خیلی شوکه و ناراحت شدم
اصلا باورم نمیشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی شوکه و ناراحت شدم
اصلا باورم نمیشه
فرقی نمی کنه تو چی تیمی بازی می کرد مهم اینه که اینقدر خوب بوده که همه و همه دوستش داشتن و بدون شک از خبر فوتش ناراحت میشی
![]()
با بازگشت مسی آرژانتین شیلی رو در خاک خودش برد و یک پله صعود کرد
شیلی 1-2 آرژانتین
اسپورت لیستی از جریمه تاخیر بازیکنان بارسا برای تمرین و بازی منتشر کرده که پیکه در صدر هست
به یاد ماندنی ترین بازی ها در برابر باشگاه پایتخت
ژاوی: دو بازی تاریخی که مادرید را 5-0 و 2-6 شکست دادیم
بزرگ ترین دشمنان
ژاوی: زیدان و رونالدوی برزیلی بهترین ها بودند
مسی: وقتی کریستیانو توپ های طلایش را برده، یقیناً استحقاقش را داشته است
اختصاصی | لیونل مسی اخیراً با شبکه تلویزیونی MBC مصر مصاحبه ای انجام داده است و درباره ی رابطه ی میان خود و کریستیانو رونالدو گفتگو کرده است.
به گزارش بخش بین الملل ورزش 11، لیونل مسی در مصاحبه با شبکه ی تلویزیونی MBC مصر گفته است:
"من همیشه گفته ام که مقایسه کردن بازیکنان با هم، فقط خوراک خبری رسانه هاست. اینکه یکی چه برنده می شود و دیگری چه. همین. من فقط در تلاشم تا به تیمم کمک کنم، خوب بازی کنم، سال به سال بهتر شوم و در نهایت کارم را انجام دهم. من خودم را نه با رونالدو و نه با هیچ بازیکن دیگری مقایسه نمی کنم. من فقط به بازی خودم و هم تیمی هایم و اینکه چطور پیروز از زمین بیرون بیاییم فکر می کنم."
او در ادامه درباره ی اینکه آیا با رونالدو بیرون از زمین فوتبال هم رابطه دارد یا نه گفت:
"ما شخصاً یکدیگر را نمی شناسیم. فقط در زمین و در جریان بازیهایمان برابر هم یکدیگر را می بینیم. ما آنقدر همدیگر را نمی بینیم که بتوان گفت رابطه ای با هم داریم. البته این دلیل نمی شود که فکر کنید خصومت یا کدورتی هست. مساله خیلی ساده است. او در تیمی دیگر بازی می کند و ما فقط وقتی یکدیگر را می بینیم که با یکدیگر بازی داشته باشیم. همه اش همین است."
اعجوبه ی آرژانتینی دنیای فوتبال درباره ی توپ های طلای کریستیانو رونالدو هم نظر داد و گفت:
"وقتی کریستیانو توپ های طلایش را برده، یقیناً استحقاقش را داشته است. آنها این انتخاب را بر ساسا نظرهای مربیان و بازیکنان و روزنامه نگاران و فیفا انجام می دهند، و آنکه را که مستحق است بر می گزینند. رونالدو شایسته ی جوایزی ست که به دست می آورد."
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینیستا و راکیتیچ به تمرینات برگشتند.
- شمارش معکوس برای ال کلاسیکو شروع شده و بازیکنان تیم بعد از سه روز استراحت به تمرینات برگشتند.
- لوئیس انریکه بازیکنان را در زمین تمرین سیوتات اسپورتیوا خوان گمپر به دو دسته تقسیم کرد.
- نکته قابل توجه این تمرینات بازگشت آندرس اینیستا و ایوان راکیتیچ به تمرینات بود و این دو به صورت اختصاصی تمرین کردن.
- ضمن اینکه سرخیو بوسکتس هم به تمرینات گروهی برگشته است.
برگشتن رافینیا بعد از 193 روز مصدومیت
پس از پشت سر گذاشتن مصدومیت به میادین بازگشت و 30 دقیقه با لباس تیم ملی المپیک برزیل مقابل آفریقای جنوبی بازی کرد.
ادای احترام به کرایف و ادامه فروش پیراهن شماره 14 بارسلونا
- پس از درگذشت یوهان کرایف،باشگاه بارسلونا اقدام به تولید انبوه پیراهن شماره 14 وی کرد.
- این پیراهن در روزهای گذشته با استقبال زیادی از سوی هواداران بارسا روبرو شده و به معرض فروش رفته است.
- لازم به توضیح است که هنوز هم جمعیت فراوانی به نیوکمپ می روند و به روح یوهان کرایف، اسطوره از دست رفته باشگاه خود ادای احترام می کنند.
![]()
جمله "مرسی یوهان" بر روی پیراهن بارسلونا برای ال کلاسیکو
بارسلونا جمله "مرسی یوهان" را برای دیدار ال کلاسیکو مقابل رئال مادرید انتخاب کرده تا بر روی پیراهنش نقش ببندد.
همچنین قراره در دقیقه 14 بازی هواداران حاضر در ورزشگاه نیوکمپ یوهان کرایف فقید را تشویق کنن.
این دیدار شنبه شب از ساعت 23 به وقت تهران برگزار می شه.
یوردی کرایف: یوهان برای همه بود
یوردی کرایف هم به مانند پدرش پیراهن بارسلونا را برتن کرد و در 41 بازی به میدان رفت و 11 گل هم به ثمر رساند. البته او در تیم های منچستریونایتد، سلتاویگو و اسپانیول هم بازی کرده است و در حال حاضر هم مدیر ورزشی باشگاه مکابی تل آویو اسرائیل است.
وی در گفتگو با سایت رسمی باشگاه بارسلونا در خصوص مرگ پدرش گفت:
پدرم در ماه های اخیر هم، دست از کار بر نمی داشت. انرژی و وقت خودش را اختصاص می داد به پرورش کودکان از پایه های فوتبال و توافق آخر او هم بین بنیاد یوهان کرایف، باشگاه بارسلونا و گروه اجتماعی La Caixa در همین خصوص بودو البته آخرین امضای زندگی اش که خاص هم بود.
اولین اولویت او کار برای کودکانی بود که عاشق فوتبال بوند و به این کارش بسیار افتخار می کرد.
99٪ از مطبوعات و رسانه به او و ما ادای احترام کردند و او نشان داده است که سزاوار احترام آنها بوده است. من از آنها تشکر می کنم.
از باشگاه بارسلونا هم تشکر می کنم که به تمام خواسته های خانواده من احترام گذاشتند. یوهان نه تنها برای یک خانواده است، بلکه یوهان متعلق به تمامی مردم و فوتبال جهان است. من از تمام کسانی که پیام های همدردیو تسلیت ارسال کرده اند تشکر می کنم.
با تشکر از همه شما که عشق ورزیدن به او را نشان دادید.
ادای احترام بازیکنان بارسلونا به یوهان کرایف
امروز بازیکنان باشگاه بارسلونا در مراسم یاد بود این اسطوره هلندی شرکت کردند، البته بازیکنان ملی پوش بارسا در این مراسم حضور نداشتند.
همچنین لوئس انریکه و تمام بازیکنان در دفتری که در مراسم یادبود در دسترس همگان قرار گرفت، پیام های تسلیت خود را نوشته و آن را امضا کردند.
محتوای مخفی: آرشیو عکس
مسی با گلی که امشب زد به 50 گل ملی رسید، رکورد تاریخ آرژانتین 56 گل هست (باتیستوتا) که مسی به زودی اون رو می شکنه و تبدیل به بهترین گلزن تاریخ ملی آرژانتین میشه (جالبه اونهایی که می گفتن مسی در تیم ملی نمی تونه خوب بازی کنه).
رونالدو برزیلی 62 گل ملی داره که احتمالا مسی اون رو هم می شکنه.
رکورد جهان که دست علی دایی هست با 109 گل، و قطعا این رکورد رو مسی نمی شکنه![]()
آرژانتین با بازگشت مسی دومین بازیش رو هم برد و یک پله دیگه در جدول مقدماتی صعود کرد (رتبه سوم) همینجوری پیش بره صعود که هیچی اول میشنهیگواینم همینجوری پاس گلای تک به تک مسی رو خراب میکنه
خلاصه بازی آرژانتین 2-0 بولیوی
دنی با گل دقیقه 92 برزیل رو از شکست نجات داد
خلاصه بازی پاراگوئه 2-2 برزیل
مسی فوق العادست مطمعنا چه در تیم ملی چه در تیم باشگاهی دیگری هم اگه بره موفق خواهد بود مساله عوض شدن هویت فوتبال ملیه، بخاطر مسایل تجاری مربوط به باشگاه ها تیم های ملی دیگه فروغ گذشته رو ندارند. تیم ملی آرژانتین تیم پر ستاره ای هست همشون به تنهایی بازیکنهای سطح اول فوتبال جهان هستند ولی چیزی مثل msn برای بارسا رو امروزه در تیمهای ملی نمی بینیم چیزی مثل زوج روماریو و به به تو در برزیل ۹۴ . الان تیم های ملی اصلا ترکیب یکدستی ندارند . شاید آلمان یه استثنا باشه در فوتبال امروز.
مسی چجوری قراره رکورد رونالدو رو بشکنه؟ این دو هیچ ربطی ندارند که بخوان مقایسه بشند فوقش در جدول گلزنان میاد بالاتر از رونالدو ولی رکوردی شکسته نمیشه.
ضمنا رکورد علی دایی مربوط به فوتبال مردان هست گل های ملی زده شده بیشتر هم داریم.
این مسئله ربطی به پستی که من دادم نداشت.
دقت کنید من چه گفتم:
رونالدو برزیلی 62 گل ملی داره که احتمالا مسی اون رو هم می شکنه.
هیچ جا کلمه ای از "رکورد" نیومده. حتی اگه فرضا هم می گفتم رکورد منظور پست کاملا واضح بود که بحث بالا رفتن از آمار رونالدوست. چیزهای خیلی بیشتری در انجمن هست که شما میتونید بهش گیر بدید اگه واقعا به این کارها علاقه دارید.
فوتبال مردان با مردان مقایسه میشن. وقتی درباره مسی صحبت می کنیم طبیعتا رکورد علی دایی مطرح است! از مخاطبین پست ها انتظار میره که دیگه این رو خودشون درک کنند.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)