تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 91 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 907

نام تاپيک: Chelsea Football Club | آبی های لندن | فصل 2017-2018

کاربر فعال فوتبال خارجی vahidreza2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

این یک رسوایی است‌...چلسی باید به اکادمیش نزدیکتر باشد...فیل نویل از کونته برای عدم اعتماد به جوانانش گله کرد!

فیل نویل معتقد است این دلیلی است که بسیاری از بازیکنان جوان چلسی مجبورند به طور قرضی لندن را ترک کنند زیرا کونته به آن ها زیاد فرصت بازی نمیدهد حتی در صورت لزوم.

"کونته میگوید تنها ۱۱ بازیکن در اختیار دارد و همین بازیکنان جوان را مجبور به جدایی میکند،اگر شما مربی تیم زیر ۲۳ سال یا عضو این تیم باشید که همین دیروز در لیگ قهرمانان جوانان بازی کرد با خود فکر میکنید،من آینده ای در این باشگاه ندارم وقتی مربی میگوید فقط ۱۱ بازیکن در اختیار دارم،به من فرصت بازی بده!!

این همین است که لوفتوس چک،چالوبا و لوئیس بیکر و بقیه که برای تیم در راه قهرمانی جام حذفی جوانان جنگیدند میگویند،به ما فرصت بده!!!

آن ها فرصت نمیدهند و بیاید عادل باشیم،این یک رسواییست،چلسی باید به اکادمیش نزدیکتر باشد.

2. 2 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Barry Allen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

فیل نویل گوساله گوه زیادی خورده که راجع به کونته صحبت بکنه. مگه مورینیو جونش تو یونایتد اصلا کوچکترین توجهی به آکادمیشون داره که اومده درباره کونته زر زر میکنه ! مگه گواردیولا داره از آکادمیش استفاده میکنه ؟ تیمی که برای قهرمانی بخواد رقابت کنه، جای بچه بازی نیست که بچه های آکادمی رو بیاره تو بازی های مهم بازی بده. حتی ونگر هم تو بازیهای لیگ به آکادمیش بازی نمیده و فقط تو جام اتحادیه ازشون استفاده میکنه. فوتبال ملی انگلیس داغون شده به خاطر اینه که امثال فیل نویل احمق توش شدن کارشناس و مربی!

4. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دقیقا باهات درباره نویل موافقم ولی از یک سمت دیگه باید قبول کنیم که یک سری از همین بازیکنان که فرصت بازی پیدا نکردن الان از خیلی از بازیکنان فعلی بهتر بودند و بیستر به درد تیم میخوردند.متاسفانه به قدری نیمکت تیم وخیلی از بازیکنان اصلی ضعیف هستند که ادم حالش از تیم بهم می خوره و هممون معتقدیم که مقصر اصلی این شرایط مدیران باشگاه هستند ولی چه دوست داشته باشیم چه دوست نداشته باشیم باید بپذیریم که کونته هم چند درصدی تو این جریانات مقصره.اخه رو چه حسابی انگلی مثل ویلیان رو امسال نگه داشت یا رو چه حسابی رودیگر و کریستینسن فیکس نیستند و به جاش اشغالی مثل کهیل و لوییس دارن بازی میکنن.
    به نظرم تیمی که میتونست تو هر جامی مدعی باشه رو به لطف مدیران انگل تبدیل به یک تیم کاملا معلومی کردند و حالا حالا ها دیگه نمیشه انتظار بهبود وضعیت رو داشت.
    قشنک تیم برای دو سال دیگه به فنا رفت و این یک واقعیته که باید بپذیریم.
    من بارها گفتم و الانم میگم ما دقیقا قبل از شروع فصل همه چی رو باختیم و تنها چیزی که برای هوادار موند اه و افسوس و نفرین بود خدا لعنتشون کنه که این دلخوشی رو هم ازمون گرفتن.من قویا معتقدم مدیران باشگاه یه مشت انگلن که فقط و فقط به فکر پر کردن جیبشون هستند و هوادار براشون پشیزی ارزش نداره و باید امثال ماها بی خیالی طی بکنیم و گرنه تماشای بازیای این تیم میتونه همراه با حمله قلبی و سکته باشه.اینجوری شرایط قابل تحملتر خواهد شد
    اگه دستم به امثال امانلو و ویلیان میرسبد تف تو صورتشون مینداختم ولی حیف و صد حیف که فقط باید سوخت و ساخت

6. 4 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه emadd69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    SOUTH

پيش فرض

فیل نویل گوساله گوه زیادی خورده که راجع به کونته صحبت بکنه. مگه مورینیو جونش تو یونایتد اصلا کوچکترین توجهی به آکادمیشون داره که اومده درباره کونته زر زر میکنه ! مگه گواردیولا داره از آکادمیش استفاده میکنه ؟ تیمی که برای قهرمانی بخواد رقابت کنه، جای بچه بازی نیست که بچه های آکادمی رو بیاره تو بازی های مهم بازی بده. حتی ونگر هم تو بازیهای لیگ به آکادمیش بازی نمیده و فقط تو جام اتحادیه ازشون استفاده میکنه. فوتبال ملی انگلیس داغون شده به خاطر اینه که امثال فیل نویل احمق توش شدن کارشناس و مربی!
    کاملا موافقم .

