تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 55 از 93 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

اگه نباشه جاش خالی می مونه مهدی 2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

واقعا من موندم این ایرانسل تو تهران داره بهترین خدمات رو میده و اکثر جاها آنتن فول داره و اسم خیابونی که توش بی تی اس هست رو می نویسه مثلا تو یه خیابون A, B ,c می زنه یعنی چند تا آنتن تو یه خیابون در صورتی که تو شهرستان مثلا شهر قم فقط 3 یا 4 تا آنتن زده که اونهم اسم خیابون رو نمیزنه و توی مرکز شهر هم حتی بعضی اوقات آنتن فول نیست و اگه بخواهی استفاده کنی باید گوشی رو نیم متر بالا سرت بگیری بعد دیگه خیلی رو می خواد که تهرانیها بیان انتقاد کنن
    اون جاده قم تهران که از جنوب تهران می نویسه جزو پوشش دهی کجاست؟ دیگه از عوارضی به بعد جزو جاده محسوب می شه؟
    بعد از اون طرف نوشته پوشش قم کامله بعد خودش تو نقشه نیمی از قم رو بدون پوشش کشیده
    این سایت تالیا نیوزنمی دونم چه دشمنی باهاش داره من نمی دونم از این کار چه سودی می بره
    Last edited by مهدی 2007; 07-03-2007 at 22:31.

آخر فروم باز ShahabSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    پایتخت -> تهران بزرگ

پيش فرض

فعلاً شدیداً به دست و پا افتادن و هی دارن به ایرانسل گیر میدن.

تا حالا یه بار هم اخبار از خدمات ایرانسل چیزی نمی گفت ولی حالا هییییییی از اخطار هایی که بهش میدن میگه. اونم چه اخطارای الکی و مسخره ای. 30 درصد تجهیزات باید خارجی باشه هم شد ایراد؟ (برو عمو)

عوام فریبی این دولت پست فطرت تمومی نداره.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خوب شما که هی میگین ثانیهای حساب کنه بعد از عید وقتی تعرفه معلوم شد ببینید چقدر اینترنت مفت استفاده کردین دیگه یا مکالمه ی رایگان (مخابرات و تالیا برن بوغ بزنن)

Banned Silwestern's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تورو خدا ببینید چقدر با وقاحت پشت سر ایرانسل دروغ میبافن. متن زیر رو از سایت تالیا نیوز بخونید ببینید آخه این بسیاری که گفته کیه؟ بسياري از شهروندان تهراني از كيفيت آنتن‌‏دهي سيم كارت‌‏هاي ايرانسل ابراز نارضايتي كرده و معتقدند سيم كارت‌‏هاي اين شركت در بسياري از مناطق تهران آنتن‌‏دهي مناسبي ندارد.
    به گزارش خبرنگارايلنا، در حالي كه عدنان مصلايي، مدير روابط عمومي شركت ايرانسل، درآخرين اظهارات خود از موفقيت اين شركت براي پوشش 90 درصدي شهر تهان خبر داده و در بسياري از مشتركان اين شبكه از كيفيت مكالمات و آنتن‌‏دهي اين سيم كارت‌‏ها ناراضي هستند.
    يكي از خريداران سيم كارت‌‏هاي اين اپراتور مي‌‏گويد: ايرانسل در حال حاضر تنها به فكر فروش بيشتر سيم كارت‌‏هاي خود با استفاده از انواع تبليغات است ؛ اما به كيفيت آنتن‌‏دهي سيم كارت‌‏هاي خود كه يكي از مشكلات ديرينه دارندگان تلفن همراه در ايران است توجه چنداني نمي‌‏كند.
    بر اساس اين گزارش ؛ قرار بود تا پايان امسال 70 شهر و تمامي مراكز استان‌‏ها تحت پوشش شبكه ايرانسل قرار گيرد؛ اما اگر گفته مسوولان ايرانسل مبني بر شهر بودن نقاطي مانند قلعه حسن خان و برخي نقاط ديگردر كشور را هم بپذيريم، واقعيات با تبليغات عنوان شده بسيار متفاوت است.
    نخستين گام براي جلب توجه مشتري و اعتماد وي، ارائه خدمات مفيد و واقعي به آنان است نه فريب دادنشان كه منجر به خريد يك سيم كارت اعتباري شود.

هر چی باشه ایرانسل از تالیا آشغال که بهتره

دوستان به نظر میاد همه این 3 اپراتور رو امتحان کرده باشید.. همتون و همه مون و همه شون هم می دونن که ایرانسل تکه ..

این چونه و تعارف نداره.. پس تعجب نکنید که تالیا اینطوری خبر می ده
    دولت بی عرضه کشور ما هم که فقط بلده حرف مفت تحویل مردم بده هم اینطوری از ایرانسل بد میگه

اینا اگه عرضه داشتن نمیزاشتن یه الف بچه از دستشون در بره..که یه دستگاه رو مسخره ی خودشون کرده

اونوقت میان در گوش ملت میگن ما بهترینیم...

همه مردم میدونن که ایرانسل به حق داره خدمات شایسته میده ...

من بودم تو سایت تالیا نمی رفتم ... حیف وقت که آدم بره اراجیف این .......... ها رو بخونه..

بیخیال... فقط ایرانسل رو عشق است

ما که از آنتن دهیش بدی ندیدیم... اینترنت توپ + mms ... دیگه چی میخواین..
    ایشالله دولت سنگ پرون کند ذهن هم دست از شرارت هاش علیه این شرکت بر میداره و این پوشش سراسری بشه

به امید اون روز

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

آقا حالا از دست کسی شاکی هستی
    چرا توهین می کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

راست میگه دیگه... فقط سنگ میندازن

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

بچه ها در مورد اینکه تالیا نیوز داره ایراد الکی میگیره درست میگین

من چند تا آشنا تو مخابرات و تالیا دارم... کلا این دو تا ایرانسل رو رقیب سر سخت خودشون میدونن... الان هم که ایرانسل اینطوری بازار ور تو دستش گرفته بیشتر ناراحتن

البته طبیعی هم هست... همه جای دنیا رقابت وجود داره... تبلیغات هم هست... تبلیغات کاذب هم در مورد رقبا وجود داره

من خودم الان طرفدار سفت و سخت و تعصبی ایرانسل شدم... ولی بچه ها چیزی که عیان است چه حاجت به بیان است؟
    اکثر مردم میدونن ایرانسل بهتره... حداقل الان همه ایرانسل دارا راضی هستند و کم کم به مشترکینش اضافه هم میشه...

ولی مسئله ای که وجود داره اینه که توهین کردن ما به مثلا تالیا نیوز کار درستی نیست... کلا خودمون رو بی احترام میکنیم... اسم مشترکین ایرانسل هم بد در میره... بد میگم؟

پروفشنال +WarriorKing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

آقا MMS من هم راه افتاد... چقدر عالی...

ببینم من فکر میکردم خود فایل برامون میاد... یه MMS به خودم زدم، یه SMS اومد که حاوی یه لینک و User و Pass بود!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا MMS من هم راه افتاد... چقدر عالی...

ببینم من فکر میکردم خود فایل برامون میاد... یه MMS به خودم زدم، یه SMS اومد که حاوی یه لینک و User و Pass بود!!!

خوش به حالتون !
    امروز از صبح كه زدم بيرون تا همين الان واقعا سرعت فوقالعاده است و من هر كاري ميخواستم كردم !
    ولي هنوز نتونستم mms بفرستم !

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

خوش به حالتون !
    امروز از صبح كه زدم بيرون تا همين الان واقعا سرعت فوقالعاده است و من هر كاري ميخواستم كردم !
    ولي هنوز نتونستم mms بفرستم !
    آره امروز سرعت خیلی خوبه ، ظهر حدودای ساعت 1.5 داشتم با سرعت 9.5 کیلوبایت دانلود میکردم !!!!!!
    شاید پهنای باندشون رو زیاد کردن !!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •