تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 55 از 98 اولاول ... 54551525354555657585965 ... آخرآخر
نمايش نتايج 541 به 550 از 979

نام تاپيک: Manchester United FC | شیاطین سرخ |

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

منچستریونایتد: ده خیا | والنسیا | جونز | اسمالینگ | بلیند | کریک | هررا | ماتا | فلینی | یانگ | رونی

ذخیره ها: لیندگارد | رافائل | بلکت | پریرا| یانوزای | فالکائو | ویلسون

بازی کردن ماتا خودش نکته مثبتی هست ولی با بودن فلینی میشه پیش بینی کرد قرار هست دوباره به همون سبک بازی کنیم.

2. 7 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

نیمه اول چشم نواز بازی کردیم، چیزی که بعید میدونم هیچ کدوممون پیش بینی میکردیم.
    سه گل زدیم و شاید یکی دو گل دیگه هم میتونستیم بزنیم و نزدیم.
    با این بازی خوب در نیمه اول، کماکان امیدوار به کسب سهمیه.

4. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

هر چقدر نیمه اول خوب بودیم، نیمه دوم خواب آور بازی کردیم. در کل به همچین پیروزی ای خیلی احتیاج داشتیم و امیدوارم لیورپول مقابل سوانسی نتیجه لازم رو نگیره که بتونیم با خیال آسوده تری باهاش بازی کنیم.

6. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

تبریک بابت برد قاطعی که مقابل تاتنهام بدست آوردیم

کاملن در نیمه اول تاتنهام مچاله کردیم

فقط نمیدونم چرا تیم وقتی اختلافش به 3 گل میرسه دیگه عطشش برای گل زنی بیشتر میخوابه - بازی نیوکاسل هم که تا قبل دقیقه 50 با 3گل کار تمام کردیم بقیه دقایق به اداره بازی پرداختیم

امیدوارم دوم فروردین منچستریونایتد عیدی مارو بده و لیورپول در آنفیلد ببریم

فاصلمون هم با ساوهتمپتون و تاتنهام رسید به 6 امتیاز
    Last edited by clau; 15-03-2015 at 21:58.

8. 8 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

یه برد دلچسب، مهم و روحیه بخش !
    این تیم، یه تیم دیگه بود ! تفاوت اصلیش روحیه تیم بود، تیم امروز شاداب بود.
    همه بازیکن ها امروز خوب بودن؛ به طور برجسته تر ماتا، هررا، بلیند، فلینی و رونی.
    در فاز حمله خبری از انتقال توپ به کناره ها و سانتر نبود بلکه گاهی توپ به عمق دفاع و گاهی توپ به کناره ها ختم میشد. برخلاف بازی قبل محوطه جریمه حریف برای سایر بازیکنان قدغن نبود و ماتا و هررا و یانگ علاوه بر رونی و فلینی تویه حمله شرکت می کردن. تاثیر حضور ماتا رو به وضوح میشد دید. استفاده از بلیند در دفاع چپ این آزادی عمل رو به یانگ داده بود که راحت تر بازی کنه و اون سمت با حضور بلیند و یانگ و این سمت با حضور ماتا و والنسیا توازن خوبی ایجاد کرده بود. بازی ما کاملا به تاتنهام تحمیل شد به طوری که دقیقه 30 دست به تعویض زدن و اولین شوت در چارچوبشون رو دقیقا 89 زدن

اضافه شدن دی ماریا به این ترکیب می تونه تیم رو از اینم متحول تر کنه. ما در بازی های بعدی نیاز داریم که در همینطوری در فاز حمله پر تعداد و با برنامه باشیم.

10. 10 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بهترین بازی این فصل رو تو نیمه اول دیدیم نیمه دوم هم بازی رو کنترل کردیم هرچند ما خیلی عادت به کنترل کردن بازی نداریم و این پاسای رو به عقب تو شرایط ضدحمله
    خیلی به ما سازگار نیست ولی به هر حال اینم یه سبکه دیگه
    این بازی خوب دقیقا وقتی رسید که هیچ کس انتظارشو نداشت( بی تعارف بگم خودمون هم انتظار نداشتیم)
    امیدوارم همین نمایش خوب رو مقابل لیورپول هم داشته باشیم
    -----------------------------------------------------------
    خوشحالی بعد از گل رونی یکی از جالب ترین خوشحالی های گلش تو این چند وقت بود که در راستای ویدئوی مبارزه تمرینیش با فیل باردزلی تو اشپزخونه خونش که اتفاقا ویدئوش
    همین امروزمنتشر شد
    تو ویدئو به نظر میاد رونی ناک اوت می شه و میوفته رو زمین البته همسر باردزلی گفته رونی ناک اوت نشده بوده و فقط فیلم بازی می کرده این خوشحالی بعد از گلش هم سر همون قضیه بوده

12. 9 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

فان خال:مدتها بود منتظر چنين بردي بوديم
    یونایتدها در دیدار امروز نمایش درخشانی ارائه دادند و با گل های مروان ‏فلینی، مایکل کریک و رونی، توانستند 3-0 تاتنهام را از پیش رو بردارند و جایگاه شان در رتبه چهارم را ‏تثبیت کنند.‏
    فلینی در پایان بازی اعلام کرد که رونی یک سخنرانی مهم برای همی تیمی هایش انجام داده؛ موضوعی ‏که فان خال هم آن را تایید کرد.‏
    او به خبرنگاران گفت:" من از این موضوع مطلع بودم؛ هرچند در آن شرکت نداشتم. این کاپیتان تیم بود ‏که برای بازیکنان صحبت کرد.‏‎ ‎بازیکنان می دانستند که این دیدار بسیار مهم است و فکر می کنم کاپیتان ‏باید برای کمک به بازیکنان، سرمربی یا باشگاه، کاری می کرد. من خیلی راضی هستم."‏
    فان خال همچنین در مورد پیروزی پرگل تیمش گفت:" مدت ها بود که منتظر چنین بردی بودیم. ‏‎ ‎این یک ‏نمایش خیلی خوب مقابل یک تیم خیلی خوب بود. من خیلی راضی هستم. باید ویدئوی بازی را دوباره ‏تماشا کنم اما مانند یک تیم بازی کردیم و بسیار مصمم بودیم؛ نمایشی که بعد از شکست هفته قبل، بسیار ‏خوب بود. این دیدار بسیار مهم بود و من از بازیکنان بسیار راضی هستم.‏
    تاتنهام تیمی است که می خواهد فوتبال بازی کند؛ بنابراین شما زمان و فضای لازم را به دست می آورید. ‏من در دیدار مقابل سیتی و چلسی هم با سیستم 3-3-4 تیم را به میدان فرستادم اما نتوانستیم مانند امروز ‏بازی کنیم. شاید این دیداری باشد که اعتماد به نفس زیادی به ما بدهد."‏

14. 8 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت

پيش فرض

حرف از شادی بعد گل رونی شد، دیدم یه خبری اومده برای شادی کریک:
    .
    دلیل شادی خاص مایکل کریک (عکس)
    .
    مايکل کريک، هافبک باتجربه منچستريونايتد، بعد از گلزني مقابل تاتنهام، با دست عدد 7 را نشان داد.
    به گزارش "ورزش سه"، دلیل این خوشحالی خاص، تولد 7 سالگی دختر کریک، لوئیز، بود که او به این شکل، آن را جشن گرفت.
    .

.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

16. 12 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

امروز از پیراهن فصل آینده باشگاه منچستریونایتد رونمایی شد. پیراهنی که برای ده سال آینده، آرم آدیداس روی آن نقش خواهد بست.
    منچستریونایتد که سال ها با پیراهن های نایکی به میدان می رفت، به واسطه قرارداد 940 میلیون یورویی که سال گذشته منعقد شد، از فصل بعد به مدت 10 سال باپیراهن های آدیداس به میدان خواهد رفت.
    این کمپانی مشهور با عقد این قرارداد، رکورد جدیدی به نام خود ثبت کرد. در حال حاضر بین هیچ باشگاه بزرگ اروپایی و کمپانی های تولید لباس، قراردادی با این ارزش مالی وجود ندارد. آدیداس سالیانه 94 میلیون یورو به یونایتد پرداخت خواهد کرد.

18. 9 کاربر از Mohammad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات m_kh111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

مصاحبه اختصاصی فن خال با تلگراف

فن خال یه مصاحبه اختصاصی با تلگراف انجام داده به نظرم خیلی جالب بود پیشنهاد میکنم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بخونید.

20. 5 کاربر از m_kh111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •