تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 376 اولاول ... 54551525354555657585965105155 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

14

من این تورنتی رو که ګذاشتی تست کردم و نه مشکل سرعت یا تعداد پیرز/ سیدر نداشت ( حدود 5 هزار سیدر و 2 هزار دانلودر ) مشکل شما تنظیمات برنامه ی تورنت و سیستم خودتون هست
    تنظیمات برنامه ی utorrent واسه انترنت 256 رو من قبلا ګذاشتم ( تنظیماتی که خودم استفاده میکنم ) و به خوبی جواب میده
    شما اون تنظیمات رو اعمال کنین بعد این پچ رو دانلود کنین و half open connection رو از 10 به 500 تغییر بدین ( این کار هم باعث افزایش سرعت میشه هم مشکل باز نشدن پيج هنګام استفاده از تورنت رو از بین می بره )
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعد ببینن پورتی که واسه برنامه تورنتتون تنظیم کردین بلای 40 هزار باشه و به وسیله ی فایروال یا isp بلاک نشده باشه
    نکته : تورنت های عمومی ( تورنت هایی که شما ازش استفاده میکنین ) مشکل سرعت دارن چون خیلی ها فقط به شما کانکت مشن تا دانلود کنن و هیچ اپلودی ندارن یا اپلودشون کم هست و هزار جور دلیل دیګه سعی کنین برین سراغ سایت های خصوصی اونجا سرعت شما با http هیچ فرقی نمیکنه تورنت هاش هم همیشه مطمعن هستن

خوب این واسه اینه که real player اون کدک ها رو ساپورت نمیکنه از vlc استفاده کنین

می تونی دانلود کنی ولی سرعتت کم تر هستش بخصوص که dial up سرعت اپلود نداره من خودم یه زمانی با dial up 16 مګ رو دانلود کردم

موفق باشین

اصلا به صرفه نیست چون هر دقیقه که بخواهی وصل بشی و شروع کنه به دانلود که حداقل اینو می دونم که 100 درصد نیست
    مثلا من خودم امروز یه فیلم از ساعت 3 شب تا 6 صبح گذاشتم اصلا دانلود نکرد که نکرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه bakhishman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ضلع شرقی جهنم-طبقه ی همکف

پيش فرض

خوب این واسه اینه که real player اون کدک ها رو ساپورت نمیکنه از vlc استفاده کنین
    عزیز زیر دیپلم صحبت کن ما هم بفهمیم.این vlcچیه کجا پیدا میشه ؟ خوردنی؟چیه؟

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اصلا به صرفه نیست چون هر دقیقه که بخواهی وصل بشی و شروع کنه به دانلود که حداقل اینو می دونم که 100 درصد نیست
    مثلا من خودم امروز یه فیلم از ساعت 3 شب تا 6 صبح گذاشتم اصلا دانلود نکرد که نکرد
    یه عکس از دانلود هایی که تو دو ماه اخیر داشتم فک میکنین اګه اینجوری که شما میګین بود می شد تو دوماه 63 ګیګ دانلود کرد؟ البته من دو سه هفته هست که به خاطر کمبود فضای هارد هیچی دانلود نکردم و فقط اپلود میکردم و الا خیلی بیشتر از اینا دانلودم میشد ( سرعتم هم همون 256 هست )

عزیز زیر دیپلم صحبت کن ما هم بفهمیم.این vlcچیه کجا پیدا میشه ؟ خوردنی؟چیه؟
    vlc media player رو تو ګوګل سرچ کن یه مدیا پلیر هست مخصوص باز کردن فیلم هایی که با پلیر های دیګه باز نمی شن
    موفق باشین

آخر فروم باز END_BOY's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    0151

پيش فرض

اقای j0l6 میشه تنظیمات utorrent خودتون رو بگید؟
    من Adsl 385 دارم ولی باز هم طول میکشه خیلی تا دنلود بشه
    فایل های هم که انتخاب میکنم سید و پیر زیاد داره
    شما چجوری انقدر تند تند دنلود میکنید ؟
    و اینکه بعد از اتمام فایل بزارم اپلود بشه رو دنلود های بعدیم تاثیر داره؟
    من همیشه دنلود که تموم شد 30 دقیقه میزارم اپلود میشکنه بعد فایل رو پاک میکنم
    میشه چند تا سایت درست حسابی بدید که تورنت هاش سید و پیر هاشون بالا باشه
    به قول خودتون خصوصی . راستی اون پچ بالا رو من نصب کردم کارش چیه ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

اینم vlc media player

اینم لینک دانلودش.
    کد:

ولی این به صرفه تر هست.
    در ضمن کار اینا باز کردن فیلم ها و ... هست مثل مدیا پلیر.
    ولی با اینا میشه فیلم هایی که با بیت تورنت تا یه حد دانود شده رو هم دید.

Gom Player

لینک دانلود.
    کد:
    Last edited by arash66_2m; 03-08-2007 at 20:05.

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

14 جوابیه دوستم.

سلام.

آقا شرمنده من اون مگ شمارو کیلو خونده بودم با مگ حرف نموتونم بزنم که.... میدونستی.

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

اقای j0l6 میشه تنظیمات utorrent خودتون رو بگید؟
    تنظیماتش رو چند صفحه قبل با تصویر ګذاشتم
    در مورد سایت ها من تورنت ها رو از سایت های bitme.org elbitz.net and demonoid.com دانلود میکنم و اګه تو این سایتها پيدا نشد میرم سراغ btjunkie.org که فایل های تورنت رو تو اکثر سایتها سرچ میکنه در کل من بیشتر از سایت های خصوصی دانلود میکنم که همیشه سرعت حد اکثر رو میدن و هیچ مشکلی ندارن
    در مورد اپلود من چون از سایت های خصوصی دانلود میکنم و سرعت اپلودم هم کم هست ( 8 KB/s ) همیشه تورنت ها رو اپلود میکنم حتی موقعی که دانلودی ندارم چون اګه share ratio کم بشه بن میکنن و دیګه نمیشه دانلود کرد
    در مورد سایت های عمومی هم سرعت اپلودتون زیاد باشه بهتره معمولا دو برابر سرعت اپلودتون بهتون سرعت دانلود میدن
    بعد از تمام شدن دانلود هم سعی کنین 3 4 ساعت سید کنین واسه دفعات بعدی هم میتونه مفید باشه و از بن شدن شما جلو ګیری میکنه
    موفق باشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه xdvbxkaomx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

با سلام به همه :
    جناب j0l6 من یه مشکلی برام پیش اومده که تو این دو تا لینک میتونید ببینید اگه آقا امین یا سایر دوستان هم تونستن یه نگاه بندازن شاید یه فرجی بشه ممنون از همتون :
    لینک اول :
    کد:
    لینک دوم :
    کد:

ممنون میشم اگه اساتید کمکی بکنن .

ضمنا j0l6 عزيز از عکسي که گذاشتين ميشه فهميد که از آنتي ويروس کسپرسکاي دارين استفاده ميکنين من خيلي از اين آنتي ويروس خوشم مياد و به نظر من واقعا قدرتمند هستش مخصوصا اگه اينترنت سکيوريتيش باشه که همه خيلي هم بهتره و بصورت يه نرم افزار دفاعي مجتمع تمام امکانات دفاعي براي مقابله با ويروس و اسپم و ... و ديوار دفاعي داخلش هست ولي متاسفانه يه مدتي هستش براي اکتيو کردنش مشکل دارم و موقعي که به اينترنت کانکت ميشم تا آپديتش کنم کد فعال سازيش لو ميره و جلوي هرگونه آفلاين رو ميگيره ميشه بگيد شما چطور فعالش کردين و احيانا چطوري آپديتش ميکنيد ؟
    از همه دوستان بابت اينکه سئوالي رو که به اين قسمت مربوط ميشد مطرح کردم عذر ميخوام ولي خيلي بهش احتياج دارم و عکس پست 544 نظرم رو جلب کرد .

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام.

با این که من فیلم ها رو با تورنت دارم دانلود می کنم. ولی می خواستم بدونم تعدار کدوم ها یعنی سیدها باید بشتر باشد خوبه یا اون یکی کار سازه در سرعت دانلود.

پروفشنال casper66m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

این علامت قفل که کنار بعضی لینک های تورنت هست معنیش چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •