آسیاتک سرویس روزانه رو روی 4 مگ بسته . این به شرطیه که وضعیت خط شما اجازه بده که با این سرعت وصل شید.
سرعت شبانه برابر با سرعت واقعی سرویس هست.
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
آسیاتک سرویس روزانه رو روی 4 مگ بسته . این به شرطیه که وضعیت خط شما اجازه بده که با این سرعت وصل شید.
سرعت شبانه برابر با سرعت واقعی سرویس هست.
دوستان پهنای باند شرکت اسیا تک بیشتره یا همیارنت در شهر شیراز ؟؟؟کدومش از همه نظر بهتره
سرعت چرا به فناااااااااااااااست؟
ماله من که داره!!!
شهرتون ---- ؟
من که از دیشب اینو گرفتم تا الان هی دارم داد میزنم میگم سرعت افتضاحه
امروز صبح واسش زنگ زدم گفتش همین الان پیگیری میکنم یه نیم ساعت بعد واسم زنگ زد گفت فعلا کل استان مازندران همینجوریه سرعتش با مخ اومده پایین و سرعت کافی نت خودش هم کم شده.... و معلوم هم نیست کی خوب میشه!!!
شانس ماست دیگه![]()
سرويس آسياتك من هم درست شد اما زياد تعريفي نداره !!
اين تست اسپيدش هست : (1 مگ)
واقعا پشتيباني و فني اش خيلي بي ادب و گستاخ هستن سري بعد هرچي از دهنم دربياد بهشون ميگم !! به طرف ميگم loop loss , SNR و ... به نظر بد مياد راه حلي نداري يارو نه همينه كه هست و ... !!!
اين مشخصات SNR , .... هست كه يكم با كوتاه كردن سيم تلفن (سيم مسي ) تونستم 1 دسي بل SNR رو زياد كنم اما ديگه بهتر از اين نميشه !! قبل و بعد دستكاريم تو خط تلفن رو عكسش رو گذاشتم ... (يادش بخير باز شاتل يارو حداقل مودب بود و دري وري نميگفت !! درسته دزد بودن و ... اما دزد با ادب بودن ! )
دوستان آسياتكي اكانت 1 مگ شما رو 4 مگ ميبندن يا 2 مگ ؟؟ DOWNSTREAM , SNR , LINE ATTENUATION رو اگر لطف كنيد و امكانش هست براي سرويس 1 مگ اعلام كنيد و يه تست اسپيد كه بتونم مقايسه كنم ...
با تشكرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by 3FX; 03-01-2012 at 16:43.
پس سرعت اسیا تک هم مانند ماتریکس هست ..پس تعریفی نیست ؟ میگم اگر اسیا تک بخوام سرویس بگیرم چند روزه بهم سرویس میدن بعدش برای ثبت نام باید برم مخابرات ؟؟؟
مال منم 512 نیم بها هست . سرعت دانلودم حدود 400 هست . خداییش عالی شده واسه من ! دی
Last edited by vahid_civil; 03-01-2012 at 15:17.
دوستان شما با SSL مشکلی ندارید ؟ برا من Google ، Google Reader ، Mozilla و سایر سایت هایی که با SSL کار میکنند بالا نمیاد ... به جز چند استثنا مثل Gmail .
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)