اتفاقا به دردنخورترین قسمتش همین سرعت و دانلود با idm هستش.اصلا سرعتش باشه یک گیگ.به چه دردی میخوره؟مهم کیفیت هستش که اونم تو تک کانکشین و پینگ مشخص میشه.
اتفاقا به دردنخورترین قسمتش همین سرعت و دانلود با idm هستش.اصلا سرعتش باشه یک گیگ.به چه دردی میخوره؟مهم کیفیت هستش که اونم تو تک کانکشین و پینگ مشخص میشه.
اتفاقا تک کانکشن خیلی مهمه حتی تو همون گیم
شما قرار بود اینترنت فیبر رو جمع آوری کنید چی شد پس؟ خوب سرعت تک کانکشن شما همونطور که خودتون گفتید ۸ مگابایته خوب اینکه خوبه مشکله شما الان با اینترنت فیبر چیه؟
خب قرار نشد جمع آوری کنم.الان مشکل من پینگم با این آی پی هستش
210.148.52.133
با همه جا پینگش خوبه فقط با سرورهای کونامی مشکل داره.با آی پی بالا پینگم ۳۸۰ هستش
پینگ زیر 100 با اروپا توی بازی ها (توی سرور) می گیری؟
خب شما وسط اروپا بهترین اینترنت دنیا هم داشته باشه قرار نیست پینگ خوبی با ژاپن داشته باشید. اینم مشکل تانوما یا اینترنت ایران یا هرجای دیگه نیست ، مشکل خود کونامی هست که سرور هاشو گذاشته ژاپن فقط. خیلی غیر منطقی هست که اینو مشکل بدونید .
خوب این ای پی توی ژاپن هست دلیلش هم همینه که اینقدر تاخیر بالاست
تو بتل 1 پینگم 80 هستش
الان دوستم تو دبی با همین ip پینگش 220 هستش ولی با 4224 . 8888 پینگش 160 و 120 هستش.در صورتی که من پینگم با اینا 72 و 39 هستش
خب این طبیعی هست ، دبی و امارات هاب منطقه هست و خط ارتباطی مستقیم با آسیا داره ولی ما نداریم ، و 220 هم پینگ جالبی اصلا نیست و برای هر گیمی بالا هست . در مورد 4.2.2.4 و 8.8.8.8 هم ما فاصله نزدیک تری به اروپا داریم تا دبی اینم منطقی هست که شما پینگ بهتری دارید . اون پینگ 39 هم فیک هست(البته نه از طرف شما، بلکه ISPیا شاید زیرساخت) ، اگر یک تریس بگیرید مشخص میشه ، اطلاعتم در این ضمینه کامل نیست ولی میدونم که شرکت ها این امکان رو دارند که پینگ واقعی رو با DNS ها معروف مثل 8.8.8.8 و 4.2.2.4 دستکاری کنند و غیر واقتی نشون بدهند.
البته تو نسخه جدید بازی میگن سرور آنلاین بسیار بهینه تر شده .
نمیدونم جدیدشو آنلاین بازی کردی یا نه بصورت تست میشد ولی اینطور که نظراتو میخوندم همه میگفتن لگ و اینا کم شده .
قطعا برای ما هم که پینگمون خوب نیست تفاوتش محسوس باید باشه ...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)