کلا هواپیما های جدید و خوبی که گفتن رو بدید
ممنون
کلا هواپیما های جدید و خوبی که گفتن رو بدید
ممنون
سلام
من یه کلیپ دیدم خیلی جالب بود.
خلبانه رو هوا بالش کنده شد ولی فرود آورد هواپیما رو!
شمام ببینین.
ولی عجب خلبانی بود.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من دانلود کردم هواپیماش عالیه با جزئیات عالی
کرکش هم کامل کار میکنه منتها فایل زیپ شده کرک پرورد میخواد که به زحمت تونستم انو هم گیر بیارم
پسورد فایل زیپ شده کرک by6800ultra
Last edited by alamto; 10-08-2011 at 15:11.
منم تو یه برنامه دیدم یه 767 که سوختش تموم شده بود رو خلبانش از 8500 Feet تونست فرود بیاره
ولی وقتی به باند رسید فهمید که زیادی ارتفا داره واگر با همین Decent Rate پایین بیاد توی خاکی فرود میاد و اگر bank angle رو زیاد تر کنه سرعت میگیره و ای کافی برای وایسادن نداره و بازم میره رو خاکی
برای همین Rudder رو داد به سمت راست و شهپر های هوات پیما رو طرف مخالف چرخوند و هوا پیما بدون افزایش سرعت حسابی اومد پایین البته نشون میداد که قشنگ تا 60 درجه چرخونده
منم تو سیمولاتور تمرین کردم شدنی بود و اصلا سرعتم زیاد نشد
الته باید تو ارتفا پایین(زیر 2000 پا)انجام بدین تا زیاد نپیچه
من که خیلی حال کردم
یادم رفت بگم اگه رم کامپیوترتون از 4 گیگ کمتره به فکر نصب هواپیما نباشین چون از بازی خارج میشین و سیستم پیغام میده رم کم آورده
سلام آقا من دانلود میکنم یه فایل setup میاد accep میزنم یه کادری میاد 100% پر میکنه دیگه بعدش چیزی نمیاد یا فایل خرابه یا من اشتباه میکنم لطفا راهنماییم کنید
سلام دوستان
بلاخره همین حالا اولین گواهینامم رو گرفتم.
راستی گاهی هنگاه پرواز بازی برای چتد لحظه آهسته می شه و اعصاب منو خورو می کنه را ه حلی نداره؟
سیستمم:
ram:2gig
vga:1gig
cpu:2.4ghz
دوستان یک اموزش توپ برای بویینگ 737 ساخت شرکت PMDG بزارید
بچه ها
یواش یواش وارد شبکه IVAO بشوید
خیلی با حال است
بچه های خونگرمی هم دارد
دوستان این PMDG 737 NXG را تا تعداد سیدرهاش زیاد است بگیرید من گرفتم به نظر میآید که کرکش سالم باشد
ولی عجب چیزی ساختند واقعا ارزش کار کردن دارد
3500 صفحه هم آموزش دارد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)