وقتی که کیبورد شما در حالت فارسیه باید در پایین و سمت چپ ورد همونجوری که از عکس معلومه باید persian نوشته شده باشد
اگه چیز دیگه ای به غیر از persian نوشته شده انتخابش کنید و در صفحه ای که باز میشه persian رو انتخاب کنید
وقتی که کیبورد شما در حالت فارسیه باید در پایین و سمت چپ ورد همونجوری که از عکس معلومه باید persian نوشته شده باشد
اگه چیز دیگه ای به غیر از persian نوشته شده انتخابش کنید و در صفحه ای که باز میشه persian رو انتخاب کنید
Last edited by ashoor; 23-11-2010 at 18:18.
ctrl + p >> scale >> A4
properties>> paper >> size >> A4![]()
کسی ندونست علت از چیه؟
مرسی ashoor جان از راهنماییهایی که میکنی.
من توجه کردم، درسته وقتی کیبورد رو در حالت فارسی قرار میدم، اون پایین English هست همچنان، اما وقتی روش کلیک میکنم و farsi رو انتخاب میکنم، مجدد میشه English !!
گیری کردم من.
اگر آموزش كامل و جامعي در مورد 5 تب مربوط به AutoCorrect در word را داريد ازائه كنيد.
لازم به ذكر است كه من آموزشهاي مختلفي را در اينترنت پيدا كرده ام ولي همگي ناقص بود.
دوست عزیز کیبوردتون چه جوری فارسی کردین ؟
اگه با روشی غیر از
Control Panel>>Clock, Language, and Region>>change display language>>change keyboards...>>installed services>>persian
کیبورد فارسی کردید با روش بالا فارسی کنید و دوباره امتحان کنید
از قسمت
start>>all programs>>microsoft office >>microsoft tools >>microsoft language
اگر زبان فارسی وجود نداره زبان فارسی رو اضافه کنید
Last edited by ashoor; 24-11-2010 at 10:18.
شاید به خاطر تنظیمات auto correct باشه مثل
Office button>>word option>>proofing>> auto corect...>>auto format>>bold and italic with real formating
مرسی دوست خوبم.
ویندوز من ویستا نیست، من XP2 دارم، در هر صورت بله تنظیمات زبان من درست هست، وقتی هم توی microsoft language میرم، فارسی نصب هست، اما نمیدونم چرا باید موقع تایپ در حالت انگلیسی قرار بگیره؟!
ممنون درست شد دوست عزیز ........
اگر کیبورد شما به این حالت فارسی شده
فارسی رو حذف کنید و مثل تصویر پایین کیبوردتون فارسی کنید
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)