تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 691 اولاول ... 50450500540546547548549550551552553554560600650 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 6901

نام تاپيک: The Sims 3 ( راهنمای آپدیت کردن بازی در پست اول)

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

یعنی ما به هیچ وجه نمی تونیم تمام پک ها رو به صورت همز مان روی سیستم نصب کنیم ؟
    چو ن من تا به جال فکر می کردم از اونجایی که پک town of life جدیدترین هست پس در نتیجه با آپدیت سیمز 3 به نسخه مورد نیاز town of life ، میتونیم تمام پک های سابق رو هم نصب کنیم !
    تمام پک ها از EP و Stuff با هم نصب میشن.
    به ترتیب انتشار نصب کنید راحت ترین راه هست.

2. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Maggy_P's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

11

چو ن من تا به جال فکر می کردم از اونجایی که پک town of life جدیدترین هست پس در نتیجه با آپدیت سیمز 3 به نسخه مورد نیاز town of life ، میتونیم تمام پک های سابق رو هم نصب کنیم !
    میشه نصب کرد اگه نسخه ی سیمزتون اصل باشه و دستکاری نشده باشه.

4. 2 کاربر از Maggy_P بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز camry's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

همونجور که مگی خانوم هم گفتن اگه نسخه سیمز 3 اصلی باشه میتونین همه ی پک هارو همزمان نصب کرد
    ولی با این روشی که شما میگین نمیشه
    چون این فایل های اضافی برای اپدیت سیمز 3 هر کدومشون یه ورژنی دارن !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام
    شاید این مشکلی که من مطرح می کنم هزار نفر هم داشتن و پرسیدن و لی من واقعا گیج شدم. من نسخه generation رو خریدم . اول من sims3 رو نصب کردم و بعد crack تو cd رو نصب کردم. بازی رو اجرا کردم و درست بود بعد که generation رو نصب کردم crack داخل cd رو تو پوشه bin نسخه generatiom کپی کردم پیغام no disc found.... رو می ده. واقعا نمی دونم چشه. لطفا کمکم کنیند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام
    شاید این مشکلی که من مطرح می کنم هزار نفر هم داشتن و پرسیدن و لی من واقعا گیج شدم. من نسخه generation رو خریدم . اول من sims3 رو نصب کردم و بعد crack تو cd رو نصب کردم. بازی رو اجرا کردم و درست بود بعد که generation رو نصب کردم crack داخل cd رو تو پوشه bin نسخه generatiom کپی کردم پیغام no disc found.... رو می ده. واقعا نمی دونم چشه. لطفا کمکم کنیند
    سلام
    خوب شما کرک جنریشن رو توی bin سیمز 3 بریزید نه توی bin جنریشن و از اونجا بازی رو اجرا کنین !

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ممنون دوست عزیز تو این نسخه generation این جوری هست ؟واسه late night یا ... این جوری نبود.

9. این کاربر از whitenight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Rc man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Hidden Leaf Village

پيش فرض

میشه یه کسی بگه مرحله ENTER THE SECERET BASE تو WORLD ADVENTURES باید چی کار کرد؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

ممنون دوست عزیز تو این نسخه generation این جوری هست ؟واسه late night یا ... این جوری نبود.
    همینه پک های سیمز 3 بده هر کدومشون یه جور نصب میشن !!!! حیف سیمز 2 !!!

در آغاز فعالیت fa_ira65's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

اگه پک نصب کردین سیمز 3 اصلی نمیاد اگه هم بیاد با خود پک اجرا میشه!
    نیازی به این کارا نیست شما فقط کرکو بریزید و روی خود ایکون کرک کلیک کنین میاد
    من هم همین مشکلو داشتم !
    سلام
    مگه میشه !!!!!
    خوب شما باید لباس سیمستونو عوض کنین
    روی دختر بچه کلیک کنین بعد روی یه صندلی هم کلیک کنین چندتا گزینه میاد اون یکی که عجیبه رو بزنین ( نمیدونم اسمش چیه .اهمیت نمیدم. ) بعد دختره میره روی صندلی وایمیسه مثل شاهزاده ها رفتار میکنه لباسشم خودش تغییر میکنه
    اون لباس موی دایناسور هم باید از داخل Creat a sim درست کنین
    همین اگه اینارو نداره ! یعنی اینکه بازی تقلبیه ! البته شما میتونین همون موقعی که نصب میشه بفهمین که واقعا حالا این جنریشن هست یا نه !!
    منظور من اون لباسایی که شما می گین نیست، اگه عکس جعبرو نگاه کنین متوجه می شین دقیقاً شبیه لباس هایی که تو the sims 2: family fun stuff بود.

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

منظور من اون لباسایی که شما می گین نیست، اگه عکس جعبرو نگاه کنین متوجه می شین دقیقاً شبیه لباس هایی که تو the sims 2: family fun stuff بود.
    family fun stuff رو بازی نکردم که ببینم !
    راستش من خیلی توی این جور چیزا دقت نمیکنم فقط به کاره سیمسم دقت میکنم
    اگه اون لباس پادشاه ها یا دایناسور رو میگین داخل creat sims هست دایناسور رو که مطمئنم هست ولی اون یکی رو نمیدونم !
    Last edited by camry; 22-08-2011 at 16:58.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •