ببخشید شما که روز n بار به این تایپیک میاد میدونید اینجا کجاست؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با احترام
تیم مدیریت انجمن
ببخشید شما که روز n بار به این تایپیک میاد میدونید اینجا کجاست؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
گلسار.......
درباره دوستانی که میخوان برن شاتل:
خیلی ها شاید با این مشکل داشته باشن که مجبورا 15 تومن بابت هزینه نصب پرداخت کنن. جدیدا شاتل این امکان رو گذاشته که فقط 5 هزار تومان هزینه نصب بدین، اما نصب رو از طریق تلفن انجام بدین ( دیگه کسی رو نمیفرستن )
ضمن اینکه گویا اگه مشترک شاتل باشین، به هر دلیل ( مثل تغییر مکان یا خرید خط جدید ) بخواین رو خط جدید رانژه کنین، دیگه هزینه نصب نمیگیرن.
منم فعلا یه کارت تخفیف به نام خودم ثبت کردم. اگه کسی خواست بره شاتل خبر بده:ی
سلام امشب اوضاع خیلی خوبه ping روی 300 دانلود لینک مستقیم 120 تا 140 کیلو بایت سرویس 128 با پش شماره 225 از اندیشه ساعت 1.34![]()
ای بابا وضعیت اندیشه داره هر شب بدتر میشه
سرعت لود صفحات خیلی پایین اومده فکر نکنم دیال هم اینقدر آپ طول بکشه
اندیشه 128 - خط 323
Last edited by Phonix Live; 16-08-2010 at 04:26.
خط 5 اوضاع کیش میشی ساعت حدود 5 صبح تا الان فقط حدود 600 مگ دانلود شده مثل اینکه واقعاً داره هر روز 200 مگ از دانلودم کمتر میشه تا چند روز دیگه شارژم تموم میشه و احتمالاً بای بای اندیشه
دوستانی که V*P*Nکه من ادرس دادم را خریداری کردن لطفا یه نظر بدن.
در ضمن از سرور های UKاستفاده کنید.
با تشکر.
هادی.
اینترنت بیسیم (wimax) فعلا مبین نت هست . البته قبل از خرید برو سایتش mobinnet.ir ، ببین اصلا خونتون تو منطقه تحت پوشش هست یا نه . آخه خود شهر رشت هم مناطق کور داره مثل خونه ما !!!
---------- Post added at 10:21 AM ---------- Previous post was at 10:19 AM ----------
چرا UK ؟؟؟ من با US کانکت شدم بهتر جواب داد .
پس بگو ! واسه از ما بهترون! امکانات میزارن. اینجا هم شمال شهر جنوب شهر درست شد!
تایید میشه دیشب افتضاح بود 1 گیگ بیشتر دانلود نداشتم و چندین بار سرعت صفر شد.
مال من دیشب بهتر بود اما با یه ریتم کاملا هماهنگ هر 10 دقیقه صفر میشد اما سرعت خوب بود مثل اینکه اوضاع اندیشه تو منطقه 2 و 7 بهتر از جاهای دیگست
دوستان تو منطقه 5 تا بحال از چیز پی ان استفاده کردین ببینین چی میشه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)