این بازی من رو یاد مکس پین خدا بیامرز میکنه
خیلی شبه اون هست امیدوارم جذاب و معمائی تر از پین باشه![]()
این بازی من رو یاد مکس پین خدا بیامرز میکنه
خیلی شبه اون هست امیدوارم جذاب و معمائی تر از پین باشه![]()
دوستان مژده مژده.یک خبر بسیار عالی و خوشحال کننده این بازی همین الان 100 درصد واسه pc تایید شد و گفته شد 10 برابر کنسول بهتره.متن کامل خبرو حتما تو اسپویل بخونید:
محتوای مخفی: حتما بخونید
محتوای مخفی: !
این بازی اگه واسه PC بیاد من مستقیمن میرم یک PS3 بخرم...
این مایکروسافتم مارو مسخره کرده... فکر کردم آدم شده! اما میبینم نه! حتی یک دونه بازیه انحصاری هم نمیتونه بده!
لابد Gears of War 3 هم واسه PC میاد1![]()
بابا این الن ویک چیه اینجوری واسه هم سر و کله میشکونید گرافیکش که به گرد انچارتد 2 نمیرسه بازیش چرت میشه میبینید !!!
برای پی سی هم نیاد من با ایکس باکس میرم..
جان من حالا جوش نیاراین بازی اگه واسه PC بیاد من مستقیمن میرم یک PS3 بخرم...
این مایکروسافتم مارو مسخره کرده... فکر کردم آدم شده! اما میبینم نه! حتی یک دونه بازیه انحصاری هم نمیتونه بده!
لابد Gears of War 3 هم واسه PC میاد1![]()
میدونی که بعضی دوستان یهو میان تنها پست شمارو میبینن میفکرن یه خبرایی قطعی شده شروع میکنن اسپم بازی![]()
تاپیک رو با ..... 1 سان میکنن
پس forza چی بود ؟؟ یا halo 3 ??? halo odst ?? یا gears of war 2 ؟؟؟حتی یک دونه بازیه انحصاری هم نمیتونه بده!
جلل خالق![]()
Last edited by mohammad_twe; 02-04-2010 at 20:31.
Forza که ریسنیگهاونا هم که قدیمین ( 2007 و 2008 ) الانو میگم
بابا این الن ویک چیه اینجوری واسه هم سر و کله میشکونید گرافیکش که به گرد انچارتد 2 نمیرسه بازیش چرت میشه میبینید !!!
برای پی سی هم نیاد من با ایکس باکس میرم..
چی داری میگی! در حاله حاضر بهترین گرافیک رو رویه کنسول ها و اگه Crysis 2 امسال نیاد کلا امسال داره! تازه نورپردازیشم ممکنه حتی از کرایسیس بهتر باشه ( که هست ).
این بازی با 4XAA اولین بازیه کنسولی با این Anti Alaising هست ( البته تا اونجا که یادمه ).
ّبله کاملا مشخصه که گرافیک خوفی دارهفقط آب ها و دریاچه ای که ما تو بازی دیدم در حد بازی های 2 سال پیش بود ! حتی به خودشون زحمت ندادن ocean simulation به آب بدن که یکم حرکت طبیعی تر داشته باشه یه تکسچر با کیفیت انداختن به جای آب ! نور پردازی هم تا اونجایی که من می دونم crysis 2 برای اولین بار داره از تکنولوژی Global illumination در یک بازی استفاده می کنده که رفلکت و رفلکس نور چندین برابر حالت معمولی طبیعی تر خواهد بود که البته FPS چندانی هم از بازی نمی گیره , یعنی افکت سنگینی هم نیست ... (tech demo های تاپیک کرایسسی رو چک کنید متوجه میشید .)
Trailer جدید از بازی:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تریلری جدید از بازی که مفصل و حجمش هم 11 مگ هستش........پیشنهاد می کنم حتما این تریلر رو ببینید ..در یک کلام فوق العاده هستش:
اینم کیفیت hd همون تریلر:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)