گوشی من چند وقته که هر چی به کامپیوتر وصلش میکنم کار نمیکنه،اتصال برقرار نمیشه و fatal error میده
نمیدونم اشکال از کجاست (pc suite هم نصب کردم)
ممنون میشم کمکم کنید
گوشی من چند وقته که هر چی به کامپیوتر وصلش میکنم کار نمیکنه،اتصال برقرار نمیشه و fatal error میده
نمیدونم اشکال از کجاست (pc suite هم نصب کردم)
ممنون میشم کمکم کنید
Pc Suite رو Repair كن يا دباره نصب كن
دوست عزیز تا حالا 10 بار این کار رو کردم اما مشکل بر طرف نشد
پس مشكل ويندوزته عوض كن درست ميشه
سلام من 6630 دارم بعدشم رمش 1گیگ پر پر هم هست سرعتشم عالیه اما دلیلش اینکه رم من چینی اشغال نیست بلکه برام از دبی اوردن امریکایی هستش تازشم من قبل از این 1 گیگ رو روی 3650 انداخته بودم راحتم کار میکرد مشکلات ما از تاجر های عوضیمون هست
سلام گوشی 6630 به طور خودکار offline شده ، مشکل چیه ؟
با سیم کارت ایرانسل از حالت افلاین در میاد و مشکلی نداره اما با همراه اول همین که روشن میشه میره تو حالت افلاین و هیچ پروفایل دیگه ای رو فعال نمی کنه مثلا وقتی یک پروفایل انتخاب می کنی پیغام میده insert sim card
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
دوست من سیم کارتت نسوخته ....؟؟؟ میتونی باهاش تماس بگیری یا اصلاً بهت آنتن نمیده ....؟؟؟
.
به شمارت زنگ بزن ببین چی میگه ...؟
نه سیم کارت نسوخته
همون سیم کارت را الان روی یک گوشی جدید استفاده می کنه هر سیم کارت همراه اولی که روی گوشی میذاری این طوری میشه
گوشی برادرم هست چند تا از دوستاش هم دارن این مشکل برای همشون پیش اومد از دو نفرشون خود به خود درست شد ولی از دو نفر دیگه نه
نه سیم کارت نسوخته
گوشی برادرم هست با چند تا از دوستاش همه با هم خریدن فکر کنم دو یا سه سال پیش خریدن
حدود چند ماه پیش یه دفعه این مشکل برای همشون پیش اومد از دوتاشون خود به خود درست شد ولی از دوتاشون نه
سیم کارت رو الان چند ماهه که داره با یک گوشی دیگه استفاده می کنه و مشکلی نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)