تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 91 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 909

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی پرسپولیس تهران | ارتش سرخ | فصل 96 - 1395

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

من فکر میکردم بعد از دربی تو اینستا و شبکه های اجتماعی شلوغ بشه و پرسپولیسی ها بازیکنا رو به باد انتقاد و ناسزا بگیرن...ولی خیلی جالبه که 90 درصد کامنت هایی که می بینم اغلب دارن به تیم روحیه می دن، یه سر به پیج بازیکنا و صفحات هواداری بزنید...یادمون نرفته دربی 82 کار به درگیری فیزیکی بعد از باخت 4 تاییشون تو تمریناتشون افتاد...بنر و قمه کشی و...! خیلی جاها دیدم پرسپولیسی ها تبریک گفتن به استقلالی ها...برعکسشو اغلب ندیدم تو این چند ساله...
    ازین می ترسیدم که بازیکنا با توجه به جو روحیه شون از بین بره ولی با این رفتار طرفدارا چه روی سکوها و چه در دنیای مجازی ثابت کردیم که بهترینیم...من مطمئنم این تیم به راحتی قهرمان می شه امسال...تو لیگ قهرمانان هم تیم های عربی دفاع منسجمی ندارن و مطمئن باشین از گروه به راحتی صعود می کنیم...

2. 5 کاربر از Amir faz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

مهرداد میناوند در مورد درگیری سیدمهدی رحمتی و سید جلال حسینی در دقایق پایانی دربی، گفت: همه بازی را دیدند و متوجه کار زشت سیدمهدی رحمتی شدند. دروازه‌بان تیم استقلال از همان دقایق اولیه نیمه دوم، روی اعصاب بازیکنان و هواداران پرسپولیس بود. رحمتی همیشه شخصیتش را نشان داده و در این بازی هم بیشتر با شخصیت او آشنا شدیم. شما بروید درگیری‌هایی را که این آقا با مربیان سابقش و کادر فنی تیم ملی داشت، مرور کنید، آن‌وقت می‌توانید به شخصیت واقعی رحمتی پی ببرید. سیدجلال حسینی واقعاً بازیکن آرام و باشخصیتی است، اما ببینید رحمتی چه کارهایی کرده که او هم مجبور شده است چنین واکنشی نشان بدهد.

4. 5 کاربر از 000000000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

متاسفانه سنگی که استقلالی ها دیروز به محمد انصاری زدن باعث ضربه مغزی خفیف شده و بازی با سپاهان رو از دست داد!
    افسوس از یکسری نادان که نمی فهمن این فقط یه فوتباله! اونم هیچکس نه با اخلاق ترین بازیکن حریفشون رو اینطور زدن!!!
    کمیته انضباطی کجاس؟ اون از اتفاقات تبریز و اهواز اینم از اینجا...فقط ما باید ضربه بخوریم و حریفان هیچوقت احضار هم نمی شن! مثه بازیکنایی مثه صادقیان که فوتبالشون رو نابود کردن ولی کیانی و اقایی و رحمتی با همون حرکات حتی به کمیته اخلاق و انضباطی احضار هم نمی شن!!!
    ادم حالش بهم میخوره از فوتبالی که اینجور احمق هایی طرفدارشن.
    لعنت به این فوتبال که یکی از با اخلاق ترین هاش اینطوری باید توش صدمه ببینه.
    واقعا متاسفم...شاید هر کس دیگه ای بود اینطور ناراحت نمی شدم...این پسر واقعا با معرفته...افسوس...
    Last edited by Amir faz; 13-02-2017 at 15:42.

6. 7 کاربر از Amir faz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

متاسفانه سنگی که استقلالی ها دیروز به محمد انصاری زدن باعث ضربه مغزی خفیف شده و بازی با سپاهان رو از دست داد!
    افسوس از یکسری نادان که نمی فهمن این فقط یه فوتباله! اونم هیچکس نه با اخلاق ترین بازیکن حریفشون رو اینطور زدن!!!
    کمیته انضباطی کجاس؟ اون از اتفاقات تبریز و اهواز اینم از اینجا...فقط ما باید ضربه بخوریم و حریفان هیچوقت احضار هم نمی شن! مثه بازیکنایی مثه صادقیان که فوتبالشون رو نابود کردن ولی کیانی و اقایی و رحمتی با همون حرکات حتی به کمیته اخلاق و انضباطی احضار هم نمی شن!!!
    ادم حالش بهم میخوره از فوتبالی که اینجور احمق هایی طرفدارشن.
    لعنت به این فوتبال که یکی از با اخلاق ترین هاش اینطوری باید توش صدمه ببینه.
    واقعا متاسفم...شاید هر کس دیگه ای بود اینطور ناراحت نمی شدم...این پسر واقعا با معرفته...افسوس...

خدا لعنتشون کنه ، فرقی نداره خودی بوده یا غیر خودی ، هر کی زده واقعا بویی از انسانیت نبرده ، آخه جون یه آدم از برد یا باخت ارزشش کمتره ؟ آخه اون فردی که این کار رو کره چجوری با وجدان خودش کنار میاد ؟

بعدشم از انصاری کم حاشیه تر و با اخلاق تر مگه داریم که حالا این بنده خدا رو زدن

یه لحظه فرض کنید میخورد تو چشمش،آیندش به کل نابود میشد

والا من راضی بودم میرفت چین ولی تو یه کشور جهان سومی که هیچ نشونه ای از فرهنگ توش دیده دیده نمیشه و فقط ادعا دارن بازی نکنه
    Last edited by MƐΛИĪИƓĿƐSS; 13-02-2017 at 19:04.

8. 3 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

یه خبری هم که امروز اومد ، خوب یا بدشو نمیدونم

با توافق دو بازیکن اوکراینی پرسپولیس با مسئولان این تیم، این دو بازیکن از جمع قرمزپوشان پایتخت جدا شدند.

به گزارش وب سایت نود، با اعلام برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس آلکسی پلی‌یانسکی و ولادیمیر پریموف یک روز قبل از دربی از جمع قرمزپوشان پایتخت جدا شدند.

-----

رفتن پی زندگیشون هم خودشون رو از اون همه انتقاد راحت کردن ، هم یه پول مفتی به جیب زدن، هم یه تفریح و ایران گردی کردن

تا ساعت 20 فردا ( 26 بهمن ) فرصت داریم برای لیگ قهرمانان آسیا بازیکن جذب کنیم

10. 4 کاربر از MƐΛИĪИƓĿƐSS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

بله همونطور که دوستان گفتن شایعه شده که انصاری به بازی سپاهان نمیرسه !

اما حامد آقایی تو پستی که تو اینستاگرام گذاشته گفته که حاجی با قدرت به بازی سپاهان میرسه ! امیدوارم که برسه
    کاش تو بازی با سپاهان ماهینی تو خط دفاع بازی کنه !

.
    پ.ن. : وقتی رفتار طرفدارا رو چه تو استادیوم و چه تو فضای مجازی دیدم ، خوشحال شدم از اینکه طرفدار این تیم هستم !

12. 3 کاربر از erfan.it بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

یه خبری هم که امروز اومد ، خوب یا بدشو نمیدونم

با توافق دو بازیکن اوکراینی پرسپولیس با مسئولان این تیم، این دو بازیکن از جمع قرمزپوشان پایتخت جدا شدند.

به گزارش وب سایت نود، با اعلام برانکو ایوانکوویچ سرمربی پرسپولیس آلکسی پلی‌یانسکی و ولادیمیر پریموف یک روز قبل از دربی از جمع قرمزپوشان پایتخت جدا شدند.

-----

رفتن پی زندگیشون هم خودشون رو از اون همه انتقاد راحت کردن ، هم یه پول مفتی به جیب زدن، هم یه تفریح و ایران گردی کردن

تا ساعت 20 فردا ( 26 بهمن ) فرصت داریم برای لیگ قهرمانان آسیا بازیکن جذب کنیم
    دیگه وقتی نیس وگرنه می شد یه مهاجم درجه 1 خرید...
    امیدوارم تو وقت باقی مونده حداقل با یه مدافع وسط خوب توافق کنن...من می ترسم سید جلال رو محروم کنن کمیته نا انضباطی!!!! رسیدن انصاری به بازی سپاهان هم تو هاله ای از ابهامه!!!
    خداییش همه میگن کامل ترین تیم لیگ رو داریم ولی من میگم تراکتور و استقلال خیلی مهره های بیشتری دارن!!! فقط نیمکت ها رو مقایسه کنین!!! تا همینجا هم به نظر من برانکو معجزه کرده که 6 امتیاز جلوییم و این فوتبال مدرن رو ارائه میدیم...من چندجا دیدم میگن برانکو چرا تعویض نکرد ولی انصافا تعویض می کرد کیو به جای کی میاورد؟! نیمکتمون سطحش نصف بازیکنای اصلیه...اینو برانکو خوب می دونه و برای همینه که زیاد تعویض نمی کنه...
    یه نکته جالب دیگه چند هفته س هی می گن تیم جوون و نوجوون استقلال!!! جالبه بدونین میانگین سنی دو تیم تو بازی دیروز دقیقا برابر هم 26 سال بود!!! رابسون جانواریو هم تا اخر لیگ امسال قرضی اومده و اخر فصل میره و سرمایه گذاری جوون محسوب نمی شه!!!

یازده بازیکن فیکس منصوریان معدل سنی 26 را دارند و میانگین پرسپولیس هم 26.1 است.
    استقلال
    سید مهدی رحمتی34ساله، خسرو حیدری32ساله، لئوناردو پادوانی33ساله، رابسون جانواریو22ساله، میلاد زکی‌پور21ساله، امید ابراهیمی29ساله، بهنام برزای23ساله، امید نورافکن19ساله، فرشید اسماعیلی22ساله، علی قربانی26ساله و کاوه رضایی25ساله وارد میدان می‌شود. تیمی که معدل سنی فیکس 26 سال را به جای گذاشته است.
    پرسپولیس
    بیرانوند24ساله، صادق محرمی20ساله، سیدجلال حسینی35ساله، محمد انصاری25ساله، فرشاد احمدزاده24ساله، حسین ماهینی30ساله، رامین رضاییان26ساله، محسن مسلمان26ساله، سروش رفیعی26ساله، وحید امیری28ساله و مهدی طارمی24ساله
    سلامت باشی پسر خوب پرسپولیس:

محمد انصاری مدافع تیم پرسپولیس که روز گذشته در پایان دیدار با برخورد سنگ به سرش بیهوش شد و برای مداوا به بیمارستان منتقل شد، در اولین مصاحبه خود در مورد این اتفاق ناخوشایند با وب سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفته است: بعد از پایان بازی هواداران خوب و با تعصب ما در ورزشگاه ایستادند و ما هم برای ابراز احساسات به سمت آنها رفتیم.

وی ادامه می دهد: زمانی که می خواستیم وارد تونل شویم سنگی به سمت ما پرتاب شد و دیگر متوجه نشدم، تا اینکه در آمبولانس به هوش آمدم. البته من برای طرفداران استقلال احترام قائل هستم و در هر قشری خوب و بد وجود دارد. با این حال من کسی که این کار را انجام داده اشتباه کرده و من حلال می کنم و خدا را شکر به خیر گذشت و مشکل خاصی نیست.

انصاری در مورد اینکه برای بازی بعدی پرسپولیس مقابل سپاهان آماده می شود، عنوان کرد: باید ببینم نظر پزشک تیم چیست؛ یک مقدار سر گیجه دارم ولی باز خدا را شکر به خیر گذشت.
    متاسفانه سید جلال رو یه جلسه محروم کردن و برای بازی با سپاهان نه کمال هست و نه سید! باید هر جور شده این بازی رو ببریم حتی اگه سنگ بباره از اسمون!
    توجه کردین بازی های استقلال پرسپولیس رو بعد از دربی گذاشتن با تیم های اصفهانی (تیم تاج) و هر دو طرف رو نقره داغ کردن این چن هفته!؟
    Last edited by Amir faz; 13-02-2017 at 21:26.

14. 4 کاربر از Amir faz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

خب خب دوستان !
    مثله اینکه بد شانسی تازه به تیمه ما رو کرده !
    .

وب سایت رسمی برنامه نود- فدراسیون فوتبال احکام خاطیان دربی را اعلام کرد.
    سیدجلال حسینی – بازیکن پرسپولیس به دلیل درگیری با بازیکن تیم مقابل به یک جلسه محرومیت و مبلغ ۵۰ میلیون ریال جریمه نقدی محکوم شد.
    .
    .
    .
    حالا خط دفاعیمون تو بازی با سپاهان چطور خواهد بود ، موندم !

16. 3 کاربر از erfan.it بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

یک تماشاگر پرسپولیس بعد از درگیری با استقلالی‌ها جان باخت

یک سایت خبری اعلام کرد که در جریان بازی استقلال و پرسپولیس در لیگ برتر ایران، یکی از تماشاگران پرسپولیس بعد از درگیری با طرفداران استقلال جان باخته است. به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، سایت «ارم نیوز» که طی روزهای گذشته ادعاهای عجیبی را درباره فوتبال ایران منتشر کرده است، در تازه ترین خبر خود اعلام کرد یک تماشاگر پرسپولیسی روز گذشته در جریان دربی هشتاد و چهارم جان خود را از دست داده است.این سایت نوشت: «تماشاگر پرسپولیس به خاطر درگیری با تماشاگر استقلال در ورزشگاه آزادی درگذشت. رسانه های ورزشی اعلام کردند که یکی از تماشاگران پرسپولیس بعد از درگیری با طرفدار استقلال جان باخته است. این تماشاگر 26 سال داشت و کمک ها برای احیای او بعد از انتقال به بیمارستان به جایی نرسید. دهها نفر از تماشاگران دو باشگاه با هم درگیر شدند که پلیس مجبور به متفرق کردن آنها شد.»این سایت درحالی چنین ادعایی را مطرح کرده است که رسانه های داخلی هنوز به این اتفاق اشاره نکرده اند و مقامات رسمی نیز اظهار نظری در این مورد نداشته اند.

فقط باید تاسف خورد...حون این تماشاگر به گردن مهدی رحمتی ه...اقای رحمتی یه برد اینقد ارزش داشت که بازی رو به این جنجال کشوندی؟!!!!
    فوتبال مگه چقد ارزش داره...افسوس فقط باید افسوس خورد.

18. 3 کاربر از Amir faz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کمال که نیست
    سید هم که نیست
    انصاری هم مصدومکردن
    ربیع خواه هم رو فرم نیست
    فقط میخوان یه حالی بدن به تراکتور نمیدون چطوری

20. 2 کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •