ها این که وگفتی یعنی چه؟!؟!؟نوفهمیدیدیم دم دیم دوم...فقط احتمال دارد این اتفاق برای قطبی بیفتد.
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
ها این که وگفتی یعنی چه؟!؟!؟نوفهمیدیدیم دم دیم دوم...فقط احتمال دارد این اتفاق برای قطبی بیفتد.
خبرگزاري پرسپوليس : بروز پاره اي از مشکلات در تيم هاي پايهاي پرسپوليس سبب شد تا محمد پنجعلي از سمت خود استعفا کند.
چند روز پس از استعفاي پنجعلي نيز نام حميد درخشان به عنوان جانشين وي مطرح شد.
کاپيتان پيشين پرسپوليس در گفتگويي ضمن تکذيب اين خبر اظهار داشت:درخصوص مديريت تيم هاي پايه هيچ صحبتي با من نشده و قرار نيست من در اين سمت مشغول به کار شوم.
درخشان افزود:بحث حضور من در پرسپوليس تنها مربوط به کميته فني است و قرار شده به تيم هاي پايه نيز کمک هاي کوچکي بکنم، اما اينکه به عنوان مدير تيم هاي پايه پرسپوليس منصوب شده ام،صحت ندارد.
درخشان در پايان خاطر نشان کرد:طبق شنيده هاي من آقاي فريدون معيني مدير تيم هاي پرسپوليس شده اند.
پس از آنکه در زمان مديريت حبيب کاشاني قرارداد همکاري محمود کلهر به عنوان مدير تيم هاي پايه با باشگاه پرسپوليس فسخ شد،وي شکايت رسمي خود را تسليم دادگاه کرد تا اينکه 20 روز قبل حکم محکوميت باشگاه پرسپوليس اعلام شد.
به گفته کلهر با توجه به آنکه مسئولان باشگاه پرسپوليس به تعهدات خود عمل نکردند،آنها بايد مبلغي در حدود 200 ميليون تومان را به وي پرداخت کنند.
کلهر چند روز قبل جلسه اي را نيز با داريوش مصطفوي برگزار کرد تا اين مشکل به صورت مسالمت آميزي حل شود.
معمارزاده:جراحي نمي کنم،چون باشگاه پول عمل را نمي دهد!
خبرگزاري پرسپوليس : گفت و گويي با دروازه بان مصدوم پرسپوليس انجام داده ايم که متن کامل آن در ادامه مي آيد:
*وضعيت پاي مصدومت چگونه است؟
-فعلاً که فيزيوتراپي مي کنم،اما هنوز براي عمل جراحي مردد هستم.
*براي چه مردد هستي؟
-مانده ام که در تهران عمل کنم يا آلمان.
*مشکلت براي تصميم گيري در چيست؟
-باشگاه هزينه هاي عمل جراحي ام را نمي دهد.براي همين هم مانده ام که در تهران عمل کنم يا به آلمان بروم. *مگر هزينه هاي عمل جراحي در آلمان چقدر است؟
-در آلمان فقط عمل جراحي را انجام نمي دهم،بلکه بايد نزديک به چهار ماه در آن کشور بمانم.در اين چهار ماه هم آب درماني و فيزيوتراپي در دستور کارم است. فکر کنم در مجموع بايد نزديک به سي ميليون هزينه کنم.
* در ايران هزينه هايت چقدر مي شود؟
-قطعاً کمتر است،اما اينجا هم بايد نزديک به 10 ميليون هزينه کنم.
* چرا باشگاه هزينه هاي عمل را پرداخت نمي کند؟ - اگر در ايران عمل کنم بايد پول عملم را خودم مي دهم تا باشگاه در آينده به من پرداخت کند،ولي اگر به آلمان بروم تمام هزينه ها را بايد خودم بدهم.
*چرا ؟! -به هر حال تصميم مسئولان اين بود.
*از اين رفتارها ناراحت نيستي؟ -نه ناراحت نيستم.من مشکلات باشگاه را درک مي کنم و مي دانم که مسئولان هم با مشکلات ريز و درشت بسياري روبرو هستند.
*تاريخ دقيق عمل جراحي ات مشخص نيست؟ -گفتم که کمي دو دل هستم،اما به زودي تکليفم مشخص مي شود.
*و سوال آخر اينکه نتايج پرسپوليس را دنبال مي کني؟ -بله،اميدوارم طلسم پيروز نشدن ما هم بشکند و پرسپوليس جايگاه واقعي اش را در ليگ بدست آورد.
خبرگزاري پرسپوليس : پس از به تعویق افتادن هفته پنجم رقابتهای لیگ برتر (جام خلیج فارس) تمرینات سرخپوشان با تعطیلی چند روزه مواجه شد.
سرخپوشان بعد از تعطیلی سه روزه به دلیل اردوی تیم ملی کشورمان جهت برگزاری مسابقات مقدماتی جام جهانی مقابل تیم ملی عربستان، تمرینات خود را از ساعت 10 صبح روز دوشنبه در محل آکادمی ملی المپیک برگزار میکنند.
خبرگزاري پرسپوليس : روز پنجشنبه هفتم شهریور ماه، مسئولان، کادر فنی و بازیکنان تیم پرسپولیس در مراسم خاکسپاری برادر همسر افشین پیروانی شرکت کردند.
مسئولان باشگاه به همراه کادر فنی و بازیکنان پرسپولیس در مراسم خاکسپاری افشین دیندار عظیمی برادر همسر افشین پیروانی در قطعه 7 بهشت زهرا شرکت کردند.
بر همین اساس افشین قطبی نوبت تمرین صبح سرخپوشان را رأس ساعت 8 صبح برگزار کرد تا بازیکنان بتوانند در این مراسم شرکت کنند.
گفتنی است؛ پدر همسر افشین پیروانی از داوران بینالمللی کشتی کشورمان بوده که به همین خاطر چهرهای شاخصی در این رشته در این مراسم حضور داشتند.
خبرگزاري پرسپوليس : با انصراف تيمهاي خارجي براي شركت در تورنمنت بينالمللي تهران براي بازي مقابل جوانان، تيمهاي مطرح تهراني جايگزين آنها ميشوند.
فدراسيون فوتبال در نظر داشت تورنمنت جوانان با حضور تيم هاي عراق، اردن، كره شمالي و تيم جوانان برگزار شود؛ اما تيم كرهاي و اردن به ايران نخواهند آمد.
به گفته تقيپور مدير تيم هاي جوانان، با انصراف اين تيم ها، فدراسيون با چهار تيم تهراني مذاكره مي كند تا يكي از آنها حريفان جوانان شود. نظر سرمربي بر اين است كه با پرسپوليس يا استقلال ديدار كنند.
اين تورنمنت در تاريخ 10 تا 17 شهريور ماه برگزار مي شود. تيم جوانان خود را براي قهرماني آسيا آماده مي كند.
تيم جوانان در همين راستا، يك ديدار تداركاتي مقابل راه آهن روز چهارشنبه در ورزشگاه اكباتان برگزار مي كند.
اتوبان كمك به تيم ملى بايد دوطرفه باشد
قطبى: تعطيلى ليگ قلب پرسپوليس را شكست
![]()
مثل خيلى ديگر از مربيان، افشين قطبى هم با وقفه ايجاد شده در ليگ مخالف است. او تأكيد دارد كه اتوبان كمك به تيم ملى بايد دو طرفه باشد تا باشگاه ها هم ضربه نخورند. سرمربى پرسپوليس در اين باره توضيح مى دهد: همه ما به عنوان يك ايرانى بايد به تيم ملى و على دايى، سرمربى اين تيم كمك كنيم اما اين كمك نبايد به گونه اى باشد كه به فوتبال باشگاهى ضربه وارد كند. تعطيلى ليگ نه تنها به ضرر باشگاه ها تمام مى شود بلكه در نهايت به تيم ملى نيز لطمه وارد مى كند.
اين مسأله در كل به ضرر فوتبال كشورمان خواهد بود. در دنيا نيز اين كشمكش بين تيم هاى باشگاهى و ملى وجود دارد و فيفا با تعيين قوانينى خاص از اين تنش كاسته و در جهت حمايت از فوتبال باشگاه برآمده.
اينكه ليگ در هفته هاى ابتدايى دچار وقفه شده به هيچ عنوان خوب نيست. تيم ها هنوز در كوران مسابقات قرار نگرفته اند و بايد مجدداً مراحل آماده سازى را آغاز كنند كه اين كار آسانى نيست. نه تنها در فوتبال اروپا بلكه در فوتبال كشورهاى كره جنوبى و ژاپن نيز به هيچ عنوان مسائلى از اين دست مشاهده نمى شود. مسابقات باشگاهى تحت قوانين فيفا برگزار شده و تيم هاى ملى و باشگاهى تحت همين قوانين باهم در ارتباط هستند.
![]()
تيم ملى خوب، تيمى است كه از دل مسابقات ليگ بيرون بيايد و من اميدوارم تصميمات فدراسيون و سازمان ليگ در قبال تيم هاى باشگاهى در آينده منطقى تر از امروز باشد و تصميماتى اتخاذ شود كه نه فقط براى يك تيم بلكه براى كل فوتبال ايران مفيد باشد.
قطبى تعامل باشگاه ها با تيم ملى را ضرورى مى داند و ادامه مى دهد: اين اتوبان كمك بايد دو طرفه باشد. بايد توجه داشت كه بازيكن در باشگاه رشد كرده و از بازى براى باشگاه حق و حقوق دريافت مى كند. بازيكنان در باشگاه آماده مى شوند و در ليگ مربى تيم ملى مى تواند بهترين ها را از ميان آنها انتخاب كند. اين مسأله نشان دهنده اهميت مسابقات ليگ و حضور بازيكنان در اين رقابت هاست.
از نظر قطبى برنامه ريزى مهمترين عامل جهت تعامل باشگاه ها با تيم ملى است: زمانى كه در كادر فنى تيم ملى كره جنوبى حضور داشتم وقتى قرار بود با تيم هاى مطرح بازى كنيم ترجيح مى داديم بيشتر از زمان مقرر بازيكنان را در اختيار داشته باشيم اما قوانين به ما اجازه اين كار را نمى داد. همه مربيان تيم هاى ملى دنيا دوست دارند بازيكنان زمان بيشترى در اختيارشان باشند اما نه باشگاه ها حاضر به اين كار مى شوند و نه قانون به آنها چنين اجازه اى مى دهد. مطمئن باشيد اگر دايى خودش هم سرمربى يك تيم باشگاهى بود از تعويق و تعطيلى ليگ ناراحت مى شد. اين تعطيلى ليگ برتر قلب بازيكنان پرسپوليس را شكست. به دنبال بازى نه چندان خوب مقابل ذوب آهن بازيكنان پرسپوليس به دنبال جبران اين نتيجه در بازى برابر فولاد خوزستان بودند اما با تعطيلى مسابقات ليگ آنها بايد صبر كنند تا دو هفته ديگر كه مجدداً بازى هاى ليگ دنبال شود. متاسفانه اين مسأله از نظر روحى و روانى روى تيم تأثير منفى مى گذارد و مى تواند عملكرد بازيكنان را تحت تأثير قرار دهد.
سرمربى پرسپوليس در ادامه به حمايت از تيمش در بازى هاى اخير پرداخت و در مورد عملكرد مدافعان پرسپوليس و آسان گل خوردن اين تيم ادامه مى دهد: فكر نمى كنم خيلى راحت گل مى خوريم. تمام گلهايى كه از ابتداى فصل وارد دروازه پرسپوليس شده روى اشتباهات فردى به ثمر رسيده. اين اشتباهات هم از سوى بازيكنان پرسپوليس و هم از جانب داوران بوده البته بايد به اين نكته هم توجه داشت كه از پنج گلى كه دريافت كرده ايم يكى از آنها پنالتى به ثمر بوده.
يكى ديگر از مشكلات پرسپوليس ناهماهنگى بازيكنان به ويژه در زمان دفاع است. قطبى درباره اين مشكل هم توضيح داد: تازه در ابتداى مسابقات ليگ هستيم. به تيم ما چند بازيكن جوان اضافه شده كه بايد براى هماهنگى آنها زمان مناسب صرف شود.
به نظر مى رسد خط دفاعى پرسپوليس گاهى تمركز لازم را ندارد كه اين مسأله امرى طبيعى است. به ويژه وقتى همه بازيكنان احساسى بازى مى كنند. آنها مى خواهند براى گلزنى به تيم كمك كنند و همين مسأله تمركزشان را به هم مى ريزد و در آخر به ضرر تيم مى شود. برخلاف شايعات، قطبى با ابراز رضايت از عملكرد عليرضا حقيقى در بازى هاى اخير پرسپوليس مى گويد: حقيقى دروازه بان جوان و با كيفيتى است كه فصل گذشته فرصت بازى پيدا نكرد. اين دروازه بان جوان نياز به وقت و فرصت دارد تا تجربه كسب كرده و پخته تر شود.
سرمربى پرسپوليس در ادامه از بازگشت اين تيم به جريان بازى در سه بازى اخير به نيكى ياد مى كند: ما در سه بازى گذشته مقابل پاس، ملوان و ذوب آهن ابتدا يك گل خورده و عقب افتاديم اما در ادامه نتيجه را جبران كرده و پيش افتاديم. ما در اين مسابقات نشان داديم كه روحيه بردن و قهرمانى را داريم و مى توانيم حتى در روزهايى كه زياد خوب بازى نمى كنيم برنده از زمين خارج شويم. به هر حال پرسپوليس چهار بازى گذشته را با بدون شكست پشت سرگذاشته است، اين نمى تواند آمار بدى براى تيمى كه مدعى قهرمان ليگ است، باشد.
اول تمرين
بعد حضور درمراسم خاكسپارى
قطبى اولتيماتوم داد و رفت
خواب آلودگى در چهره تك تك سرخ پوشان ديده مى شود. البته حق دارند. آنها هرگز در چنين ساعتى به محل تمرين نيامده بودند. البته ظاهرا زودتر به تعطيلات رفتن آنقدر برايشان اهميت دارد كه آنها را ساعت ۷ صبح به شركت واحد كشانده. حتى صحبت هاى افشين قطبى و اولتيماتوم جدى او خواب را از سر آنها نمى پراند. او اينگونه شروع مى كند: «بعد از تمرين امروز، چند روزى تعطيل هستيد و مى توانيد استراحت كنيد و حتى به سفر برويد ولى از تمرين كردن غافل نشويد. هر بازيكنى كه بعد از اين تعطيلى چند روزه بدنش ضعيف شود و افت كند بايد روى نيمكت بنشيند پس مراقب خودتان باشيد. استراحت كنيد و آماده برگرديد.» ماركو همزمان با شروع تمرين قرار است تهران را ترك كند و به برزيل برود. پيروانى و زرينه و شيرى هم ديگر غايبان هستند. از هواداران و ليدرها هم خبرى نيست. بعد از مشورت چند دقيقه اى مربيان، گرم كردن زير نظر كماسى شروع مى شود و بعد هم تمرينات استقامتى و استارت زدن. عبور از موانع و حركات اورلب هم زير نظر او انجام مى شود. قطبى هم نظاره گر است. بعد نوبت تستى ها مى شود كه با كماسى تمرينات استقامتى را انجام بدهند. واعظى و حقيقى هم گوشه اى ديگر مشغول تمرين با عابدزاده هستند. بقيه هم درقالب دو تيم سبز و قرمز رودرروى هم مى ايستند تا در يك بازى فوتبال، تاكتيك هايشان را مرور كنند. قطبى به طور دائم نكات فنى را با قطع جريان بازى گوشزد مى كند و سرخ پوشان هم اجرا مى كنند. ابراهيم توره يك بار براى تيم قرمز گل مى زند و فرهاد خيرخواه ۳ گل براى سبزها! بازى هم با همين چهار گل تمام مى شود. از سرد كردن هم خبرى نيست. نيكبخت كه با لباس شخصى فقط تماشاگر بود و به خاطر گرفتگى عضلات پا تمرين نمى كرد همراه با سرخ پوشان به رختكن مى رود و اعضاى كادر فنى همان جا كنار زمين جلسه اى كوتاه را برگزار و گفت وگو مى كنند. بعد از پايان تمرين افشين قطبى كه قرار است با پرواز ساعت ۱۰:45 به امارات سفر كند خداحافظى مى كند و بعد از گفتن تسليت به افشين پيروانى و عذرخواهى از او به خاطر عدم حضور در مراسم خاكسپارى برادر همسر افشين پيروانى، شركت واحد را به سمت فرودگاه ترك مى كند. مربيان و بازيكنان هم همراه با فرخزادى و به صورت دسته جمعى براى حضور در همين مراسم راهى بهشت زهرا مى شوند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)