اصلا به صرفه نیست چون هر دقیقه که بخواهی وصل بشی و شروع کنه به دانلود که حداقل اینو می دونم که 100 درصد نیست
مثلا من خودم امروز یه فیلم از ساعت 3 شب تا 6 صبح گذاشتم اصلا دانلود نکرد که نکرد
اصلا به صرفه نیست چون هر دقیقه که بخواهی وصل بشی و شروع کنه به دانلود که حداقل اینو می دونم که 100 درصد نیست
مثلا من خودم امروز یه فیلم از ساعت 3 شب تا 6 صبح گذاشتم اصلا دانلود نکرد که نکرد
عزیز زیر دیپلم صحبت کن ما هم بفهمیم.این vlcچیه کجا پیدا میشه ؟ خوردنی؟چیه؟![]()
یه عکس از دانلود هایی که تو دو ماه اخیر داشتم فک میکنین اګه اینجوری که شما میګین بود می شد تو دوماه 63 ګیګ دانلود کرد؟ البته من دو سه هفته هست که به خاطر کمبود فضای هارد هیچی دانلود نکردم و فقط اپلود میکردم و الا خیلی بیشتر از اینا دانلودم میشد ( سرعتم هم همون 256 هست )اصلا به صرفه نیست چون هر دقیقه که بخواهی وصل بشی و شروع کنه به دانلود که حداقل اینو می دونم که 100 درصد نیست
vlc media player رو تو ګوګل سرچ کن یه مدیا پلیر هست مخصوص باز کردن فیلم هایی که با پلیر های دیګه باز نمی شنعزیز زیر دیپلم صحبت کن ما هم بفهمیم.این vlcچیه کجا پیدا میشه ؟ خوردنی؟چیه؟
موفق باشین
اقای j0l6 میشه تنظیمات utorrent خودتون رو بگید؟
من Adsl 385 دارم ولی باز هم طول میکشه خیلی تا دنلود بشه
فایل های هم که انتخاب میکنم سید و پیر زیاد داره
شما چجوری انقدر تند تند دنلود میکنید ؟
و اینکه بعد از اتمام فایل بزارم اپلود بشه رو دنلود های بعدیم تاثیر داره؟
من همیشه دنلود که تموم شد 30 دقیقه میزارم اپلود میشکنه بعد فایل رو پاک میکنم
میشه چند تا سایت درست حسابی بدید که تورنت هاش سید و پیر هاشون بالا باشه
به قول خودتون خصوصی . راستی اون پچ بالا رو من نصب کردم کارش چیه ؟
اینم vlc media player
اینم لینک دانلودش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی این به صرفه تر هست.
در ضمن کار اینا باز کردن فیلم ها و ... هست مثل مدیا پلیر.
ولی با اینا میشه فیلم هایی که با بیت تورنت تا یه حد دانود شده رو هم دید.
Gom Player
لینک دانلود.
Last edited by arash66_2m; 03-08-2007 at 20:05.
سلام.
آقا شرمنده من اون مگ شمارو کیلو خونده بودم با مگ حرف نموتونم بزنم که.... میدونستی.
تنظیماتش رو چند صفحه قبل با تصویر ګذاشتماقای j0l6 میشه تنظیمات utorrent خودتون رو بگید؟
در مورد سایت ها من تورنت ها رو از سایت های bitme.org elbitz.net and demonoid.com دانلود میکنم و اګه تو این سایتها پيدا نشد میرم سراغ btjunkie.org که فایل های تورنت رو تو اکثر سایتها سرچ میکنه در کل من بیشتر از سایت های خصوصی دانلود میکنم که همیشه سرعت حد اکثر رو میدن و هیچ مشکلی ندارن
در مورد اپلود من چون از سایت های خصوصی دانلود میکنم و سرعت اپلودم هم کم هست ( 8 KB/s ) همیشه تورنت ها رو اپلود میکنم حتی موقعی که دانلودی ندارم چون اګه share ratio کم بشه بن میکنن و دیګه نمیشه دانلود کرد
در مورد سایت های عمومی هم سرعت اپلودتون زیاد باشه بهتره معمولا دو برابر سرعت اپلودتون بهتون سرعت دانلود میدن
بعد از تمام شدن دانلود هم سعی کنین 3 4 ساعت سید کنین واسه دفعات بعدی هم میتونه مفید باشه و از بن شدن شما جلو ګیری میکنه
موفق باشین
با سلام به همه :
جناب j0l6 من یه مشکلی برام پیش اومده که تو این دو تا لینک میتونید ببینید اگه آقا امین یا سایر دوستان هم تونستن یه نگاه بندازن شاید یه فرجی بشه ممنون از همتون :
لینک اول :
لینک دوم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون میشم اگه اساتید کمکی بکنن .
ضمنا j0l6 عزيز از عکسي که گذاشتين ميشه فهميد که از آنتي ويروس کسپرسکاي دارين استفاده ميکنين من خيلي از اين آنتي ويروس خوشم مياد و به نظر من واقعا قدرتمند هستش مخصوصا اگه اينترنت سکيوريتيش باشه که همه خيلي هم بهتره و بصورت يه نرم افزار دفاعي مجتمع تمام امکانات دفاعي براي مقابله با ويروس و اسپم و ... و ديوار دفاعي داخلش هست ولي متاسفانه يه مدتي هستش براي اکتيو کردنش مشکل دارم و موقعي که به اينترنت کانکت ميشم تا آپديتش کنم کد فعال سازيش لو ميره و جلوي هرگونه آفلاين رو ميگيره ميشه بگيد شما چطور فعالش کردين و احيانا چطوري آپديتش ميکنيد ؟
از همه دوستان بابت اينکه سئوالي رو که به اين قسمت مربوط ميشد مطرح کردم عذر ميخوام ولي خيلي بهش احتياج دارم و عکس پست 544 نظرم رو جلب کرد .
سلام.
با این که من فیلم ها رو با تورنت دارم دانلود می کنم. ولی می خواستم بدونم تعدار کدوم ها یعنی سیدها باید بشتر باشد خوبه یا اون یکی کار سازه در سرعت دانلود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)