سلام
از بچهها کسی میدونه این سرویس آرت ۶ لایت سرعتش چقدر هست و بعد از اتمام حداقل سرعت چه تغییری میکنه؟
ممنون
سلام
از بچهها کسی میدونه این سرویس آرت ۶ لایت سرعتش چقدر هست و بعد از اتمام حداقل سرعت چه تغییری میکنه؟
ممنون
سلام
بچهها کسی میدونه سرویس آرت ۶ لایت سرعتش چقدر هست و بعد از اتمام حداقل تبادل ترافیک سرعت چه تغییری میکنه؟
ممنون
مشکل این کشور و خیانت کاراش اینه طعمه نیتروگلیسیرینو نچشیدند
ولی امیدواریم یه روزی درست میشه
مشکل اینجاست که مخابرات دیگه نامحدود بالای ۵۱۲ نمیده
من این سیاست رو پیش گرفتم.سرویس اکو میخرم و روزی ۱گیگ روزانه برای وبگردی استفاده میکنم و بالای ۱گیگ هم شبانه دانلود میکنم
بدین ترتیب با صرف هزینه ۷۰تومن در ماه تقریبا ۷۰گیگ دانلود میکنم(۳۰تا روزانه و ۴۰تا شبانه)
اگه مخابرات ۲مگ نامحدود میداد ۱لحظه معطل نمیکردم
حالا نمیدونم با آرت ۴ یا ۵ میشه اینقدر دانلود کرد با سرعت ۲مگ؟!کسی میدونه؟!
Sent from my Lenovo A3000-H using Tapatalk
سلام دوستان
من ماهی حدود 100 گیگ دانلود دارم سرویسی میخوام که سرعت میانگین 110 به بالا بده.نامحدود 512 به بالای مخابرات که نمیدن. پارس پورت خالی نداره .
میمونه 1 مگ فنآوا 70 هزار تومان. و شاتل که نمیدونم چی به چیه! کدوم سرویس میشه شاتل که سرعت 100 به بالا بده ؟ . اینکه بعد محدودیت حجمش دیگه کاری انگار نمیشه کرد درسته؟
گزینه دیگه ای هست؟؟
با این اوصاف اصلا سمت شاتل نیا چون با هیچکدوم از سرویسهای شاتل نمیشه بیشتر از (نهایتاً) ۳۰ گیگ در ماه گرفت.
من سرویش ماهیانۀ یک مگ اکو دارم و هر دورۀ من از ۲۸ـم ماه شروع میشه. این ماه با حدود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] محدود شدم و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] متغیره یعنی عملا از یک شب به بعد من اینترنت ندارم. (میتونید عکسها رو ببینید.)
:|
میمونه نامحدود فن آوا 70 تومن که اونم معلوم نیست بعدا کاری بکنه یا نه ( محدودیت حجم )
یا برم بچسبم یه 512 نامحدود مخابرات بگیرم :|
قربونت برم همون بچسب به مخابرات این سگ حرومیا فقط دنباله پولن
کارمون به دایل آپ نکشه ما همین 512 رضایت میدیم .به جا پیشرفت پسرفت میکنیم فقط
از اول ماه سرویس شبانه رو فعال کردم و هنوز به ۲۰گیگ نرسیده کارم به اینجا کشید
اینم بگم که حداقل ماهی ۶۰تومن ازشون ترافیک میخرم(اکو ۱مگ دارم)
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)