تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 550 از 1081 اولاول ... 504505005405465475485495505515525535545606006501050 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,491 به 5,500 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز Ehsanpark's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این Worm لعنتی رو چه شکلی میشه پاک کرد؟

Net-Worm.Win32.kido.ih

وقتی دیلت میزنم همچنان وضعیت قرمزه و وقتی روی دایره قرمز کلیک میکنم پیغامی میاد که سیستم رو ریست کن تا مشکل حل شه ولی با ریست کردن سیستم و بالا اومدن اون دوباره روز از نو روزی از نو و همچنان مشکل پا برجاست و دوباره همین روند رو باید طی کنم
    راهی برای پاک کردن این ویروس وجود داره
    من دقیقا همین مشکل رو داشتم KAV نصب کرده بودم با KIS ظاهرا مشکل برطرف شده ...

آخر فروم باز sarmast65_ata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با سلام
    من چند روز پیش ویروس اتوران گرفتم که هیچ درایوی باز نمیشد بالاخره توی همین انجمن یه برنامه ایی پیدا کردم که این ویروس رو پاک کرد حالا سوالم اینه که برنامه ایی هستش که بصورت فعال روی سیستم باشه تا از ورود این ویروس جلوگیری کنه؟یا همه برنامه ها مثل این برنامه ایی هستش که فقط موقعی که دستگاه ویروسی شد باید فعالش کرد تا شناسایی کنه؟
    اگه هست ممنون میشم لینک دانلود رو بدید
    ممنون

پروفشنال adel28's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

پیشنهاد من:
    1- Autorun Virus Remover
    USB Disk Security -2

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

اقا من از وقتی که این انتی ویروس کسپرسکی رو نصب کردم ویندوز ایکس پی مرتبا هنگ میکنه یا خیی دیر نرمافزارها اجرا میشن ولی بیشتر وقت سیستم هنگ کیکنه راه حلی برای این مشکل من هست
    در ضمن من از Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.463 Final اسفاده میکنم
    با تشکر
    Last edited by ..hamed..; 12-08-2009 at 10:15.

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اقا من از وقتی که این انتی ویروس کسپرسکی رو نصب کردم ویندوز ایکس پی مرتبا هنگ میکنه یا خیی دیر نرمافزارها اجرا میشن ولی بیشتر وقت سیستم هنگ کیکنه راه حلی برای این مشکل من هست
    با تشکر
    شما چه برنامه يا برنامه هاي امنيتي ديگري داريد كه همزمان و در كنار كاسپر با استارت شدن ويندوز آنها نيز لود ميشوند؟
    قبلا از چه محصولي استفاده ميكرديد؟

پروفشنال ..hamed..'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

قبلا از NOD استفاده ميكردم الان هم دارم ولي اونو تو سون نصب كردم و در ايكس پي هم كسپر دارم و نرمافزار امنيتي فقط كسپرسكي رو دارم
    اينم بگم كه موقع هنگ كردن ويندوز task manager هم نماد بالا و ايكنهاي موجود در my computer به هم ميريزن و فونت ويندوزهم بعد از اولين هنگ كردن سيستم بعد از نصب كسپر bold شده

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

قبلا از NOD استفاده ميكردم الان هم دارم ولي اونو تو سون نصب كردم و در ايكس پي هم كسپر دارم و نرمافزار امنيتي فقط كسپرسكي رو دارم
    اينم بگم كه موقع هنگ كردن ويندوز task manager هم نماد بالا و ايكنهاي موجود در my computer به هم ميريزن و فونت ويندوزهم بعد از اولين هنگ كردن سيستم بعد از نصب كسپر bold شده
    شما نسخه كاسپر را عوض كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا خير.توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه prance666's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا من این کاسپر اینترنت سکیوریتی و خود آنتی ویروسش رو ریختم ولی چطوری میشه آپدیت هایی رو که انجام دادیم ذخیره کرد من تاپیک آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خودندم ولی متوجه نشدم ممنون میشم یکی توضیح بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

[quote=..hamed..;4076794]اقا من از وقتی که این انتی ویروس کسپرسکی رو نصب کردم ویندوز ایکس پی مرتبا هنگ میکنه یا خیی دیر نرمافزارها اجرا میشن ولی بیشتر وقت سیستم هنگ کیکنه راه حلی برای این مشکل من هست
    با تشکر

منم دقیقا همین مشکل این دوست عزیز رو دارم و همین ورژن رو هم نصب کردم به حد اعصاب خوردکنی سیستم کند شده و همش هنگ میکنه . ایا در تنظیمات این ورژن جایی وجود نداره که بشه کمی روانترش کرد چون من همواره دوست دارم از جدید ترین نسخه kis استفاده کنم.در ضمن من قبلا از kis8.506 ستفاده میکردم و مشکلی نبود.
    Last edited by sharghi; 12-08-2009 at 14:01.

اگه نباشه جاش خالی می مونه baghozi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

14 درخواست آپدیت های کسپرسکی 2010

سلام

من امروز کسپر 2010 را نصب کردم

می خواستم بدونم از کجا میتونم آپدیت های Kaspersky Internet Security 9.0.0.459 را دریافت کنم؟

(می خوام برم کافی نت دانلود کنم بعد برنامه رو بروزش کنم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •