يك سؤال داشتم. اولا اينكه كا800 فقط ساخت چينه؟؟؟/ ثانيا هندزفري كا800 شبيه دبيلو800 هستش يا نه از اونايي هستش كه اسفنجيه و داخل مجراي گوش وارد نمي شن؟؟؟؟؟ چرا جواب نمي دين آخه؟؟؟/
بله فکر میکنم که همه ی شان چینی باشه. نه شبیه سری دبلیو نیست و از همون ساده هاست. ولی به هم میخوره میتونی بری یه هندزفری مدل دبلیو بگیری و استفاده کنی.
كسي هست كه واقعا بدونه و مطمئنا بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینک مقاله که ایراد داره میگه این صفحه وجود نداره
سلام
یه سوال داشتم من الان یک ماهی هست کا800 گرفتم امروز حواسم نبود سیم usb رو قبل از اینکه از داخل کامپیوتر پنجره رو ببندم در آوردم الان سرعت گوشیم خیلی اومده =پایین باید آپدیتش کنم یا دیگه درست نمیشه
برای پخش موزیک سرعتش خوبه ولی وقتی میخوام گزینه ایس رو باز کنم خیلی طول میکشه لطفا کمکم کنید![]()
اقا من نهn 73 دارم نه k800 اما با هر دوش كار كاردم . نه كاخونشون ماله بابامه نا چيز ديگه . اما اگه كسي ميخاد بگيره اول v3xبعد k800 چون واقعا k800 حرف نداره اما n73 خيلي گرونه
![]()
[QUOTE=qaderi;1038974]سلام
یه سوال داشتم من الان یک ماهی هست کا800 گرفتم امروز حواسم نبود سیم usb رو قبل از اینکه از داخل کامپیوتر پنجره رو ببندم در آوردم الان سرعت گوشیم خیلی اومده =پایین باید آپدیتش کنم یا دیگه درست نمیشه
برای پخش موزیک سرعتش خوبه ولی وقتی میخوام گزینه ایس رو باز کنم خیلی طول میکشه لطفا کمکم کنید[/QUOTE
اول اطلاعات رو گوشیتو یه جا کپی کن بعدش یه بار مستر ریست کن ببین درست میشه یا نه
خوب با سلام خدمت حضرات پروفشنال
مگه من چی کار کردم که از تو لیست کلوپ حذفم کردین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
خوب حرف حق تلخه.....
حالا که اینقدر حالیتونه لطف کنید بگید این ورژن های firmware مال k800 هر کروم چه ویژگی دارن؟؟؟![]()
آخه تازگی ها گوشی من یه ایراد دیگه هم پیدا کرده. call های ورودی save نمی شه و من یه جا خوندم که تنها راهش اینه که upgradesh کنم.ماشاالله ای k800 ما هم هر روز بهتر از دیروز گند می زنه به حالمون
![]()
![]()
![]()
هر چند مطمئنم upgrade هم بشه به احتمال زیاد دیگه کلاً می پکمه![]()
![]()
منوي k800 db2020 cid51 red رو نمي شه عوض كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)