من دقیقا همین مشکل رو داشتم KAV نصب کرده بودم با KIS ظاهرا مشکل برطرف شده ...
من دقیقا همین مشکل رو داشتم KAV نصب کرده بودم با KIS ظاهرا مشکل برطرف شده ...
با سلام
من چند روز پیش ویروس اتوران گرفتم که هیچ درایوی باز نمیشد بالاخره توی همین انجمن یه برنامه ایی پیدا کردم که این ویروس رو پاک کرد حالا سوالم اینه که برنامه ایی هستش که بصورت فعال روی سیستم باشه تا از ورود این ویروس جلوگیری کنه؟یا همه برنامه ها مثل این برنامه ایی هستش که فقط موقعی که دستگاه ویروسی شد باید فعالش کرد تا شناسایی کنه؟
اگه هست ممنون میشم لینک دانلود رو بدید
ممنون
پیشنهاد من:
1- Autorun Virus Remover
USB Disk Security -2
اقا من از وقتی که این انتی ویروس کسپرسکی رو نصب کردم ویندوز ایکس پی مرتبا هنگ میکنه یا خیی دیر نرمافزارها اجرا میشن ولی بیشتر وقت سیستم هنگ کیکنه راه حلی برای این مشکل من هست
در ضمن من از Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.463 Final اسفاده میکنم
با تشکر
Last edited by ..hamed..; 12-08-2009 at 10:15.
شما چه برنامه يا برنامه هاي امنيتي ديگري داريد كه همزمان و در كنار كاسپر با استارت شدن ويندوز آنها نيز لود ميشوند؟
قبلا از چه محصولي استفاده ميكرديد؟
قبلا از NOD استفاده ميكردم الان هم دارم ولي اونو تو سون نصب كردم و در ايكس پي هم كسپر دارم و نرمافزار امنيتي فقط كسپرسكي رو دارم
اينم بگم كه موقع هنگ كردن ويندوز task manager هم نماد بالا و ايكنهاي موجود در my computer به هم ميريزن و فونت ويندوزهم بعد از اولين هنگ كردن سيستم بعد از نصب كسپر bold شده
شما نسخه كاسپر را عوض كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا خير.توصيه ميكنم از نسخه 8.0.506 استفاده كنيد.
آقا من این کاسپر اینترنت سکیوریتی و خود آنتی ویروسش رو ریختم ولی چطوری میشه آپدیت هایی رو که انجام دادیم ذخیره کرد من تاپیک آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو خودندم ولی متوجه نشدم ممنون میشم یکی توضیح بده
[quote=..hamed..;4076794]اقا من از وقتی که این انتی ویروس کسپرسکی رو نصب کردم ویندوز ایکس پی مرتبا هنگ میکنه یا خیی دیر نرمافزارها اجرا میشن ولی بیشتر وقت سیستم هنگ کیکنه راه حلی برای این مشکل من هست
در ضمن من از Kaspersky Internet Security 2010 9.0.0.463 Final اسفاده میکنم
با تشکر
منم دقیقا همین مشکل این دوست عزیز رو دارم و همین ورژن رو هم نصب کردم به حد اعصاب خوردکنی سیستم کند شده و همش هنگ میکنه . ایا در تنظیمات این ورژن جایی وجود نداره که بشه کمی روانترش کرد چون من همواره دوست دارم از جدید ترین نسخه kis استفاده کنم.در ضمن من قبلا از kis8.506 ستفاده میکردم و مشکلی نبود.
Last edited by sharghi; 12-08-2009 at 14:01.
سلام
من امروز کسپر 2010 را نصب کردم
می خواستم بدونم از کجا میتونم آپدیت های Kaspersky Internet Security 9.0.0.459 را دریافت کنم؟
(می خوام برم کافی نت دانلود کنم بعد برنامه رو بروزش کنم)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)