منم زنگ گوشیم قاط زد.ریسیتش کردم ok شد.
منم زنگ گوشیم قاط زد.ریسیتش کردم ok شد.
لطف كن و ورژن گوشي تو بنويس
دوست عزيز من خودم همين گير رو داشتم آغا پولم دست شركت موبايل پلاسه كه برنمي گردونن و مجبورم يا ان70 معمولي بردارم يا ان73 معمولي ولي من موزيك مي خواستم حالا مجبورم يكي از اين دوتاي معمولي رو بردارم باخودم اونقده كلنجار رفتم حالا ان70 بردارم يا ان73 بلاخره ان73 رو انتخاب كردم هنوزم شك دارم كه اونو بخرم يا نه بلاخره اونم مي گه پشت مشكيشو نداره قهوه اي داره و بادمجوني حالا نمي دونم كدوم خوشگلتره و مردونه تره و رنگ صفحشون چيه؟ سفيده يا نقرها ي؟؟؟؟
Last edited by tcom_mobile; 12-04-2007 at 18:42.
یعنی چی ؟ زیر جای باطری نوشته مدل N73 -1![]()
دوست عزز اون مدل دستگاهه. مي گه ورژنش
ستاره
مربه
چهارتا صفر
مربع
اينا رو مي زني ورژنشو لود مي كنه
سلام
دوستان من به دنبال راهی برای اتصال گوشی با اینترنت از طریق کامپیوتر (کابل یا بلوتوث)هستم . تو سایت موبایلستان شماره سریال گوشی ها می گرفت بعد فایل تنظیماتو می فرستاد ولی بهانه اورد و قطع کرد البته من خودم تو سایت اصلی نوکیا رفتم و بدون دادن سریال گوشی البته از طریق تنظیمات مخابراتی کشور آلمان و دادن شماره موبایل اقدام کردم که بلافاصله تنظیمات به شمارم sms شد و تنظیماتو انجام دادم ولی افاقه نکرد !!
اگه از دوستان کسی روش صحیح و تست شده ای برای اتصال به اینترنت داره لطفا با آموزش بزاره .
با سپاس
دوست عزيز من الان اين بست رو دارم با كوشيم ميدم.
ميتوني از طريق بلوتوث اينترنت رو شير كني
دوست محترم متاليكا چند جا اين سؤال ازت پرسيده شده فقط گفتي كه من دارم والان وصل شدم و از اين جور حرفا . خوب داري مباركت ياد بده قشنگ دقيق بيان كن چه جورياس چي مي خواد وگرنه همه همه چي دارن اين كه نشد حرف.
ستاره مربع 0000 مربع
اين كد رو بزن و همه چيزهايي كه ميبيني بنويس
Last edited by doosdashtani; 13-04-2007 at 07:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)