عزیز جای هیچ شکی نیست اگر برنامه برات مهمه ان 70 با پلتفرم انعطاف پذیرش گزینه خوبی هست من این رو از روی تعصب نمیگم موفق باشی تا بعد![]()
عزیز جای هیچ شکی نیست اگر برنامه برات مهمه ان 70 با پلتفرم انعطاف پذیرش گزینه خوبی هست من این رو از روی تعصب نمیگم موفق باشی تا بعد![]()
سلام دوستان
ساعت پيش فرض اين N70 من تنظيم نيس. (ساعت مربوط به پايتخت ها و شهرهاي مهم) دقيقا نيم ساعت عقبه. قابل تنظيم هم كه نيس(؟) ساعت شما ها چطور؟ دقيقه؟
مگه میشه؟
شما میتونی از meno>setting>date and time براحتی ساعت رو تنظیم کنید
اين ساعتو كه نگفتم امير خان، اون ساعت!
وقتي در قسمت clock هستي، با joysticket بيا سمت راست، اون كه عكس كره ي زمين داره، اونجا مي توني current city ت رو انتخاب كني، يا همه ي شهرهايي كه دوست دار در هر لحظه بدوني ساعتشون چنده. اون قابليت تنظيم شدن نداره و ساعت تهران گوشي من 30 دقيقه عقبه.
دوست عزيز شما اولا بايد اولين شهر پيش فرض خودت رو تهران انتخاب كني بعد ساعت موبايلتو با ساعت ايران تنظيم كني بعد مي توني هر شهري رو كه مي خواي انتخاب كني. ساعت ايران 3:30 دقيقه جلوتر از گرينويچه
سلام
راهی برای فارسی کردن دفترچه تلفن n70
cdهمراه گوشی را در کامپیوتر نصب می کنیم.
بعد از نصب گوشی را با کابل به کامپیوتر وصل می کنیم
وارد درایو نوکیا ساخته شده My Computerld می رویم.
وارد قسمت دفترچه مشویم و با دکمه های altوshift
کامپیوتر را فارسی می کنیم و داخل دفترچه به حالت فارسی مینویسیم ودکمه siveرا میزنیم
دوستان گوشي من بطور مداوم هنگ ميكنه يعني براي مثال در حالي كه رم من 512 هست و20 ال 25 عكس و اهنگ روي مموري هست وقتي وارد galery or media player ميشي خيلي طول ميكشه تا باز شه ولي بعد نه عكسي نشون ميده نه اهنگي بعد file maner ميري روي مموري داخل اهنگها 7 الي 8 تا بلوك خالي نشون مديه زيره اين بلوكها اهنگا هستن كه بيشتر مواقع اهنگها اجرا نميشن وگوشي هنگ ميكنه و بعد reset ميشه مموري فرمت كردم با anti virus چك كردم درست نشد ولي وقتي مموري 64 خودشو روش ميندازم همه چي درست كار ميكنه ؟؟؟؟؟ اشكال كجا ؟؟ ممنون ميشم كمكم كنيد
احتمالا از این مموری های متفرقه (چینی) انداختی رو گوشیت مارک مموریت چیه؟؟؟؟ برای همینه که وقتی مموری فابریک گوشیتو میزاری مشکلی نداره مارک مموریت چیه؟
یه بار با گوشی مموری رو فرمت کن ببین چی میشه![]()
ممنون از راهنمايي شما دوست عزيز، اما تنظيم اين دو ساعت كاملا از هم سواست و البته نه به اين شيوه.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)