با شما نبودم عزیز ... خودش میدونه کیه !من اشتباه كردم ، ببخشيد( چشم ديدنشو دارم
)
با شما نبودم عزیز ... خودش میدونه کیه !من اشتباه كردم ، ببخشيد( چشم ديدنشو دارم
)
داداشه من اگه مس افکت2 رو حذف کنی AW و halo ازgow3 و GT5 برتره؟حداقل سلیقه ی من اینطوری نیست بقیرو نمیدونم
limbo بازیه خیلی قشنگی بود ولی HR هم چیزی از اون کم نداشت
ببخشید این سوال رو توی دو جا دارم میپرسم
الان قیمت بازی های ps3 چیز شده 4 تومن هستش؟؟
بازی های جدید رو هم ساپورت میکنه این چیزه؟؟؟؟(همون رو میگم)
اخه من یه دونه slim رو چند ماه پیش بهم کادو داده بودن ولی فروختمش
الان تقریبا پشیمون شدم
ولی اشکالی نداره یکی از دوستانم نمیدونم راست و دروغش پا خودش ولی گفت اینگاری که میخوان لینوکس و تمامی چیز هایی رو که قبلا روش بود ولی ازش برداشتن رو دوبراه روش بندازن این مطلب درسته یا نه؟؟
الان میصرفه که برم یکی بخرم یا وایسم برای کنسول های نسل بعدی و فعلا با pc گیم بزنم؟؟
قیمت های مدل های مختلفش چنده؟؟؟
ببخشید که خیلی سوال پرسیدم
پیشاپیش ممنون از توضیحات با ارزش شما دوستان![]()
Last edited by Sorena_777; 09-01-2011 at 08:46.
بازی هاش بسته به اینکه رو چه مدیایی بگیری و از کجا فرق می کنه... ولی همین حدوده
بازی هایی که با FW 3.41 اجرا می شن رو میتونید بازی کنید قدیمی هستند. بعضی بازی ها مثل NFS:Hot Pursuit ظاهراً پچ شده تا اجرا بشه ( نه کامل )
خیلی متن جالبی بود ! یه بازی ایکس باکس لایو رو دارید با بازی هوری رین مقایسه می کنید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!limbo بازیه خیلی قشنگی بود ولی HR هم چیزی از اون کم نداشت
یا شما بازی limbo رو ندیدی یا هوی رین رو ! یا یکی شو با یه چیز دیگه قاطی کردی !
یه عکس بازی Limbo
یه عکس از بازی هوی رین :
در این که این دو بازی هر دو قشنگن هیچ شکی نیست ! ولی انصافا اصلا با هم قابل مقایسن که می گین هوی رین از اون هیچی کم نداشت !!! نمی دونم شاید از نظر زیبایی منظورتونه ولی بازم من هر چی فکر می کنم اینا بهم هیچ ربطی ندارن !
ببینید جناب shinnig و javid............... .
اولا در مورد limbo تا حالا هیچ سایتی که بهترین ها رو انتخاب کرده نگفته چون این بازی یه بازی لایو هست پس در نتیجه مقابل بازیهای دیگه مهم نیس...........قرار نیس چون رو دیسک عرضه نمیشه پس بازی ضعیفیه......... .
در تمام انتخابای سایتها این بازی به عنوان یه بازی مستقل بوده و مستقل امتیاز گرفته.....لطفا قبل از بحث با من برین یه سر به چند تا سایت بازی بزنین من بیخودی یه حرفی رو نمیزنم(من حرف بی مدرک نمیزنم)............. .
دوما آقای shining اگه بازی mass effect2 رو از انحصاریهای ایکس باکس کسسر کنی میمونه limbo -reach-aw و برای p3 هم بازیهای god of war3-heavy rain-gt5 ..........
امتیاز میانگین این سه بازی برای دنیا ملاکه نه نظرات من و شما اگه امتیازات رو ملاک قرار بدین خودتون به نتیجه میرسید که چه کسی در وضعیت برتره.......... .
علاوه بر اون بازی مثه halo reach از اکثر سایتا بهترین شوتر انتخاب شد و از بعضی سایتا هم بهترین بازی سال ولی این gt5 حتی نتونست بهترین بازی ریسینگ بشه چه برسه به بهترین سال.......... .hr هم که هیچی و god of war بهترین گرافیک شد فقط...........ولی aw بهترین بازی سال در چند مورد شد و همچنین limbo که ت چند رشته جایزه گرفت.......... .
یه کم عاقلانه برخورد کنید با قضیه............(دنیا رو امتیاز می چرخه نه اینکه این مال لایو پس شوت......من از این خوشم نمیاد پس شوته)
.
.
Last edited by halflife g; 09-01-2011 at 10:22.
ببخشید این سوال رو توی دو جا دارم میپرسم
الان قیمت بازی های ps3 چیز شده 4 تومن هستش؟؟
بازی های جدید رو هم ساپورت میکنه این چیزه؟؟؟؟(همون رو میگم)
............................
ببخشید این تیکه رو هم بهش اضافه کردم ممنون میشم جوابم رو به همین سرعت بدین
من یه دونه slim رو چند ماه پیش بهم کادو داده بودن ولی فروختمش
الان تقریبا پشیمون شدم
ولی اشکالی نداره
یکی از دوستانم نمیدونم راست و دروغش پا خودش ولی گفت اینگاری که میخوان لینوکس و تمامی چیز هایی رو که قبلا روش بود ولی ازش برداشتن رو دوبراه روش بندازن این مطلب درسته یا نه؟؟
الان میصرفه که برم یکی بخرم یا وایسم برای کنسول های نسل بعدی و فعلا با pc گیم بزنم؟؟
قیمت های مدل های مختلفش چنده؟؟؟
ببخشید که خیلی سوال پرسیدم
پیشاپیش ممنون از توضیحات با ارزش شما دوستان![]()
Last edited by Sorena_777; 09-01-2011 at 11:04.
ترجیح می دم بحث نکنم ولی از اونجایی که جواب شما بوی توهین می داد فقط بگم که ، من نگفتم چون بازی مال لایوه بدرد نمی خوره کجا گفتم شما هی رو این مانور دادید ! می گم این دو بازی حتی از نظر سبکم به هم هیچ ربطی ندارن که شما بخواید مقایسه کنید .... شما دارید یه بازی کاملا دو بعدی رو با یه بازی سه بعدی مقایسه می کنید ، جدا از این موضوع سبک این دو بازی هم با هم فرق می کنه مثلا اگه اون بازی هواپیمای آتاری رو می اومدید با ایس کمبت مقایسه می کردید حداقل می گفتیم سبک جفتشون هواپیمایی ! این از بیخ و بن از نظر من اشکال داره ...
من هیچ دید فن بویانه نداشتم و ندارم ، همه کنسول ها عنوان خاص و زیبایی برای خودشون دارن ، همه کنسول ها هم دارم و ازشون لذت می برم سایت های گیم هم دنبال می کنم ولی هیچ وقتم به امتیاز بازی ها توجه نمی کنم و هیچ وقتم به کسی بازی پیشنهاد نمی دم ، چون بازی از نظر من سلیقه ایه و هر کی بنا به نظر خودش برسی می کنه و اون امتیاز ها هم مطمئن باشید سلیقه فرد بازی کننده درش خیلی دخیله ، به عنوان مثال من حالم از سری بازی جی تی ای بهم می خوره ولی این بازی طرفدارای خاص خودش رو داره و امتیازشم بالا ولی من دوستش ندارم چون به سلیقه من نمی خوره ... من صرفا گفتم این دو بازی اصلا نباید با هم مقایسه بشن چون از هیچ نظری به هم شباهت ندارن ... من کی گفتم چون لایوه پس شوت ، گفتم لایوه چون عموما بازی های لایو ساده هستن ولی اکثرا ایده های جالب و خلاقانه ای دارن ... من ادامه نمی دم چون فقط شما ظاهرا بلدید برید سایت های گیم و امتیاز ببنید و دیگه به هیچ چیزی توجه ندارید !!!!!!! نظر منو شما هم با هم فرق می کنه پس بحث بی فایدس ...
بازی های پلی سه رو بستگی به حجم بازی توپخونه بین پنج تا ده هزار تومن می ریزن رو هارد بگردید کمترم پیدا می شه . کنسول هم کاملا -- شده و احتمال اینکه لینوکس اینا رو برگردونن روش هست ، ولی انصافا پلی سه کپی شده مشکل زیاد داره ، من توصیه نمی کنم بخرید دیروز داشتم تکن رو کنسول کپی خورم بازی می کردم دو بار وسط بازی کرش کرد و یه بارم رو لودینگش موند !!!!!
کجای پست من توهین داشت؟؟؟؟خوهشا انگ نچسبونین به من........من توهینی به کسی نکردم...... .
شما متوجه علت مقایسه این دو بازی نشدید......یکی از دوستان گفتن علت برتری ایکس باکس در سالی که گذشت مس افکت بود من هم بازیهای انحصای هر دو رو لیست کردم نوشتم....... همونطور که این دوستمون گاد او وار رو با هیلو مقایسه می کنن..... .
امتیازها برای این لیست شده که بفهمیم چرا در این سال ایکس باکس از نظر ign بهترین کنسول شد......... .
و اینم بگم که بله من به امتیازا و نظرات کارشناسا اهمیت میدم..........اشکالی هست در این؟؟؟؟
.
.
javid خان من در مورده قشنگیه بازی limbo گفتم چیزی از HR کم نداشت نه گرافیکو......... من limbo رو خونه یکی از بچه ها دیدم خودم بازی نکردم بازیه قشنگی بود من قشنگیشو گفتم
این دوستمون halflife نظرش اینه limbo از HR بهترو سرتره که این نظرش براش محترمه ولی HR یه تحول بود....
ولی ادم نباید خودشو با امتیازا گول بزنه جنابه halflife
اینیکه شما میگی اینه:::AW از gow3 بهتره halo از GT5 و limboاز HR
گرچه اینا اصلا تو سبکه هم نیستن و نباید باهم مقایسه بشن ولی خودتون قضاوت کنین کدوم از این بازیا شاختره
...........
...........
بالاخره فایل اصلی جیلبریک PS3 توسط جورج هاتز منتشر شد
Last edited by Amir M.ohAma.D; 09-01-2011 at 13:18.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)