تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: سرویس دهی شاتل را چگونه ارزیابی میکنید!؟

راي دهنده
305. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ★★★★★

37 12.13%
  • ✩★★★★

37 12.13%
  • ✩✩★★★

55 18.03%
  • ✩✩✩★★

34 11.15%
  • ✩✩✩✩★

142 46.56%
صفحه 55 از 1547 اولاول ... 545515253545556575859651051555551055 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 15466

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    از بچه‌ها کسی می‌دونه این سرویس آرت ۶ لایت سرعتش چقدر هست و بعد از اتمام حداقل سرعت چه تغییری می‌کنه؟
    ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام
    بچه‌ها کسی می‌دونه سرویس آرت ۶ لایت سرعتش چقدر هست و بعد از اتمام حداقل تبادل ترافیک سرعت چه تغییری می‌کنه؟
    ممنون

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

دوست عزیز بیشترین سرعتی که با 256 میشه گرفت 32 هست
    این اشتباهو خیلی ها می کنند
    سرعتی که قرار داد می بندید و به اسم پهنای باند ارائه میشه بر اساس بیت(bit) هست
    سرعت دانلودتون که idm نشان می ده بر حسب بایت هست
    هر بایت 8 بیت هست
    یعنی سرعتی که قرارداد می بندید تقسیم بر 8 باید بشه تا سرعت دانلودتون را نشان بده
    اینکه میگید مخابرات 1 مگابیت می ده که سرعت دانلودش 128 کیلوبایت هست عالیه...یعنی اگه 24 ساعته سرعتتون اینقدر باشه سرویستون نزدیک به dedicated هست
    سرویس های نامحدود شاتل هم در اصل محدودیت دارن و به صورت پلکانی سرعت دانلودتون کم میشه
    توی کل این تاپیک در موردش توضیح داده شده و توی قرارداد و سایت هم هست
    ولی این مسئولین فروش شاتل از بس کلاه بردارو اشغال هستند توضیح روشنی نمی دن(البته من سرویس های آرت شاتلو خیلی دوست دارم و به همه هم توصیه می کنم)
    شما هم دیگه دنبال سرویس های نامحدود کیلویی نباشیدمخابرات خیلی از شهر ها که این سرویس را برداشته،خود تهران هم انگار دیگه برای سرعت های بالا ارائه نمیشه

من 2-3 روز پیش اختلال داشتم===>
    پکت لاست بسیار+پینگ بد+سرعت دانلود خیلی کم
    مشکل این کشور و خیانت کاراش اینه طعمه نیتروگلیسیرینو نچشیدند
    ولی امیدواریم یه روزی درست میشه

4. این کاربر از donkeyoxte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

مزخرف ترین سرویسی که باهاش کار کردم همین شاتل بوده
    من سرویس ART3 رو گرفتم که هزینش ۴۳هزار تومنه بعد که با بخش فروش صحبت کردم بهم گفتم ۱۰ تومن واسه این باید بدی ۵ تومن واسه این خلاصه هزینم شد ۶۷هزار تومن
    حالا جالبش اینجاست من چند بار تاکید کردم من نامحدود میخوام و دانلودم در ماه خیلی زیاده اوناهم گفتن بله این ART3 نامحدوده و کلی شعر گفتن...
    بعد ۵ روز سرعت دانلود از تورنتم از ۲۵۰ (البته نوسان داشت بین ۲۱۵ تا ۲۵۰) شد ۷ کیلو بایت و سرعت IDM مثلا تو سایت های uploadbaz و rodfile حدود ۳۰ کیلو بایت شد ولی سایت هایی مثل ----------- و p30world همون سرعت اصلی (حدود ۲۵۰ کیلو بایت)
    حالا امروز دهمین روز سرعت تورنت که همونجوری افتضاح باقی مونده سرعت IDM هم از سایت های بزرگ این

دوستان متاسفانه به طور آشکار کلاهبرداری میکنن نه فقط شاتل بلکه بقیه سرویس دهنده ها
    من دوباره میخوام از مخابرات اینترنت بگیرم سرویس ۱مگابایت نامحدود که دانلودم همون ۱۲۸ کیلوبایت حداقل صریح و واضح میگن اگه سرعت به اصطلاح ۲۵۶ نامحدود میخواین سرعتتون بین ۸ نفر تقسیم میشه ( البته اینم واسه خودش ستمیه) و سرعت دان شما ۳۲ کیلو بایت
    و واقعا همون سرعت ۳۲ کیلوبایت هست
    مشکل اینجاست که مخابرات دیگه نامحدود بالای ۵۱۲ نمیده
    من این سیاست رو پیش گرفتم.سرویس اکو میخرم و روزی ۱گیگ روزانه برای وبگردی استفاده میکنم و بالای ۱گیگ هم شبانه دانلود میکنم
    بدین ترتیب با صرف هزینه ۷۰تومن در ماه تقریبا ۷۰گیگ دانلود میکنم(۳۰تا روزانه و ۴۰تا شبانه)
    اگه مخابرات ۲مگ نامحدود میداد ۱لحظه معطل نمیکردم
    حالا نمیدونم با آرت ۴ یا ۵ میشه اینقدر دانلود کرد با سرعت ۲مگ؟!کسی میدونه؟!

Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk

اگه نباشه جاش خالی می مونه sh93's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    من ماهی حدود 100 گیگ دانلود دارم سرویسی میخوام که سرعت میانگین 110 به بالا بده.نامحدود 512 به بالای مخابرات که نمیدن. پارس پورت خالی نداره .
    میمونه 1 مگ فنآوا 70 هزار تومان. و شاتل که نمیدونم چی به چیه! کدوم سرویس میشه شاتل که سرعت 100 به بالا بده ؟ . اینکه بعد محدودیت حجمش دیگه کاری انگار نمیشه کرد درسته؟
    گزینه دیگه ای هست؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه alinoona's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من ماهی حدود 100 گیگ دانلود دارم سرویسی میخوام که سرعت میانگین 110 به بالا بده.نامحدود 512 به بالای مخابرات که نمیدن. پارس پورت خالی نداره .
    میمونه 1 مگ فنآوا 70 هزار تومان. و شاتل که نمیدونم چی به چیه! کدوم سرویس میشه شاتل که سرعت 100 به بالا بده ؟ . اینکه بعد محدودیت حجمش دیگه کاری انگار نمیشه کرد درسته؟
    گزینه دیگه ای هست؟؟
    با این اوصاف اصلا سمت شاتل نیا چون با هیچکدوم از سرویس​های شاتل نمیشه بیشتر از (نهایتاً) ۳۰ گیگ در ماه گرفت.
    من سرویش ماهیانۀ یک مگ اکو دارم و هر دورۀ من از ۲۸ـم ماه شروع میشه. این ماه با حدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محدود شدم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متغیره یعنی عملا از یک شب به بعد من اینترنت ندارم. (میتونید عکس​ها رو ببینید.)

8. این کاربر از alinoona بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با این اوصاف اصلا سمت شاتل نیا چون با هیچکدوم از سرویس​های شاتل نمیشه بیشتر از (نهایتاً) ۳۰ گیگ در ماه گرفت.
    من سرویش ماهیانۀ یک مگ اکو دارم و هر دورۀ من از ۲۸ـم ماه شروع میشه. این ماه با حدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محدود شدم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متغیره یعنی عملا از یک شب به بعد من اینترنت ندارم. (میتونید عکس​ها رو ببینید.)
    :|
    میمونه نامحدود فن آوا 70 تومن که اونم معلوم نیست بعدا کاری بکنه یا نه ( محدودیت حجم )
    یا برم بچسبم یه 512 نامحدود مخابرات بگیرم :|

کاربر فعال انجمن موسیقی donkeyoxte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    پشت سیگار (درحال ترک...) نه نشد

پيش فرض

:|
    میمونه نامحدود فن آوا 70 تومن که اونم معلوم نیست بعدا کاری بکنه یا نه ( محدودیت حجم )
    یا برم بچسبم یه 512 نامحدود مخابرات بگیرم :|
    قربونت برم همون بچسب به مخابرات این سگ حرومیا فقط دنباله پولن

11. 2 کاربر از donkeyoxte بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

کارمون به دایل آپ نکشه ما همین 512 رضایت میدیم .به جا پیشرفت پسرفت میکنیم فقط

13. 2 کاربر از sh93 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

از اول ماه سرویس شبانه رو فعال کردم و هنوز به ۲۰گیگ نرسیده کارم به اینجا کشید
    اینم بگم که حداقل ماهی ۶۰تومن ازشون ترافیک میخرم(اکو ۱مگ دارم)

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •