دوست مناون که فک کنم چه نیست که هست!
این آهنگ عالیه و بوف کور هم مثل اونه تقریبا" از گوش دادنشون هیچ کسی فک نکنم خسته شه!
البته آهنگایه دیگه و دیگه ای هم هستن که همشو نمیتونم بنویسم!![]()
دوست مناون که فک کنم چه نیست که هست!
این آهنگ عالیه و بوف کور هم مثل اونه تقریبا" از گوش دادنشون هیچ کسی فک نکنم خسته شه!
البته آهنگایه دیگه و دیگه ای هم هستن که همشو نمیتونم بنویسم!![]()
اره اهنگش فوق العاده است !!!
دوست من اون قسمت همون چه بی اندازه بی رحمی هستش !! خوشبختانه من اهنگ ها رو علاوه بر سیستم تو پلیرم که تفکیک خوبی داره هم گوش میدم و قشنگ میگه چه بی اندازه بی رحمیبی رحم !!!!!!
![]()
«محسن چاوشی» در گفتگوی اختصاصی با سایت «موسیقی ما»:
آلبوم جدید، فقط با «بهروز صفاریان»!
موسیقی ما - بهمن بابازاده: جدیدترین آلبوم «محسن چاوشی» در آخرین مراحل تولید و اخذ مجوز قرار دارد و این خواننده این بار با تجربهای جدید قرار است وارد بازار موسیقی کشور شود. «من خود آن سیزدهام» عنوان جدیدترین آلبومی ست که این خواننده در آستانه انتشار دارد و مدت هاست که اخبار و شایعات مختلف درباره آن، در شبکههای اجتماعی و سایتهای خبری دست به دست میچرخد. برای خبردار شدن از اینکه آلبوم چاوشی در حال حاضر در کدام مرحله تولید و توزیع قرار دارد و او بعد این اثر، کارهای آلبوم بعدیاش را تا چه حدی پیش برده، دقایقی کوتاه را با او همکلام شدیم که بخشهایی از این صحبتها را میخوانید:
- طرح جلد
یکی از ماجراهای کشدار آلبوم «من خود آن سیزدهام» بحث طرح روی جلد این اثر بود که بارها انتشار آن را عقب انداخته است. برخی اختلاف نظرها بین چاوشی و تهیه کننده این آلبوم باعث شد انتشار این آلبوم همین طور عقب بیفتد ولی ظاهرا این ماجرا ختم به خیر شده و چاوشی بالاخره با یک طرح جلد خوب توانسته همه این داستانها را خاتمه ببخشد: «آلبوم به احتمال زیاد بعد از اتمام ماه صفر در بازار موسیقی منتشر خواهد شد و بالاخره طرح جلد آلبوم هم نهایی شد و اتفاقا به نتایج خوبی هم رسیدهایم. عکسهای زیادی برای این طرح جلد انداختهام و در حال کار روی جزئیات آن هستیم.»
- جزئیات بیشتر
تقریبا همه جزئیات آلبوم چاوشی در ماههای گذشته در رسانهها منتشر شده ولی او از جزئیات بیشتر اثرش گفت: «اشعار کلاسیک شعرا و مفاخر ادبیات ایران از جمله مولانا، وحشی بافقی، شهریار، خیام و باباطاهر در این آلبوم استفاده شده و داستان این انتخابها را هنوز جایی عنوان نکردهام. ماجرا از این قرار بود که قبل از اینکه پیشنهاد این اثر به من بشود یک کار در این فضاها داشتم. برخی دوستان آن را شنیدند و از آنها استقبال کردند و همین باعث شد انرژی من برای کار کردن در این فضاها بیشتر شود. هرچند آن اوایل خیلی امیدی به استقبال از طرف مخاطبان از این فضاها نداشتم ولی به مرور و بعد از پیگیری بیشتر مفهومی این قبیل آثار به این نتیجه رسیدم که قطعا مخاطب موسیقی هم میتواند با این اشعار فاخر و کلاسیک ارتباط عمیقی برقرار کند و به مرور این حسام بیشتر و بیشتر شد و حالا به اطمینان خاطر عجیب و غریبی رسیدهام. با انتشار آلبوم بهتر و بیشتر میشود، درباره این ماجرا صحبت کرد. شاید باورتان نشود ولی این روزها که در مراحل نهایی میکس آثار این آلبومام، به قدری درگیر اشعار مفاخر ادبیات ایرانام، که دیگر نمیتوانم در این برهه با آثار روز بازار ارتباط برقرار کنم. قصد بیاحترامی به کسی را ندارم و فقط حال و روز این روزهایم را گفتم. شاید بعد از انتشار این آلبوم دوباره به شرایط قبل برگشتم. امیدوارم مخاطبانام از عقب افتادن تاریخ انتشار آلبوم دلخور نشوند. قول میدهم که با دستی پر سراغشان بیایم.»
- فقط بهروز صفاریان!
چاوشی در انتهای صحبتهایش نیز درباره آلبوم بعدیاش گفت: «آلبوم «من خود آن سیزدهام» مال چند سال پیش است. من کارهای آلبوم جدیدم را شروع کردهام و حتی نصف آن را نیز به اتمام رساندهام. خبر داغی که برای مخاطبانم دارم این است که در آلبوم جدید همه فعالیتها و نظارتهای کلی بر عهده «بهروز صفاریان» است. او دو قطعه را در آلبوم تنظیم کرده و وظیفه نظارت کلی بر کلیت آلبوم را هم بر عهده دارد. من در همه این سالها وقتی در کارهایم به مشکلی بر میخوردم، فقط از بهروز صفاریان کمک میگرفتم. دوستی عمیقی بین ما بود ولی مشغلههای کاری باعث شده بود هرگز با هم همکاری نزدیکی نداشته باشیم. ولی این بار تصمیم گرفتهام که آلبوم بعدی را که تابستان سال بعد در بازار موسیقی کشور منتشر میشود، با کمک و همیاری بهروز صفاریان وارد بازار کنم. «فرشاد حسامی» هم علاوه بر تنظیم دو قطعه، میکس و مسترینگ آلبوم بعدی را هم بر عهده دارد. ولی همان طور که گفتم، کلیه موارد آلبوم در نهایت زیر نظر بهروز صفاریان است و او کلیت آلبوم را مدیریت خواهد کرد».
گفتنی ست پیگیریهای خبرنگار ما از آلبوم جدید این خواننده به اینجا ختم شد که ظاهرا برخی ترانههای این آلبوم را «روزبه بمانی» سروده است.
ترکیب محسن چاوشی و روزبه بمانی و صفاریان باید شنیدنی و جالب باشه !
مجله همشهری جوان
.![]()
Last edited by Greedy; 15-12-2012 at 18:27.
همکاری بهروز صفاریان با محسن چاوشی در آلبوم جدیدش
محسن چاوشی ، در حال ساخت آلبوم جدید خود است . این اثر بعد از آلبوم من خود آن سیزدهم و در سال 92 منتشر خواهد شد .تا کنون 6 ترانه از این آلبوم را حسین صفا سروده است و محسن چاوشی ، بهروز صفاریان و فرشاد حسامی تنظیم این قطعات را بر عهده داشته اند .
محسن چاوشی و بهروز صفاریان که یکی از تنظیم کننده های خوب کشورمان است سال ها با یکدیگر روابط دوستانه دارند و این بار فرصتی دست داد تا با یکدیگر همکاری نمایند .
شایان ذکر است مدیریت و نظارت کلی این اثر را بهروز صفاریان در کنار محسن چاوشی بر عهده دارد و نوید آلبومی شنیدنی را به همه شما می دهیم .
اطلاعات تکمیلی آلبوم به مرور در اختیارتان قرار می گیرد .
کوتاه از من خود آن سیزدهم : این آثر پس از ایام محرم و صفر منتشر خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ebook.com/mchavoshifans
نمیدونم این آقای بهروز صفاریان تا الان چه آثاری ساخته و چه کاره هست و خواهد بود
امیدوارم در هر زمینه ای که به چاووشی کمک میکنه، بتونه مفید واقع بشه.
اما اگر واقعا قرار باشه توی آلبوم بعدی چاووشی از اشعار روزبه بمانی هم استفاده کنه خیلی خوشحال کنندست این خبر
چرا؟
چون الان حسین صفایی که قبلا فقط برای چاووشی شعر میگفت،
داره هم برای خودش، هم برای شهاب رمضان؛ هم برای 4تا خواننده جوون دیگه هم شعر میگه
و فکر میکنم این موضوع خواه ناخواه روی کیفیت اشعارش تاثیر منفی میذاره
اینکه چاووشی یه آلترناتیو خوب در کنار صفا داشته باشه رو خیلی میپسندم
و البته اینکه چاووشی همچنان به طور مداوم کار میکنه
و منتظز نمونده تا یه آلبوم بیاد،
بعد کار روی بعدی رو شروع کنه هم بسیار خبر خوشحال کننده ایه![]()
واقعاً بهروز صفاریان رو نمی شناسید؟!نمیدونم این آقای بهروز صفاریان تا الان چه آثاری ساخته و چه کاره هست و خواهد بود
امیدوارم در هر زمینه ای که به چاووشی کمک میکنه، بتونه مفید واقع بشه.
بهروز صفاریان با سابقه ترین و به اعتقاد اکثر کارشناسان حرفه ای ترین تنظیم کننده ی پاپ بعد از انقلابه.ایشون با هرکسی هم کار نمی کنن.اکثر بزرگان و آغازگران موسیقی پاپ بعد از انقلاب از جمله محمد اصفهانی،سعید شهروز،فریدون و حتی شادمهر عقیلی سابقه ی همکاری طولانی مدت با ایشون رو دارن
نه والا راستش نمیدونم
من تا همین چند وقت پیش همین روزبه بمانی رو هم نمیشناختم
کلا آدمی نبودم هیچوقت که ببینم حتی شاعر یه شعر قشنگ کیه
چه رسد به تنظیم کننده...
ولی خب تا حالا تو کارای چاووشی تنظیمهای کوشان رو خیلی دوست داشتم
و با توجه به سابقه ای که از ایشون گفتین فکر میکنم فضای کارش با فضای کارای معمول کوشان
که خیلی شلوغ هست و پر ریزه کاری (مثل حریص و "ها" و چمدون و...) فرق داشته باشه
که خب البته بد هم نیست.
چون فضای سنگین برای شعرهای عمیقی که عمده شعرهای چاووشی رو تشکیل میده ترجیح داره به شلوغی
و در ضمن من با کارای امیر جمالفرد هم اصلا حال نکردم...
واقعا غافلگیر شدم ... چاووشی و بهروز صفاریان و شعرای بمانی ؟!
نمیتونم تا تابستون سال بعد صبر کنم![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)