه ( بدون نشتی روغن ) , پس رینگها احتمالاً مشکل داره چون ممکنه روغن از واشر سرسیلندر بره توی یک یا چند سیلندر و بسوزه یا روغن از ساقِ یک یا چند سوپاپ با مکش کشیده بشه توی سیلندر به علت خرابی بوشهای سوپاپها
    دشمن رینگها , دیر روغن و فیلتر روغن عوض کردن , فیلتر روغن و روغن بنجل , رانندگی با دور موتور زیاد , فشارهای آنی به گاز ( حرکت با شتاب زیاد ) , بار و مسافر زیاد , ضعف پمپ روغن , خرابی سیستم خنک کننده و کار کردن موتور در دمای زیادتر از حد استاندارد .
    جلوی ضرر رو هر وقت بگیرین نفع هست
    کسی که قبلاً این چیزها رو رعایت نمیکرده , هر وقت درست رفتار کنه با انجین و ماشین , باعث میشه که روند فرسوده شدن انجین و ماشین کند بشه و خیلی بیشتر عمر کنه .
    شما با انجام یک تست کمپرس سیلندرها پیش یک آدم فهمیده و مجهز میتونین از سلامت رینگها مطمئن بشین .
    اگر هم این تست نشون داد که یک یا چند سیلندر ضعیفه , باز هم در تعمیر عجله نکنین . با تعویض به موقع روغن و فیلتر و استفاده از روغن و فیلتر با کیفیت و خوش رفتاری با ماشین ( مهربانی با ماشین ) میتونین تا سالها از ماشین استفاده کنین بدون مشکل حاد .
    اگر دوست داشتین این تاپیک رو هم تدریجاً بخونین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام
    احتمالاً سیم کیلومتر و سیمهائی که از پشت بهش وصله نمیذاره دربیاد
    اول سیم کیلومتر رو جدا کنین
    اگر باز درنیومد باید بقیه رو هم جدا کنید
    معمولاً فشاری جا زده شده ( فیشی هست )
    عکسهای مربوطه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] to remove cluster speedometer cable&hl=en&ie=UTF-8&prmd=ivns&source=lnms&tbm=isch
    در بعضی ماشینها میشه بدون بازکردن صفحه , لامپها رو از پشت عوض کرد ) با نشستن زیر فرمان و شاید لازم بشه با موبایل ازشون عکس بگیرین تا بهتر جای لامپها رو ببینین
    ممنون بابت توضیحاتت محمدجان
    فعلا یه مسافرت پیش اومده دارم میرم،برگشتم انشا... عکس میزارم بیشتر ازت کمک میگیرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه magsood's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

باسلام
    پراید دوگانه سوز کارخانه 86 انژکتوری دارم
    وقتي براي چند ساعت خاموش است (هم بنزین و هم CNG) تك استارت روشن نمي شود، اگه بار اول 10 ثانیه استارت بزنم نگه دارم روشن مي شود (که میگن برا استارت ضرر دارد!) يا اينكه با 15 بار استارت روشن مي شود. (باطري و شمعها و وایر تست شد بدون مشکل بودن)
    ربطي به سرما ندارد چون تو تابستون هم اينجور بود!
    کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟؟
    Last edited by magsood; 03-11-2014 at 11:33.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •