چونكه شما n73رو با 810 يكي دونسته بوديد ماهم خواستيم بي حساب بشيم!
چونكه شما n73رو با 810 يكي دونسته بوديد ماهم خواستيم بي حساب بشيم!
زرشك 810 كه از k800هم بهتر ميگيره!
تا وقتی که این بروبچ K800 باز متوجه نشن که N73 قابل مقایسه با هیچ گوشی نیست همین دردسرها رو داره ...
به اين ميگن عكس پوستري!اين رو توي هواي ابري گرفتم نور محيط خيلي كم بود!
n73 و لنز كارل زايس!
نبود؟؟؟؟؟
Last edited by Rjoun; 08-06-2007 at 11:54.
سامان جان شما وقت کردی یه نگاه به نتیجه نظر سنجی بندازی بد نیست !
حالا اگر کا800 ی ها (مثل خودم) یه مقدار تنبل هستن شما دیگه سو استفاده نکن عزیزم !![]()
![]()
سلام
ببخشید که پای 810 رو وسط کشیدم
ولی خداوکیلی کیفیت 810 رو دیدید
خداییش از این عکس کیفیتش بهتر نبود :
خداییش گفتم
این عکس آبروی ن73 رو برده
یه چند تا عکس با ک800 میزارم
در مورد اون 200 تومنی ه هم هم خودم و هم Rjoun گفتیم که حالت داکیومنت ک800 اینجوریه
لطفآ تاحالا با ک800 کار نکردید نظر ندید
دوستات واقعا بعضي از شما ها نظرهايي از روي تعصب مي دهيد !
من نميدونم اين وسط دبليو 810 چيه اوردينش تو نظراتتون !
اسم تاپيك رو كه ميدونيد ..... بعدشم بعد از اين همه بحث صفحه پست عكس باز نفهميديد بابا اين دو تا ان 73 و كا 800 تقريبا در مورد دوربينشون با هم برابرند و هي نگيد يكي از يكي بهتره !
جالبه يكي اومده ميگه دبليو 810 با ان 73 برابره يكي مياد ميگه ان 90 صعيف تر از دبليو 810 آخه چرا خالي ميبنديد ( در مورد دبليو 810 فقط گفتم اين توضيح رو بدم مگر نه اينجا جاي بحث دوربين هاي 2 مگ نيست كه ) !
چقدر اعتماد به نفس داریدتا وقتی که این بروبچ K800 باز متوجه نشن که N73 قابل مقایسه با هیچ گوشی نیست همین دردسرها رو داره ...![]()
آرش جان درست میگیددوستات واقعا بعضي از شما ها نظرهايي از روي تعصب مي دهيد !
من نميدونم اين وسط دبليو 810 چيه اوردينش تو نظراتتون !
اسم تاپيك رو كه ميدونيد ..... بعدشم بعد از اين همه بحث صفحه پست عكس باز نفهميديد بابا اين دو تا ان 73 و كا 800 تقريبا در مورد دوربينشون با هم برابرند و هي نگيد يكي از يكي بهتره !
جالبه يكي اومده ميگه دبليو 810 با ان 73 برابره يكي مياد ميگه ان 90 صعيف تر از دبليو 810 آخه چرا خالي ميبنديد ( در مورد دبليو 810 فقط گفتم اين توضيح رو بدم مگر نه اينجا جاي بحث دوربين هاي 2 مگ نيست كه ) !
منم عذر خواهی کردم ولی خداییش کیفیت رو کف کردین (سونی ه دیگه)![]()
دوست عزيزم از شما ديگه انتظار رو ندارم اين حرفارو بزنيد !
عكس گرفتن با دوربين .... مگر فقط از گل گرفتن حالت فوكوس ، ماكرو هست !؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)