میتونم دلیلتون برای اینکه t-gate پیشنهاد میشه چیه؟
من شنیدم dvd های 9 گیگ t-gate زود خراب میشند!
میتونم دلیلتون برای اینکه t-gate پیشنهاد میشه چیه؟
من شنیدم dvd های 9 گیگ t-gate زود خراب میشند!
دلیل من رده بندی dvd خام هایی که استفاده میشه
اول verbatim و بعدش هم tgate و بعدش هم aone
من خودم حدودا 25 تا از بازی هام روی tgate هستن و کوچکترین مشکلی تو این چند ماه نداشتم
خیلی ها رو هم میشناسم که استفاده میکنن
اگه از dvd درست استفاده نشه حتی Verbatim هم 1 ساعته خراب میشه
خوب کاری کردی دوست عزیز مبارکت باشه انشالله صد سال واست کار کنه.
این فیلم راسته جاسپرا صداشون بیشتره من اول فک کردم جاسپری که من گرفتم فقط این فرقو با فالکون داره ولی مثه اینکه.....
البته وقتی فاصله از دستگاه دو سه متر باشه و مشغول بازی باشی صدایی متوجه نمیشی.
Last edited by halflife g; 10-04-2009 at 19:45.
مجید کارش 100 درصد اطمینانی هست و همه جوره تایید میشه.بچه ها دیشب که رفتم توی ---------- یک تاپیک پیدا کردم به نام "پیش فروش مرحله دوم آرکید جاسپر " که آقایی به نام "مجید شامی" این کنسول رو میفروخت! البته مدل پرمیوم هم آورده بود و من کاملا تصمیم گرفته بود که امروز هزینه رو براش کارت به کارت کنم!
ولی الان که میرم داخل سایت ---------- انگار این تاپیک پاک شده!
و وقتی از طریق گوگل آدرسش رو پیدا کردم این ارور رو میده:
اون حذف تاپیک هم مربوط به هزینه ماهیانه ای هست که فروشنده ها باید به سایت ---------- بپردازند و اگر اکانتشون تموم بشه تاپیک به صورت اتوماتیک حذف میشه و اگر دوباره پول رو واریز کنن تاپیک بر میگرد.. تا حالا هم 100 بار این تاپیک ها به خاطر این هزینه ماهیانه حذف شدن..
كاملا تاييد ميشه!!!!
طريقه صحيح فروش اينترنتي اينجوريه كه شما جنس رو انتخاب ميكنيد..مامور پست جنس رو براي شما مياره بعد پولش رو به مامور پست ميدهيد !!!
هرگز قبل از خريد پول به كسي ندهيد!!!!!!!!!!!!!!
آدم باید از جای مطمئن خرید کنه مثلا همین مجید تا حالا فکر کنم یک 2000 نفری ازش خرید کردن..اگه من باشم هرگز همچین چیزی رو از یه فروشگاه مجازی نمیخرم .
دوست عزیز حالا شما بگو معتبر ترین کسیه که تو کل دنیا داره کنسول از طریق اینترنت میفروشه
اومدیم یه موقع خدایی نکرده خدایی نکرده طرف افتاد مرد !!! شما میخوای بری پولتو از کی پس بگیری !!!!؟؟؟؟
شما قشنگ پولتو بردار برو یه جای خوب که هم ببینی چی داری میخری هم با خیال راحت باهاش بازی کنی
من خودم بعد از تحقیق های که میکنم جنسها رو از اینترنت سفارش میدم و تا حالا هیچ مشکلیم نبوده..
شما باید یک تبدیل برای صدا بگیرین.. به همراه کابلی که اون رو به اسپیکر وصل میکنید..عزیز من نگفتم که میخوام با مانیتور بازی کنم باید چیکار کنم !؟ گفتم واسه داشتن صدا با شرایطی که گفتم باید چیکار کنم !!
من با کنسولم به مانیطور وصله ولی به خاطر اینکه نمیتونم با صدا بازی کنم مجبورم با یه lcd 46 اینچ بازی کنم که اصلا دلم نمیاد با همچین تلویزیونی بازی کنم.
عکس 1
عکس 2کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمشکلی نداره خیالت راحت..سلام من پلی 3 دارم خیلی وقته که میخوام ایکس باکس بگیرم اما میترسیدم سه چراغه بشه ایا الان که این مادر بوردهای جاسپر و فالکون اومدن دیگه سه چراغه نمیشن؟
سفارشی نیست .. این ها رو خود افراد عادی با کمی هنر درست میکنند .. یکی بود که از این کارها به سر قاب کنسول در میاورد..دوستان چجوري ميشه ايكس باكس رو اين شكلي كرد؟
آخه تو فاميلامون بچه زياده ميخوام يه كاري كنم هر كي ايكس باكس رو ديد وحشت كنه![]()
برو تو سایت بازی سنتر.. قسمت game xbox و بعد هم دانلود بازی های Xbox360سلام دوستان چند روزيه سرعت اينترنتم به طور وحشتناكي بالا رفته !!!
يه سايت معرفي ميكنيد كه بازي xbox360 به صورت iso براي دانلود بزاره؟؟؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین فیلم راسته جاسپرا صداشون بیشتره من اول فک کردم جاسپری که من گرفتم فقط این فرقو با فالکون داره ولی مثه اینکه.....
البته وقتی فاصله از دستگاه دو سه متر باشه و مشغول بازی باشی صدایی متوجه نمیشی.این فیلمی که دیدین 100 درصد fake و تقلبی هست قبلا هم در موردش بحث شده بود (اصلا فالکون و جاسپری در کار نیست و فقط یک کنسول هست)تراكتور ماكروسافت :ي آقا اگه اينجوري باشه كه فالكون بهتره !!!
اي كاش مثل ps3 بدون صدا بود !!!
اون زمان هم که این فیلم پخش شد هنوز پریمیوم جاسپر تولید نشده بود و فقط آرکد بود که این جاسپره پریمیوم هست..
راستش من از fake بودنش اطلاعی ندارم ولی من این تفاوت صدا رو خودم تو دو تا x360 که داشتم دیدم پرمیوم 60 خیلی کم صدا تر از جاسپری بود که حالا دارم
شما اگه اون تاپیک را کامل میخوندی به جواب سوال میرسیدی.در ضمن اون پست منفردی هم که برای شما گذاشتم در مورد همین سوال شما بود که 2 قیش صدا را به یک فیش 3.5 میلیمتری استریو تبدیل میکنه.که بیشتر اسپیکر ها ورودی صدا 3.5 میلیمتری استریو را دارند.
مرسی جیگر ولی من اگه این فیشو به دستگاهم وصل کنم که دیگه نمیتونم به مانیتور وصلش کنم آخه .
مگر اینکه بشه hdmi رو به مانیتور وصل کرد .
میشه ؟
یه نوع دیگه هست که شما فقط یه پایه میخرید که یه سرش فیش های سفید و قرمز صدایی که از کنسول میاد بهش میخوره و سر دیگه هم فیش 3.5 میلیمتری داره که اونو به اسپیکر وصل میکنین
اینم عکسش : از نوع سیمی
که شما دو فیش سفید و قرمز رو به یه طرف بعد یه کابلی که دوسرش 3.5 میلیمتری داره رو یه طرفشو میزنی به تبدیل طرف دیگه رو میزنی به اسپیکر
این یکی از نوع پایه ایش هست: که فکر کنم سیمی بیشتر به کارت بخوره
![]()
Last edited by starpars; 11-04-2009 at 11:19.
واقعا عالی بود مرسی دوست خوبم
فقط نگفتی از کجا تهیه کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)