8. 2 کاربر از emadd69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

کنفراس کامل آنتونیو کنته پیش از بازی مقابل واتفورد :

در حال حاضر درباره ترکیب فردا صحبت نمیکنم اما شک های زیادی وجود دارد

ممکن است فردا تنها هافبک اماده ما فابرگاس باشد

این شرایط منفی امکان رخ دادنش بالا بود ما بعد از دیدار اتلتیکو تا سیتی فقط دو روز زمان داشتیم

روش تمرینی من مانند سال گذشته است که لیگ را بردیم.

۷۰ درصد یا کمتر میتوانیم بر روی موارد تاکتیکی و فیزیکی تمرین کنیم و این به دلیل فشردگی بازی هاست

بعد از تحمل دو شکست و یک تساوی من از جنگندگی تیمم خشنودم اما نتایج ناراحتم میکند.

فکر میکنم همه مربیان فشار تحمل میکنند و من تمام توانم را در کارم میگذارم

تکرار میکنم،مهمترین چیز برای من کار کردن است و امیدوارم همیشه این شور و علاقه را داشته باشم

در سئوال درباره مورینیو میخندد و میگوید شما اینجا پول میگیرید که من را بخندانید؟

هیچ پشیمان نیستم که به او گفتم به تیم خودت فکر کن
    فکر میکنم این بحث احمقانه است

دنی درینک واتر در حال اماده شدن است و در بخش هایی از تمرین ما حضور داشت. نمیتوانم روی او ریسک کنم
    باید کامل اماده باشد تا بازیش دهم

ازمایشات دوم کانته امید به ما داد تا قبل از استراحت بازی های ملی نوامبر به ما ملحق شود

درینک واتر از شروع بدش در چلسی نا امید است و میخواهد هرچه زودتر اولین بازی خود را انجام دهد

میخواهیم برای برد در بازی های خانگی همه کار کنیم تلاش و جنگندگی بازیکنان مثبت بود

کمبود بازکنان دلیل اصلی مصدومیت است نه روش های تمرینی

درباره این که کدوم بازیکن از بین نیمار مسی رونالدو توم طلا میبره ؟ " ما داریم مورد سه بازیکن فوق العاده صحبت میکنیم "

10. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

دقیقا باهات درباره نویل موافقم ولی از یک سمت دیگه باید قبول کنیم که یک سری از همین بازیکنان که فرصت بازی پیدا نکردن الان از خیلی از بازیکنان فعلی بهتر بودند و بیستر به درد تیم میخوردند.متاسفانه به قدری نیمکت تیم وخیلی از بازیکنان اصلی ضعیف هستند که ادم حالش از تیم بهم می خوره و هممون معتقدیم که مقصر اصلی این شرایط مدیران باشگاه هستند ولی چه دوست داشته باشیم چه دوست نداشته باشیم باید بپذیریم که کونته هم چند درصدی تو این جریانات مقصره.اخه رو چه حسابی انگلی مثل ویلیان رو امسال نگه داشت یا رو چه حسابی رودیگر و کریستینسن فیکس نیستند و به جاش اشغالی مثل کهیل و لوییس دارن بازی میکنن.
    دقیقا اینو موافقم، تنها انتقادی که به کونته دارم همین قضیه عدم استفاده فیکس از رودیگر و کریستینسن و همچنین استفاده کردن از ویلیانه که این فصل افتضاح کامل بوده. ولی تو بقیه پستها دستش کاملا بستست.
    این قضیه آکادمی چلسی هم تو چند سال اخیر به لطف گندکاری های امنالو و دوستان، اون قدرت قبلی رو نداره. یه زمانی کورتوا، دی بروین، لوکاکو ، برترند ، تورگان هازارد، فابیو بورینی، اوریل رومئو تو آکادمی بودن و حسابی خوشحال بودیم که میان و تو تیم اصلی بازی میکنن ولی مورینیو اومد و همه رو به جز کورتوا فروخت. الان بهترین بازیکن آکادمی چلسی، تامی آبراهامه که اونم اینکه این فصل قرضی رفت سوانزی براش بهتر شد تا اینکه میموند و اینجا ذخیره میشد. لوفتس چیک هم که تو این دو فصل اخیر، تو بازی هایی که بهش رسید چیز خاصی از خودش نشون نداد و حتی مشخص نیست پست اصلیش چیه. تنها بازیکنی که نبودش حس میشه، چالوباست که اونم کونته میخواست که بمونه ولی خودش اصرار به جدایی داشت. امثال چارلی موسوندا و جرمی بوگا هم فصل قبل تو تیمهای ضعیفتری که قرضی رفته بودن هم نیمکت نشین بودن، اونوقت انتظار داریم کونته بهشون خیلی اعتماد داشته باشه ؟!! آکادمی چلسی دیگه اون آکادمی سه چهار سال پیش نیست و شده یه بنگاه که امنالو بازیکن ارزون معمولی میخره و قرضی میده اینور اونور و نهایتا میفروشتشون تا به یه سودی برسه.

12. 5 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

متاسفانه چلسي رسما نابود شده و فقط ميشه براش ناراحت بود ! تو خونه خودمون 2-1 از تيمي مثل واتفورد عقبيم ! خط دفاع كاملا نابوده ! يعني عملا چيز يبه اسم خط دفاع نداريم !

هافبك ها تعطيله ! كجان اون دوستاني كه وقتي ميگفتيم تيم به 5-6 خريد نياز داره ميگفتن همين بازيكنا قهرمان ليگ شدن وكونته معجزه ميكنه !

فكر نكنم كونته بتونه تيم رو جمع كنه اين فصل ! خبر هايي ميرسه بازيكن هاي گشاد تيم باز دارن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميكنند عليه مربي و خبر رسيده ميگن تمرينات كونته سنگينه و اذيت ميشيم !

شك ندارم سر دستشون فابرگاس گشاد هستش درست مثل دوران مورينيو !

فكر نكنم كونته تا نيم فصل بمونه و اخراج ميشه و انجلوتي داغون و تاريخ مصرف گذشته بر ميگرده به چلسي !

اميدوارم تو دور بعد ليگ قهرمانان بخوريم به تيمي مثل بارسا و رئال و پاريس كه شش تا بچپونند به تيم ابرامويچ الدنگ بفهمه تيم نياز به خرج كردن داره

14. 4 کاربر از vahidreza2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

من هنوزم درک نمیکنم چطور کونته حاضر شد ماتیچ بفروشه به یونایتد و باکایوکو رو جانشینش کنه!!!!

16. 2 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2017

پيش فرض

من هنوزم درک نمیکنم چطور کونته حاضر شد ماتیچ بفروشه به یونایتد و باکایوکو رو جانشینش کنه!!!!
    باکایوکو از ماتیچ بهتره. ضمنا فروشش به یونایتد تصمیم کونته نبود و تصمیم باشگاه بود. ولی در کل، باکایوکو خیلی از ماتیچ بهتره. بازی های افتضاح ماتیچ رو به این زودی فراموش نکنید، همیشه فصلو خوب شروع میکنه ولی بعد ژانویه، کم میاره و افتضاح میشه. مشکل این فصل چلسی، نبود ماتیچ نیست، نبود ذخیره برای باکایوکو و فابرگاس و کانته هستش. زوج کانته-باکایوکو وقتی جفتشون آماده باشن، فوق العادست. بازی دیروز هم باکایوکو مصدومیت داشت ولی به خاطر کمبود بازیکن، مجبور شد ازش استفاده کنه.

18. 3 کاربر از Barry Allen بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

یه بازی خوب و قابل قبول بعد از مدتها متاسفانه بدشانسی به معنی واقعی کلمه گریبان گیرمون شد.
    به حز الونسو تقریبا همه خوب بودن تو این نیمه و صد البته جای کانته شدیدا خالیه.
    با این روند قطعا به گل میرسیم.من هنوزم شیوه بازی تیم مقابل پالاس رو درک نکردم
    خوشبختانه بازی رو بردیم.اقا من به شخصه هر تصمیم کونته رو بتونم قبول کنم دلیل بازی کردن حتی چند دقیقه ای ویلیانو نمیتونم درک کنم استاد تو چند دقیقه 5 بار توپ لو داد دوتاشو به حریف پاس داد.
    ترکیب ازارد کوراتا خیلی خوبه امیدوارم مصدوم نشن
    Last edited by jack82; 28-10-2017 at 21:50.

20. 3 کاربر از jack82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •