عزيز سلام ، مرسي از پستت برنامه را ساين كردم،ولي هنگام نصب روي گوشي مشكل دارد چرا؟
Error: unable to install component ...
عزيز سلام ، مرسي از پستت برنامه را ساين كردم،ولي هنگام نصب روي گوشي مشكل دارد چرا؟
Error: unable to install component ...
هردوتا فايل بايد ساين بشن اگه ورژن ديگه اي دارين آنيستال كنين . ستينگهاي آپمنيجر رو چك كنين .
تست شده روي n80 , n73 , n93 .
Last edited by b-z; 26-03-2007 at 01:52.
آموزش كامل Sign دوستمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ميتونيد از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگيريد .![]()
تو سایت symbiansigned چه جوری اکانت بگیرم؟ همه گزینه های ستاره دار رو پر می کنم ولی وقتی register now رو می زنم بر میگرده همون صفحه اول و ایراد کار رو نمیگه اگه راهنمایی کنین ممنون میشم
برنامه های شما به درد ان 70 هم میخوره دیگه .اره؟
منم برای برنامه quick office مشکل دارم.ببینید من هر دو تا فایل رو ساین کردم و روی موبایلم ریختم.
اول از همه که نمی دونم کجا باید quickoffice3 (یعنی قبلی) را uninstall کنم.چون توی appmgr نیست.بعدش وقتی روی فایل اصلیش کلیک می کنم می نویسه که می خوای با قبلی (ورژن 3) جایگزین بشه و من هم می زنم ok. در نهایت این عبارت می آد. unable to install.component is builtin
یکی لطفا من رو راهنمایی کنه که چیکار باید بکنم.
دوستاني كه مشكل دارن با نصب ورژن جديد اين برنامه - اكثرآ مشكل مربوط به اين ميشه كه ورژن ديگه اي رو نصب دارن روي گوشيشون -آپديت اين برنامه رو دريافت ساين و روي ورژن قبلي آپگريد كنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
b-z عزیز دستت درد نکنه ولی باید بگم که بازم کار نکرد.گوشی من n73 هست و بعد از اینکه دو فایل ساین شده (ساینشون می کنم) را روی گوشی می ریزم و وارد file manager می شم و روی فایل اصلی کلیک می کنم (دگمه joystick را فشار می دم) می آد که کجا می خوای نصب کنی و من چه مموری گوشی را انتخاب کنم و چه مموری که خودم روش گذاشتم این عبارت می آد.
required application.access not granted
اگه فایل دومی رو هم کلیک کنم بازم همین اتفاق می افته.می شه بگی که روش اینستال من اشتباه است یا اصلا مشکل چیست.بازم از همکاریت بینهایت تشکر می کنم.
b-z aziz nemishe .. man N73 dara ro n73 ver 3.6 hast khod bekhod ...vaghti in ver 4.19 hamon error mide
دوست من ميتونيد از آپديت استفاده كنيد اميدوارم اينطوري مشكل حل بشه .![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)